Strumfi de iulie-august 2007(204)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

neatza...
ioana, buna cafeaua. dupa friguleanu de afara a mers numa bine!
mai da a venit iarna asa dintr-o data, ieri muream de cald azi nu stiam cum sa-mi mai strang tzoalele pe langa mine.
carla, in situatia asta, cel mai bine e sa amani, macar, mersul la gradinita. o dai din primavara si gata. ma batea si pe mine gandul sa-l duc pt ca nu ma mai inteleg deloc cu soacramea, nu mai suport sa-mi intre in casa in fiecare zi si sa o vad in fiecare zi , dar din experientele voastre, daca-l duc la gradi si raceste, tot la ea tre sa apelez ca n-am cu cine-l lasa . plus ca-mi mananca nervii ca e racit, bla, bla. asa ca pana in primavara........"tigari multe" si nervi tari .bine ca suntem sanatosi...... asta e consolarea frustratului/disperatului. cam des o folosesc in ultima perioada..sunt cam intoarsa pe dos, parca nici nu vin sarbatorile, sunt si in betze cu sotul, tot din cauza ei.....si nici pe violeta n-am vazut-o.

d'ale lui Andrei: "mancarea care vorbeste nu se mananca!!!!"

Mergi la inceput

acu ca tot e vorba de urechi sa va intreb si eu ceva:urechile lui andrei sunt vesnic cu ceara mai inchisa la culoare. nu miroase, doar ca tre' sa i le curat mereu.e normal asa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

buna dimineata
maiii dar e frig tare..unde m-oi duce eu cu copilul din dotare?!

mychy,dar soacra asta a ta pare un brontozaur,chiar nu-i poti veni de hac?? eu totul pana a mi te baga in familie,direct sau indirect,caci daca imi creezi o stare si ajung sa ma cert cu sotu'sau sa-mi vars nervii pe copil e groasa si ma supar..acuuu eu te inteleg cum e cu sila sa vezi pe cineva pe care nu suporti,nasol tare,mie mi se ridica parul numai s-o vad,nu pe soacra ca pe aia am "educat-o"..sa vezi cand o spune si nora-mea de mine asa..hai capul sus si curaj!!

Mergi la inceput

io cred ca ceara care nu miroase si nu curge rauri e normala,caci acolo e omucoasa,ceva care trebuie sa secrete niste fluide si sa nu se usuce..hmmm,ce explicatie super profi.

hai ca ma duc in treaba mea.
zi buna!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Mneatza,
La noi azi noapte a tras o tura mica de ninsoare, si eun frig, un vant....Georgiana, mai bine stati la caldurica

mychy, vrei sa venim in vizita la soacra ta ?
Ce sa zic....daca va aduceti aminte cu ceva capitole in urma scriam de soacra mea ca e nemaipomenita, si este...dar in ultimul timp vad ca incepe si ea sa o ia razna, zau....si nu stiu de ce.O pun pe seama batranetii...e geloasa pe mine, din ce in ce mai des, a inceput...subtil..cu critici la adresa mea si alte cele..dar eu nu o bag in seama, ma fac ca nu am auzit, o ignor si vad ca tine, de fapt o doare rauuuuu dar macar nu mai continua.Sper sa nu o tina mult, ca altfel scot flacari pe nari.Si vb ta mychy, nervi tari, la mine tutun nu, dar tre' sa o ignor.
Incearca si tu..poate functioneaza.Cel putin tie iti va face bine, si psihicului tau.
Eu am noroc ca sotul nu o baga in seama, nu ii canta in struna
o pluti ceva in aer de o iau razna toate soacrele?

Carla, si eu sutn de parere ca mai trebuie amanata gradinita.Este posibil si la primvara cand o vei duce din nou, sa se imbolnaveasca iar.
Eu am avut noroc pana acum, multumesc lui Dzeu ca Luca e teapan, in afara de muci si uneori o tuse razleata nu a avut nimik, si merge zilnic la gradinita.Este adevarat ca sunt si f putini in grupa , cel mai mult au fost 8 in clasa, si sta doar pana la pranz la gradi, poate si asta conteaza.Sanatate multa va doresc si tie putere

ioana

Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)

bazar umanitar

Mergi la inceput

da musso, ai dreptate, cu varsatul nervilor pe cine nu trebuie .partea proasta e ca moasa nu i-a taiat cum trebe lu barbatamiu cordonu ombilical , asa ca oricat as pune-o eu la punct......si unde un e bun simt degeaba dai chiar si cu paru....ei ...merry christmas, ca se poate si mai rau.
asa ma gandeam si eu ref la ureche....mercic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

mai, acum sper sa nu se ia ceva si la soacra-mea, ca pana acum n-am avut treaba , toate bune si frumoase ... ea saraca e singura toata ziua, mai vine pe la noi si mai face cate o mancare (tot felul de bunatati la comanda copiilor), mai calca o haina, ce gaseste si ea, ii mai trece de urat, nu pot sa-i iau si bucuria asta

Mamica de David Iulian (07.01.2005) si Mara Teodora (12.07.2007)
_
"Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea." - Hippocrate

Mergi la inceput

mychy,stiu cum e treaba cu bunul simt asta il ai din nascare ca asa ti-e firea sau il dobandesti pe parcurs daca ai ambientul necesar..eu mi-am cunoscut soacra cand aveam vreo 17 ani si eram in perioada cand mama ma invata sa fiu diplomata,draguta,toleranta,politicoasa numai ca educatia asta nu a facut casa buna cu soacra si a ajuns sa ma calce in picioare ca de,fii-su era rupt din soare,nu zic nu..doar ca peparcurs m-am "salbaticit si usor,usor am reusit s-o transform caci nu a avut incotro,eu mi-s nebuna tare,adicalea daca ma calci pe coada rau reactionez si in timp ce-mi puneam la punct soarca il puneam si pe fii-su,apogeul afost cand l-am nascut pe mihnea si am capatat niste puteri si uite asa m-am "folosit" si eu de situatie..suna nasol dar rezultatul e unul bun..dar acu fiecare e diferit,tu le stii mai bine.

alina,trebuie sa ies ca fii-miu nu rezista mult in casa..si nici eu,acolo juma deora nu o fi foc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

georgi, cred ca poti sa iesi deja, a iesit soarele, nu mai bate vantul asa tare.Luca mai devreme se pregatea sa plece in plimbare cu bunica la Cazino.Azi a sarit gradinita, au avut doamnele nu stiu ce examen/treaba la inspectorat si copiii au stat acasa.

Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)

bazar umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Buna dimineata
Si noi cu a doua otita , a doua oara cand ii dau antibiotic si asa mai departe….
Uff Carla te inteleg perfect, dar pt noi statul acasa un e o optiune. Sper sa se imunizeze incet incet,oricum abia astept vacanta pe 23 decembrie….

Intr’un ton mai vesel noi am facut we trecut bradul (natural – de la ikea) si il asteptam cu drag pe mosul.

La multi ani ! pentru mamicile care si’au serbat ziua de nastere sau onomastica zilele trecute ! Sa fiti iubite si fericite mamicute de strufisori !

PS Carla am uitat ca m'ai intrebat de pastile Vichy, sunt peste tot dar nu le'am incercat niciodata, o sa iau si iti spun cum mi se par!

MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07

Mergi la inceput