*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (124)*
Raspunsuri - Pagina 22
manumanu spune:
Wndycitygirl?
Asteptam mai multe detalii...
Bebecris, multa sanatate!
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
anca_27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui manumanu Wndycitygirl? |
Asa, asa, uite cine are mintea odihnita... sau Mexico e de `vina`?

alra spune:
Manumanu rulzzz!
E bine si ea si fata. Munceste ca o zgaltzaita, besteleste ocazional obama's land, da' in linii mari e ok.
Nu e asa ca nicole seamana rau cu sara si elisa?? Mie mi se pare ca e veriga lipsa intre ele :)))
manumanu spune:
Io am zis deja!
| Citat: |
| citat din mesajul lui alra Nu e asa ca nicole seamana rau cu sara si elisa?? Mie mi se pare ca e veriga lipsa intre ele :))) Vacanta cu Laura in Romania |
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
malinas spune:
monicabo, banutii aia reprezinta bani virtuali cu care eu cumpar haine virtuale cu care ma duc la diferite activitati, in functie de activitatile pe care le fac castig puncte. Hainele sunt specifice fiecarei activitati si pretul este corespunzator.Cu cat mai multi bani, cu atat mai multe posibilitati si puncte.Multumesc de vot.
anca, david ia homeopate de vreo 3-4 saptamani.Pana acum sincer nu am vazut rezultate.De aia sunt curioasa sa vad ce o sa se intample acum.Pt ce e coacazul negru? Il iei tu sau e pt Sara.
www.motociclism.ro/forum/index.php?showtopic=609325" target="_blank">
bebecris spune:
homeopatele sunt cam praf....nu prea am vazut rezultate....nici la david si nici la mine.....
a venit zapada si la noi....ce frumos...anul asta nu pot sa ma joc cu david, dar a speram ca o sa tina mai mult ca sa aiba tati timp sa-l tavaleasca nitel....
Cristina - mami de
DAVID - ANDREI si
29+cu
MATEI STEFAN
DAVID, ochiosul mamii
Povestea nasterii
http://lbdf.lilypie.com/4e7Zp3.png
[b]
Iubirea inseamna sa nu spui niciodata "imi pare rau" - Love Story
anca_27 spune:
Homeopatele dau rezultat pe termen lung. Si, bineinteles, trebuie sa crezi in ele. Alteori trebuie schimbata schema.
Malinas, pt z.
criss703 spune:
La multi ani Ana
(pt. ieri) si celorlalti sarbatoriti 
Arla in sfarsit ne-ai aratat-o pe Nicole
.Evident ca nu mai seamana cu bebelusul pe care mi-l aminteam
, e tare draguta si bucalata , seamana tare cu Elisa !! in special daca are capul acoperit , cu Sara mi se pare ca seamana doar la bucle .Si din cate imi amintesc ..seamana cu tati ei . aaa aveti un nou membru carliontat in familie ? O salutam si noi pe Windy si a ei micuta ..parca tot ceva Sofia ?! (sau tre sa dau un mile de Pasti!
)
Amalia am vazut o gramada de poze faine (zona Bran-Moeciu ceva?) , degajati toti buna dispozitie si optimism
, foarte faina petrecere !
Gynie ce blondut ondulat ai si tu
, o gramada de copii blonzi ! Ce a crescut si Edy ! doar ochii sunt la fel :calzi si frumosi 
Manumanu deci te-ai repatriat ! La urmatoarea vizita la nepotica poate reusim sa ne vedem putin !
Loryd ai PM
loryd spune:
Fetelor, PLEASE ma puteti ajuta si pe mine cu parola si userul de la mail-ul comum? 

Dana, mami de Loredana Georgiana (06.11.2008)
POZE LORY
Se scutura din nori, de sfinte sarbatori, povesti cu ingerasi, pentru copii poznasi, povesti cu sfinti parinti, pentru copii cuminti