*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (124)*

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Elisa Andreea de Otiliav
Eduard de [red]Darling[/red[
Sa fiti sanatosi si sa aveti parte de tot ce va doriti in viata.
Petrecere frumoasa diseara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

La Multi Ani cu Iubire,
Elisa
&
Eduard!

Multumim pentru urari, o mare si stransa imbratisare de la z&mom pentru voi!
A fost o zi perfecta ieri. Pozici, aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Am vazut o fetita tare frumoasa.. imi plac carliontii la nebunie. Mai, dar ce repede i-a crescut perisorul si ce frumos a crescut. Este tare fotogenica si ii place mult sa picteze dupa cum vad. ma bucur ca a fost o zi speciala pentru printesa ta. Dar ce cadouri frumoase a primit, inseamna ca a fost tare cuminitzica, aas-i? Felicitari pentru tort draga mamica... si vad ca nimeni nu i-a rezistat, asa ca munca ta a fost pe masura. La cat mai multe torturi si evenimente frumoase si felicitari pentru printesa ta care est eo papusica tare dragalasa. Sa va traiasca, sa fie sanatoasa si sa va bucurati de minunea.

Citat:
citat din mesajul lui anca_27

La Multi Ani cu Iubire,
Elisa
&
Eduard!

Multumim pentru urari, o mare si stransa imbratisare de la z&mom pentru voi![grup
A fost o zi perfecta ieri. Pozici, aici.

Mami de Sara (8 dec 2008)
============
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici
..........................................
Produse la Bazar
...............
La Taclale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Am vazut si eu pozele cu Sara, alias Zibe. e de o frumuseteeeeeee, sa te tot uiti la ea. tortul super reusit, felicitari pentru petrecerea reusita, Anca

tot aveam in gand sa ma uit la pozele cu o alta frumusete, Thea, si le-am gasit. o alta gagica frumoasa foc, cu niste ochisori superbi.

am incarcat ceva poze, de la ziua lui th am pus doar cateva pt ca sunt foarte intunecate, trebuie sa le photoshopez o tzra, oricum si cele puse sunt intunecate dar mno...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

Anca, am vazut si eu poze cu Sara si m-am indragostit de carliontii ei.Nu am mai vazut poze de mult cu ea si parca nu mai seamana cu bebe mic pe care-l stiam eu.E frumoasa rau.trebuie sa ne facem timp sa-l duc pe David la petit.eu stiu ca e coada la usa voastra, dar chiar nu-mi pasa :D.

www.motociclism.ro/forum/index.php?showtopic=609325" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

http://www.facebook.com/totulpentrucopii?v=wall#!/photo.php?fbid=180173168660445&set=a.180173165327112.43652.100000032891044

se poate un LIKE, va rog?

Cristina - mami de DAVID - ANDREI si 29+cuMATEI STEFAN

DAVID, ochiosul mamii
Povestea nasterii

http://lbdf.lilypie.com/4e7Zp3.png
[b]

Iubirea inseamna sa nu spui niciodata "imi pare rau" - Love Story

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

http://www.flickr.com/photos/hainute-incaltaminte-copii_adulti-jucarii/

pentru cine este interesat

Cristina - mami de DAVID - ANDREI si 29+cuMATEI STEFAN

DAVID, ochiosul mamii
Povestea nasterii

http://lbdf.lilypie.com/4e7Zp3.png
[b]

Iubirea inseamna sa nu spui niciodata "imi pare rau" - Love Story

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

La multi ani Elisa si Eduard !
Sa cresteti mari , frumosi si sanatosi alaturi de fratiorii si surioarele voastre dragi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleinad.g spune:

La multi ani, Elisa si Eduard!
Sa cresteti mari, sanatosi, cuminti si veseli!

Otilia, sa vezi ce manechine o sa avem, o sa ne invidieze toata lumea . Eu sunt convinsa ca Elisa e sanatoasa tun, te vor convinge analizele, asta e constitutia ei. Cu greutatea Teodorei nu-mi fac prea mari iluzii, probabil atat va avea si peste cateva luni, ea creste 400-500g in 2 saptamani si apoi bate pasul pe loc 4-5 luni. Asa ca, o sa ne prindeti repede din urma.
Anca, de ce ai tinut ascunsa bucalata creata cu ochii albastri?
Ocean, ce mare s-a facut si Thomas! Si el are ochii albastri! Mai, dar toti cozonaceii (mai putin mandra mea) au ochii de culoarea cerului?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

De abia acum dupa o mica atipeala am gasit si eu in sfarsit linkul la pozele cu Sara.
Valeu ce frumuseti rapitoare am vazut aici Cand vor intra ele doua in disco sa te tii. Saracii baieti din preajma lor.
Ancule e copia ta fidela. Are un par minunat. Sara si Ale seamana mult la par. Eu o mai alint pe Elisa bucle aurii dar gata nu-i mai zic ca am vazut ce inseamna sa ai cu adevarat bucle. Ale Elisei sunt mai nimic pe langa ce are Sara.

N-am serbat-o deloc pe Elisa si chiar si asa sunt rupta de tot. Am avut o zi tare grea asa ca fug la nani. Noapte buna!

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Mergi la inceput