*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (124)*

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Am vorbit cu o prietena care are dvd-urile...mi le da sa le copiez...ca daca nu dau rezultate dau si banii aiurea...diseara se duce tati sa le ia...
Aseara a adormit in patut la 23 cu desene de la 22.30 si cu mine in patul mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

La multi ani, Sara Otilia si Andrei George!
Sa fiti sanatosi si sa va bucurati de minuni.

Multumesc frumos.. intr-adevar are un par frumos.. nu am tuns-o niciodata.. si asa sunt de innebuntita dupa perisorul ei... de aceea imi place sa o vad cu parul lung. Toate urarile sa se intoarca inzecit si multumesc pentru tot draga mamica.
Pupici de la noi.

Citat:
citat din mesajul lui aleinad.g

La multi ani, Ana! Monicus, sa-ti traiasca frumoasa roscata, sa aiba numai impliniri, sa te bucuri mereu impreuna cu ea! Frumoasa petrecerea si, mai ales, sarbatorita!

Mergi la inceput

de la noi.. si multumim frumos pentru cuvintele frumoase... Pupici calde de la noi. Mai pune-ne si nou poze cu strumful tau.. si cu camera lui.. cum a iesit.. sunt curioasa.. sa ii vedem camera cozonacelului.

Citat:
citat din mesajul lui ginye55

Ana

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

La multi ani, Ana!!!!Monicus, sa va traiasca printesa nazdravana si frumoasaaa, are niste ochi mari si expresivi!!!

de David (5 nov. 2008) si Eric (8 oct. 2010)
Made in the Holy Land

Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput

Multumim draga mamica.. esti o scumpa, stiu ca ai multe pe cap.. si ti-ai facut timp sa ne urezi. Multumim din suflet. Intr-adevar are ochi mari si tare mult seamana cu tati.,. pupam si noi dulce pe ambii printisori ai tai... de la noi pupici calde.

Citat:
citat din mesajul lui Olivia26

La multi ani, Ana!!!!Monicus, sa va traiasca printesa nazdravana si frumoasaaa, are niste ochi mari si expresivi!!!

de David (5 nov. 2008) si Eric (8 oct. 2010)
Made in the Holy Land

Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Cateva poze cu strumful meu!

http://family.webshots.com/album/579314776AfZGXf?vhost=family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryd spune:

ANA , am admirat printesa dimineata si am uitat s-o urez. Sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii.

Ginye, ce mandrete de flacau aveti acolo. Ce ochi patrunzatori are. Asta mi-a placut la nebunie. Sa va traiasca .

Dana, mami de Loredana Georgiana (06.11.2008)
POZE LORY

Se scutura din nori, de sfinte sarbatori, povesti cu ingerasi, pentru copii poznasi, povesti cu sfinti parinti, pentru copii cuminti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Ana!
Andra Sara Otilia!
Andrei George!
Diana Elena!

Am pus adineuri poze proaspete de la ziua ei si de la petrecere aici

Daniela, nici la locul de joaca nu a fost usor.
Aseara am fost franta. Si ieri n-am facut decat sa le calc rufele (cu multi nervi ca Ana a zis ca rochia ei e ok si cand colo era cu mici pete de nu stiu ce ca nu am reusit sa le spal de mana si mai rau mi-am facut de lucru ca am udat-o si a trebuit mai mult sa calc la ea dar deh vina mea ca nu am verificat zilele trecute), sa fac tortul (la care s-a gasit Elisa sa-mi fure un A, litera care aveam putine pentru cate aveam eu nevoie asa ca am renuntat la Maria si noroc mare ca am mai gasit unul printre cifrele din pachetul cu litere). Nu mai zic ca era ora 5 si sotul nu venise acasa iar noi la 5:15 trebuia sa fim acolo sa primim invitatii iar cu bb am plecat nemancat dar a fost super intelegatoare, s-a uitat dupa copii si lumini si numai bine ca si-a adus aminte de papa dupa ce am taiat tortul si au plecat copii la joaca iar.
In concluzie cred ca la anul solicit si ajutorul cuiva pentru una din cele mici ca e jale. Elisa nu se putea duce sa se joace singura, ba ii era frica, ba erau inaccesibile pentru ea. Si noi n-am putut sa facem decat 2 ture cu ea.

Monicus, sa va fie de bine petrecerea care a iesit super!
Ramo, am citit ce a scris Raluca si fix gandurile mele le-a citit. Mi se pare ca nu ati cantarit deloc decizia de a pune televizor in camera ei. Eu am un copil de 6 ani care face orice in schimbul desenelor si pana pe la 3 ani nu era deloc interesata, nici TV nu am avut pana la 4 ani ai ei. Nici nu vreau sa ma gandesc cat de nasol ar fi fost daca ar fi avut voie de la 2 ani.
Flori, ce frumusete de baiat ai, foarte expresiv. Si tu ai slabit nu gluma

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

Flori, ce frumusete de baiat ai, foarte expresiv. Si tu ai slabit nu gluma

Doar 9 kg. Sar'na de aprecieri la adresa piciului!.

Loryd

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

Am pus adineuri poze proaspete de la ziua ei si de la petrecere aici

Ce petrecere! Sa-ti traiasca fetele! Sunt superbe!

Mergi la inceput