Strumfi de iulie-august 2007(204)
Raspunsuri - Pagina 9
mychydutza spune:
neatza...
ioana, buna cafeaua. dupa friguleanu de afara a mers numa bine!
mai da a venit iarna asa dintr-o data, ieri muream de cald azi nu stiam cum sa-mi mai strang tzoalele pe langa mine.
carla, in situatia asta, cel mai bine e sa amani, macar, mersul la gradinita. o dai din primavara si gata. ma batea si pe mine gandul sa-l duc pt ca nu ma mai inteleg deloc cu soacramea, nu mai suport sa-mi intre in casa in fiecare zi si sa o vad in fiecare zi 
, dar din experientele voastre, daca-l duc la gradi si raceste, tot la ea tre sa apelez ca n-am cu cine-l lasa 

. plus ca-mi mananca nervii ca e racit, bla, bla. asa ca pana in primavara........"tigari multe" si nervi tari
.bine ca suntem sanatosi...... asta e consolarea frustratului/disperatului. cam des o folosesc in ultima perioada.

.sunt cam intoarsa pe dos, parca nici nu vin sarbatorile, sunt si in betze cu sotul, tot din cauza ei..

...si nici pe violeta n-am vazut-o.
d'ale lui Andrei: "mancarea care vorbeste nu se mananca!!!!" 
mychydutza spune:
acu ca tot e vorba de urechi sa va intreb si eu ceva:urechile lui andrei sunt vesnic cu ceara mai inchisa la culoare. nu miroase, doar ca tre' sa i le curat mereu.e normal asa?
musso17 spune:
buna dimineata
maiii dar e frig tare..unde m-oi duce eu cu copilul din dotare?!
mychy,dar soacra asta a ta pare un brontozaur,chiar nu-i poti veni de hac?? eu totul pana a mi te baga in familie,direct sau indirect,caci daca imi creezi o stare si ajung sa ma cert cu sotu'sau sa-mi vars nervii pe copil e groasa si ma supar..acuuu eu te inteleg cum e cu sila sa vezi pe cineva pe care nu suporti,nasol tare,mie mi se ridica parul numai s-o vad,nu pe soacra ca pe aia am "educat-o"..sa vezi cand o spune si nora-mea de mine asa
..hai capul sus si curaj!!
musso17 spune:
io cred ca ceara care nu miroase si nu curge rauri e normala,caci acolo e omucoasa,ceva care trebuie sa secrete niste fluide si sa nu se usuce..hmmm,ce explicatie super profi.
hai ca ma duc in treaba mea.
zi buna!!
lulu77 spune:
Mneatza,
La noi azi noapte a tras o tura mica de ninsoare, si eun frig, un vant....Georgiana, mai bine stati la caldurica 
mychy, vrei sa venim in vizita la soacra ta
?
Ce sa zic....daca va aduceti aminte cu ceva capitole in urma scriam de soacra mea ca e nemaipomenita, si este...dar in ultimul timp vad ca incepe si ea sa o ia razna, zau....si nu stiu de ce.O pun pe seama batranetii...e geloasa pe mine, din ce in ce mai des, a inceput...subtil..cu critici la adresa mea si alte cele..dar eu nu o bag in seama, ma fac ca nu am auzit, o ignor si vad ca tine, de fapt o doare rauuuuu dar macar nu mai continua.Sper sa nu o tina mult, ca altfel scot flacari pe nari.Si vb ta mychy, nervi tari, la mine tutun nu, dar tre' sa o ignor.
Incearca si tu..poate functioneaza.Cel putin tie iti va face bine, si psihicului tau.
Eu am noroc ca sotul nu o baga in seama, nu ii canta in struna ![]()
o pluti ceva in aer de o iau razna toate soacrele?
Carla, si eu sutn de parere ca mai trebuie amanata gradinita.Este posibil si la primvara cand o vei duce din nou, sa se imbolnaveasca iar.
Eu am avut noroc pana acum, multumesc lui Dzeu ca Luca e teapan, in afara de muci si uneori o tuse razleata nu a avut nimik, si merge zilnic la gradinita.Este adevarat ca sunt si f putini in grupa , cel mai mult au fost 8 in clasa, si sta doar pana la pranz la gradi, poate si asta conteaza.Sanatate multa va doresc si tie putere 
ioana 
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
bazar umanitar
mychydutza spune:
da musso, ai dreptate, cu varsatul nervilor pe cine nu trebuie 

.partea proasta e ca moasa nu i-a taiat cum trebe lu barbatamiu cordonu ombilical ![]()
![]()
, asa ca oricat as pune-o eu la punct......si unde un e bun simt degeaba dai chiar si cu paru....ei ...merry christmas, ca se poate si mai rau.
asa ma gandeam si eu ref la ureche....mercic
ioanaiub spune:
mai, acum sper sa nu se ia ceva si la soacra-mea, ca pana acum n-am avut treaba
, toate bune si frumoase
... ea saraca e singura toata ziua, mai vine pe la noi si mai face cate o mancare (tot felul de bunatati la comanda copiilor
), mai calca o haina, ce gaseste si ea, ii mai trece de urat, nu pot sa-i iau si bucuria asta ![]()
Mamica de David Iulian (07.01.2005) si Mara Teodora (12.07.2007)
_
"Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea." - Hippocrate
musso17 spune:
mychy,stiu cum e treaba cu bunul simt asta il ai din nascare ca asa ti-e firea sau il dobandesti pe parcurs daca ai ambientul necesar..eu mi-am cunoscut soacra cand aveam vreo 17 ani si eram in perioada cand mama ma invata sa fiu diplomata,draguta,toleranta,politicoasa numai ca educatia asta nu a facut casa buna cu soacra si a ajuns sa ma calce in picioare ca de,fii-su era rupt din soare,nu zic nu..doar ca peparcurs m-am "salbaticit si usor,usor am reusit s-o transform caci nu a avut incotro,eu mi-s nebuna tare,adicalea daca ma calci pe coada rau reactionez si in timp ce-mi puneam la punct soarca il puneam si pe fii-su,apogeul afost cand l-am nascut pe mihnea si am capatat niste puteri si uite asa m-am "folosit" si eu de situatie..suna nasol dar rezultatul e unul bun..dar acu fiecare e diferit,tu le stii mai bine.
alina,trebuie sa ies ca fii-miu nu rezista mult in casa..si nici eu,acolo juma deora nu o fi foc.
lulu77 spune:
georgi, cred ca poti sa iesi deja, a iesit soarele, nu mai bate vantul asa tare.Luca mai devreme se pregatea sa plece in plimbare cu bunica la Cazino.Azi a sarit gradinita, au avut doamnele nu stiu ce examen/treaba la inspectorat si copiii au stat acasa.
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
bazar umanitar
madabout2003 spune:
Buna dimineata
Si noi cu a doua otita , a doua oara cand ii dau antibiotic si asa mai departe….
Uff Carla te inteleg perfect, dar pt noi statul acasa un e o optiune. Sper sa se imunizeze incet incet,oricum abia astept vacanta pe 23 decembrie….
Intr’un ton mai vesel noi am facut we trecut bradul (natural – de la ikea) si il asteptam cu drag pe mosul.
La multi ani ! pentru mamicile care si’au serbat ziua de nastere sau onomastica zilele trecute ! Sa fiti iubite si fericite mamicute de strufisori !
PS Carla am uitat ca m'ai intrebat de pastile Vichy, sunt peste tot dar nu le'am incercat niciodata, o sa iau si iti spun cum mi se par!
MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07