Strumfi de iulie-august 2007(204)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

noi sarbatorim azi, damian face 6 luni, 72 cm si 9 kg fix .
va invit la o portie de mere rase, ca domnu' n-a servit, s-a strambat din toate incheieurile. altceva n-avem in meniu. si erau asa buneeee .
asta e, pe tatza pan' la 18 ani...

Traiesc in Orasul Alandala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

neatza
nico,ce dragalas alex..sunt asa empatici,te ung la suflet...fii-miu cand ii cer ceva,in special apa o ia la fuga,cauta apa,ii spune lui ta-su ca mami vrea apa..
vivela,la mult lunisoare,ce bine cantareste si lungut!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunflower1979 spune:

neatza!
la multi ani sarbatoritilor de ieri si pentru Monica de asemeni!
Luna, am vazut si eu poze de la serbarea lui Adelis. foarte frumos, deosebit, simplu...
vivela sa fiti sanatosi si sa cresteti mari! succes cu diversificarea.
Nico si pe mine m-a impresionat Alex cu cadoul pentru tine. iti doresti ceva mai mult?

acu' am si eu o problema/intrebare. denis ragaie ciudat. de cateva zile il apuca niste crize de ragait, mai mult nezgomotoase, care il tin cam 10 minute, timp in care ragaie in continuu, una dupa alta. nu i-am schimbat nimic in alimentatie, nu bea sucuri de nici un fel, nu ia medicamente, decat coryzalia. ati patit asa ceva? nu pot zice ca ma bucur ca elimina gazele (care sunt doar in stomac) caci nu e normal cum face. toata lumea mai ragaie, dar nu asa. nu-l doare nimic, dar daca dureaza mult, il doare stomacul de la efort. scaunul e normal.
nici nu se preface, adica sa faca intentionat. eu il mai cert, si el zice..."daca imi vine!?" . uneori il apuca seara, la culcare si chiar si semiadormit face asa, mai rar, deci nu isi provoaca el asta.

daca ati patit sau stiti de la ce poate fi, dati-mi un sfat.

in rest va doresc sanatate la toate/toti!

Cristina, cea mai mandra mama de Denisuc (30.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

In fiecare an ma surprinde tare placut puiutul meu.
Monica ne-am mutat din septembrie. Nu e inca totul gata dar e asa de bineeeee. Mie imi era teama ca nu ma adaptez dar chiar imi place. Si copiii sunt tare incantati.
Vivela, La multi ani puiului drag
Mioara bafta multa cu salonul. Coafeza mea si-a deschis si ea si se pare ca ii merge bine.

Nico

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Happy anniversary Damian!
Nico sa-ti fie de bine cadoul de Mos Nicolae. Chiar e f deosebit. Cum e plita, ti-au inlocuit-o?
Luna look at the bright side: tocmai ai inceput cu elan un job nou si in cateva saptamani urmeaza pauza de Craciun. Isn't life beautiful?

Am de lucru de nu ma vad, vremea e oribila si ma deprima asa ca ma tratez cu un ceai de menta si

www.youtube.com/watch?v=WlBiLNN1NhQ" target="_blank">asta

Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Sunflower nu stiu ce sa-ti zic de sunetele ce le scoate Denis dar si daca le scoate pe jumatate adormit tot pot fi autoinduse.
Oricum pe aici prin Irl totul e normal....

Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greierash spune:

Multumesc de intrebare Monica, sunt bine in general, poate putin cam obosita. Iar bebe e baietel.
Sunflower imi pare rau dar nici eu nu stiu ce sa zic de ragaitul de care zici...
Damian, sa cresti mare baiete! La multi ani! Vivela, sa iti traiasca baiatul si sa fie sanatos si un pic mai cumintel decat fratele lui...

greierash mamica de Andrei si 23+

- "Traieste clipa" -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunflower1979 spune:

fetelor, pe mine nu ma deranjeaza sunetele, caci v-am zis, de multe ori nu se aude mai mult decat se aude un sughitz; eu ma tem sa nu fie vreo afectiune. o sa merg si la un doctor, dar nu trece.

eu sunt intoarsa pe dos. o colega de-a mea al carei baiat a tot fost racit in ultima perioada, tot cu febra, tratamente cu antibiotice tari, a ajuns in spital la noi si de aici au trimis-o la Iasi caci nu stiu ce sa-i faca. am inteles ca are o infectie puternica.

asa ca eu ma rog mereu pentru sanatate, in special pentru copii, ca nu e nimic mai bun ca asta.

Cristina, cea mai mandra mama de Denisuc (30.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Timi eu ma uit la bright side, nu e asa naspa, insa stresul e f f mare. Dar na, am vrut job cu responsabilitate, asta am si tac din gura.

Floarea soarelui nu stiu ce sa zic, mergi la dr poate e ceva ce trebuie tratat medicamentos.

Vivela sa ne traiasca Damian mult si bine si sanatos ca frumos e de rupe gura targului.

Fetelor va vine a crede ca in iulie ne mutam de la scutece?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

Vivela, la multe luni inainte pt Damian.
greierash,. ce trece timpul.....deci tot baiat. sa fie sanatos!
luna, bafta la scarbici. da, chiar nu-mi vine a crede ca trecem curand la next level!

d'ale lui Andrei: "mancarea care vorbeste nu se mananca!!!!"

Mergi la inceput