*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (124)*

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Darling, eu incerc sa-l fac pe asta. http://www.howdini.com/howdini-video-7074034.html
Am facut deja blatul in 3 forme de checuri, pe seara ma apuc de asamblat. Fac de fapt tort Amandina, sa fie si ceva crema la mijloc si-apoi imbrac totul. Doar ca n-am gasit coloranti. Decat galben. Si sa vad ce mai combin, am ceva de caramel, cicocolata, incerc si cu budinca de capsuni sa iasa ceva roz. Habar n-am inca. Si eu am emotii.

Multumesc, Monicus.

Loryd, am vazut stirea. No comment.
Asteptam filmare cu cantacioasa mica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

La multi ani, Nicole!

La multi ani, Sara !

darling, da, e putin timid David, dar sper sa-i treaca, fiindca si eu sutn timida si nu e bine de loc.

Ancaaaaaaaaaaaaa, eu nu am primit adresa pt cadou si nici destinatar, nimic .

www.motociclism.ro/forum/index.php?showtopic=609325" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Malinas, ai mail, trimisei altei Malinutze...

Loryd, asta da interpretare! Bravo, Lory! Recunoastem stilul de numarat. Z o ia din doi in doi, `doi, patu, sase, ob, zetze`.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darling_ spune:

sa va zic de noi.

m-am hotarat sa nu-l mai duc pe Edu la gradinita. Il tot gasesc in picioarele goale si cu muci grosi la nas. E atat de frig afara si nici inauntru nu-i tocmai cald. Eu il las cu sosete si papuci de casa si il gasesc in labele goale pe linoleum/parchet. El isi tot scoate sosetele si ma enerveaza la culme ca nu pot sa-l dezvat, dar macar cand e cu mine i le pun la loc. La gradinita nu face nimeni asta desi e o ingrijitoare la 3 copii, degeaba stau eu sa le explic ca raceste din cauza asta ca se uita cam lung la mine. Nu-i singurul care e asa si aici oricum mentalitatea e sa calesti copilul, ca rezista, am vazut copii sub un an in carut cu talpile goale in decembrie .

de aproape 3 luni Eduard are o tuse nasoala care a trecut prin diferite faze de la tuse uscata, iritativa, la tuse productiva. A luat antibiotic acum o saptamana si era foarte bine, se parea ca am scapat. A doua zi s-a trezit fara glas, efectiv nu mai putea nici sa tuseasca, facea exact ca o foca, mi se rupea inima cand il vedeam ca incearca sa urle si scotea niste sunete de ziceai ca latra un caine. Plus wheezing si temperatura usoara. Iar la doctor, alt virus, croup de data asta. Ma rog la Dumnezeu sa nu-l fi luat si bb ca am amanat deja vaccinul o data.

acum e cat de cat mai bine, insa tusea a revenit si e si mai urata. Azinoapte s-a trezit la 3 jumate inecandu-se de atata tuse, nu se mai putea opri. Maine iar la dr. Nu mananca, e foarte marait si pus numai pe cearta si urlat, iar eu incerc sa-i fac pe plac sa nu mai planga/urle atat sa nu-si mai irite corzile vocale. Ma fierbe in suc propriu. Oricum e un copil care urla, plange, cere, tipa, a shouting child cum mi-a zis dr.

hai ca m-am plans destul sa ma mai si laud. Alex s-a facut cat un bursucel, maine il cantaresc, suge, doarme si rade. E un copil tare bland si echilibrat. Se trezeste numai o data pe noapte, sper sa nu vorbesc prea devreme. Eduard s-a mai obisnuit cu el, bineinteles ca-l pupa toata ziua, il sterge de laptic cand da afara, il prinde de pulpite cand il dezbrac si il mangaie frumos. Cand il pun in leganut il leagana usor si ii zice gata gata, asa cum ii zic eu cand incepe sa scanceasca. Scoate niste sunete tare dragalase cand bb rade la el.

vrem sa facem bradut, dar il vom face pe 23, 24 sa reziste macar pt poze, deh cu Eduard prin zona e cam greu.

Adriana mamica de Eduard (09.12.2008) si Alexander (03.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darling_ spune:

Eduard are primul rand de molari din vara, nu ne-au chinuit prea rau, insa acum ii dau (cred) al 2lea rand de molari, asa ne-a zis dentista. Dar desi baleste abundent de 2 luni nu se vede nimic la orizont.

Dana ce duuulce Lory, are ureche muzicala asta-i clar. Cand vad cozonaceii ca vorbesc si canta atat de frumos ma intreb oare al meu cand o incepe?

edit Anca mersi de link, spor la treaba

Adriana mamica de Eduard (09.12.2008) si Alexander (03.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Fetelor, eu sunt peste mari si tari, intru pe net cand pot si am timp, plus diferenta de fus orar, sunt cam zapacita zilele astea.

LA MULTI ANI sarbatoritilor din aceste zile, ECATERINA, THOMAS, EVA!!

ANCA, am primit mailul, abia astept sa ma intorc in tara si sa pregatesc Mosul!

mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryd spune:

[red]Darling[red] multa sanatate lui Eduard. Uf ce rau ca se intampla asa la gradinita si mai ales ca nu sunt multi copii la o ingijitoare. .Sa luati decizia care va multumeste cel mai mult. Multumim de aprecieri Esti tare draguta.

Anca .

Dana, mami de Loredana Georgiana (06.11.2008)
POZE LORY

Se scutura din nori, de sfinte sarbatori, povesti cu ingerasi, pentru copii poznasi, povesti cu sfinti parinti, pentru copii cuminti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

pfuuuuuuu, am terminat!
Multumim mult de urari, am baiat mare care a adormit acum vreo ora si m-a lasat sa-mi termin treaba linistita. ieri au venit cei de la gaze(ce zi buna si-au gasit..)
au schimbat contoare , am avut gazul oprit dupa-masa asa ca tortul l-am facut azi. tot trenulet am facut si eu, e anul trenuletelor. cumparasem o forma cu mickey dar ieri ii povesteam lui th ca azi e ziua lui si ii fac tort la care el ciuciuuuu miam. ieri ne-am uitat pe net la retete, vazuse si el poze, a ramas incantat de trenulet.... asa ca forma cu mickey ramane pt alta data.
La multi ani Eva!

Anes, felicitari, bebe sanatos si refacere la fel de rapida ca si nasterea.
Eli, Stefania are niste ochisor frumosi foc, sa fie sanatoasa si necolicoasa ,pt Dimi multa sanatate iar tie refacere rapida, imi pare rau ca iar ai probleme cu sfarcurile.

Darlingchiar am sughitat intr-o zi . ma bucur ca v-au placut.
ma duc sa strang razboiul, ca ne vin musafiri peste vreo 2 ore..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

THOMAS
EVA

Azi am inceput si noi operatiunea "fara pampers in casa". Se pishuleste pe unde apuca...de kk nu mai zic. Apoi vine la mine si ma cearta si imi arata locul unde gasea el pampersi...ma ia de mana si ma duce la baie sa il spal.... Presimt ca o sa fie un drum luuuuung pana intelege ca tb sa faca la olita.

Anca voi in ce stadiu sunteti?

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Lory, wow ce cantareata e Loredana e mare dulce cum danseaza ea pe ce canta. Darling, si eu imi pun aceeasi intrebare, oare cand l-oi auzi pe al meu asa..

Mergi la inceput