*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (124)*

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loryd spune:

Felicitari Anes!!! Sa va traiasca puiul, sa fie mancacios si tie draga mamico recuperarea rapida si mult laptic.

La multi ani tuturor sarbatoritilor zilei.

CATI .

Dana, mami de Loredana Georgiana (06.11.2008)
POZE LORY

Se scutura din nori, de sfinte sarbatori, povesti cu ingerasi, pentru copii poznasi, povesti cu sfinti parinti, pentru copii cuminti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Felicitaaaaaari Anes!!!! Sa va traiasca baietii de nota 10 si sa fiti sanatosi si fericiti cu totii!

de David (5 nov. 2008) si Eric (8 oct. 2010)
Made in the Holy Land

Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleinad.g spune:

La multi ani, Cati!
La multi ani, cozonaceilor, parintilor, fratiorilor care poarta numele Sfantului Nicolae!

Anes, felicitari! Sa va traiasca puiul si sa va bucurati de cei 2 flacai!

Anca, Monicus, Criss, multumim pentru complimente. Anca, asa suntem noi mamele, mereu avem impresia ca le lipseste ceva puilor. Tu te plangi ca e prea scunda, eu ma gandesc ca daca ar fi avut cu 3-4 cm mai putin s-ar fi distribuit altfel kilogramele alea care-i lipsesc. Criss, are 11 kg si 90 cm, in poze pare bine, dar e scobitoare rau. Monicus, asa-i in poza e taaareeee cuminte.

Ramo, tare frumoase pozele, se vede ca v-ati distrat si Sara s-a simtit bine.
Anca, bafta, poate vine Mosu' la tine cu un post bun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Anes, felicitari, refacere rapida si sa fie bebe papacios...si tie laptic mult!!!
A iesit rezultatul la urina...e totul ok, doar PH-ul 6.
Am vb cu dr si a zis sa o spal cu bicarbonat si sa bea multe lichide...nu stiu cum o s-o pacalesc ca fuge cand vede sticla...am luat ceai de cozi de cirese si am amestecat cu galbenele...o sa pun si un pic de miere chiar daca stomatologul a zis ca nu e buna...dar macar cateva zile cat sa-si revina.Ma gandesc sa schimb si gelul de dus, acum o spal cu Klorane...nu stiu ce sa iau...mai e Mustela?stiu ca intr-un timp nu se mai gasea si nu m-a mai interesat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Anes felicitari!

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Fetelor, gata extagerea! Suntem la Daria, prietena de joaca a lui z, am pus biletele in caciulile lor si mi-au dat fiecare pe rand bilete.
S-au potrivit foarte fain.
La noapte vin mail-urile, nu m-am uitat inca daca a trimis toata lumea adresele, daca gasesc vreo lipsa de adresa va scriu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eliza_cri spune:

buna fetele

vreau sa multumesc si eu pentru implinirea unui vis imposibill de realizat fara ajutorur fetelor otiliav, mirtha, aleinad.g,anca, corina si fluturasha si al vostru virtual va pupacesc si va multumesc sincer Dumnezeu va vedea aceasta zbatere si va da fiecareia o bucurie, implinire o minune ...

inr est dau copy si paste de la odisee
gubil gasit acasa , gubil mare cu febra 39.4 [niste bunici incompetenti], fata ieri a primit vacinul si realizati ca a fost turbata, eu ma mulg din lipsa de sfarc si evident mamelonul fiind foarte mare si foarte gros fata nu reuseste...acum baiatul , iar are febra 38.8..in cl daca nu ii trece febra in 3 zile il interneaza evident bunicii au dat bir cu fugiti si sunt doar eu cu ion si cu copii....
nu ma mai plang....
ca o cl la tg-mures a fost de visssssss

poze cu fata gasiti aici pe siteul oficial al centrului medical la galerie nou nascuti pagina 7 numele Scorei antonia stefania
eu pun link, dar sper sa nus e vada ca reclama
http://www.nova-vita.ro/galerie-nou-nascuti.html?tx_reeateasermenu_pi1[off]=6&no_cache=1
Antonia Stefania scumpa tatei si a mamei 01.12.2010

mami de Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
si de gugulanul Dimitrie Gabriel 12.11.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

Fetelor, va multumesc ! Daca nu credeati ca exista nastere fara travaliu si dureri, sau cum sa-i zic..fara travaliu dureros, intrebati-ma pe mine, desi nici eu n-am stiut pana azi! Si prima nastere a fost foarte usoara, dar asta a intrecut-o.

Deci Oti, am batut recordul la nastere nedureroasa!

Ati vazut ca tot asteptam contractiile si durerea cea mare de o zi intreaga! Dimineata la 8,30 aveam dilatatie 4 cm, fara nicio durere. Pe parcursul zilei, nimic, doar uneori cate o jena surda ca la CM. Seara, pe la ora 23,30, fac un dus ca in spital este f. cald si cam transpirasem. Ies de la dus si ma asez in pat ca incepusera imediat niste contractii destul de dese, la 3 min. si destul de dureroase.

Chem asistenta sa ma duca in sala de nasteri, unde asistenta de acolo o cheama pe dr. mea care era de garda si apoi imi face control. Stupoare, dilatatie 8 si se sparge punga cu lichid amniotic care era doldora pe col. Ma dau jos de pe masa si ma asez in pat (nu stiu de ce n-am ramas pe masa), iar in secunda urmatoare simt nevoia sa imping. Intre timp venise si dr. mea. Astept o clipa de acalmie a contractiei si ma urc pe masa, unde in 5 minute nasc. Mi se recolteaza celule stem si asta a fost tot. Am totusi epiziotomie, chiar daca dr. a vrut initial sa vada daca se poate si fara.

Ideea e ca daca dr. mea nu era de garda nici nu apuca sa ajunga intr-un sfert de ora la spital! Am avut mare noroc!

P.S. pe bb il cheama Ovidiu si seamana cu tati, dar cred ca are ochi albastri ca ai lui mami .

poze

Mami lui Remus, prima minune(10.10.2008)si a lui Ovidiu, a doua minune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

SA VA TRAIASCA SCUMPETEA, ELI!!!! SANATATTE LUI DIMI!!!!!

BINE AI VENIT PE LUME, OVIDIU DE ANES!!!!!!

Cristina - mami de DAVID - ANDREI si 28+cuMATEI STEFAN

DAVID, ochiosul mamii
Povestea nasterii

http://lbdf.lilypie.com/4e7Zp3.png
[b]

Iubirea inseamna sa nu spui niciodata "imi pare rau" - Love Story

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Felicitari Anes ! Bun venit Ovidiu !

La multi ani sarbatoritilor zilei !

ps.Ramo frumoase poze , se vede ca v-ati simtit bine
Anca deci mai asteptam un "mos" la noapte cu mail-ul