*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (124)*
Raspunsuri - Pagina 16
Printesa01 spune:
neatza
primiti cu colindul?
stiti la ce ma gandeam?
voi aveti liber de sarbatori? poate facem o intalneala
un schimb de virusi, o atentie, o maslina![]()
hai, ma, ca-s singura de sarbatori si n-am pe capul cui sa aterizez
intrebare intrebatoare( ca tot discutati de carti de psihologia copilului) cris vorbeste destul de fluent, numai ca spune doar finalul cuvintelor uneori.
de ex.
tati a plecat bici=serviciu
gradinita=ninitza
ciocanul este can s.a.m.d.
aaaa, si culmea: daca il intrebi cum il cheama spune Alex.
si treaba cu numele e veche, de cateva luni. il intreb: Cris,puisor, baietel cum te cheama? si el raspunde: Alex ! si apoi se enerveaza cand il corectez.
Alex a vorbit tarziu, dar a vorbit clar de la inceput.
Cum trebuie procedat? ma fac, virgula, ca nu inteleg si il pun sa repete cuvantul? sau il spun eu corect si il las pe el sa isi regleze limbajul?
ginye55 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Printesa01 neatza ![]() primiti cu colindul? stiti la ce ma gandeam? voi aveti liber de sarbatori? poate facem o intalneala un schimb de virusi, o atentie, o maslina hai, ma, ca-s singura de sarbatori si n-am pe capul cui sa aterizez |
Daca nu ti-e prea greu, urca-ti piticii si sotul din dotare in masina si aterizati la TGV...

Flori, mami de
Eduard Stefan (12.10.2008)
ginye55 spune:
Printeso acum am vazut la ce ora ai scris mesajul....bantuiai si la ora aia prin casa? ![]()
Flori, mami de
Eduard Stefan (12.10.2008)
malinas spune:
Printeso, eu spun varianta corecta a cuvantului si il las pe el sa se corecteze in timp.La David am vazut progrese, incet, dar sigur.
www.motociclism.ro/forum/index.php?showtopic=609325" target="_blank">
loryd spune:
Buna dimineata!
Si Lory spune unele cuvinte altfel decat ar trebui dar eu ii repet varianta corecta. In timp s-au vazut ceva imbunatatiri.
Monicus, am vazut o printesa tare draguta, eleganta si cu niste ochisori minunati. Sa va traiasca! Tort cu MINNIE SI MICKEY a avut si Lory la bunici
.
Ramo ma gandesc la voi. Sper sa gasiti metoda care functioneaza. Nu te mai panica atat, vor trece si aceste faze. Nici eu nu sunt de acord cu uitatul atat la tv si mai ales inainte de somn. Poate un cd cu muzica linistitoare va functiona. Asteptam vesti 
Anca
M-am distrat teribil. 
Va mai servesc cu cate o cafea, ceai, suc dupa preferinte.
Sa aveti o zi minunata!
Dana, mami de Loredana Georgiana (06.11.2008)
POZE LORY
Se scutura din nori, de sfinte sarbatori, povesti cu ingerasi, pentru copii poznasi, povesti cu sfinti parinti, pentru copii cuminti 
loryd spune:
Malinas, mai pune link-ul sa mai votam!
Dana, mami de Loredana Georgiana (06.11.2008)
POZE LORY
Se scutura din nori, de sfinte sarbatori, povesti cu ingerasi, pentru copii poznasi, povesti cu sfinti parinti, pentru copii cuminti 
monicus spune:
Multumim din toata inima.. a fost o petrece reusita din toate punctele de vedere si ea a fost foarte incantata. Nu isi mai lua ochii de la tort,.. si ea fiind fan clubul lui Micky.. asa ca a fost fericita cand a vazut tortul... si cu copii .. imi place mult sa se joace cu ei..
Pupici dulci la toata lumea.
| citat din mesajul lui criss703 Monicus ce petrecere mare ati avut , cu multi copilasi , cred si eu ca i-a placut Anei ! Ce cretulina e si Ana !..numai copii frumosi pe aici .Sa va fie de bine petrecerea ! |
monicus spune:
Dau de baut... gata si noi intram in randul cozonaceilor mari...

Multumim frumos daga mamica pentru cuvintele frumoase. Pupici de la Bucuresti
| citat din mesajul lui loryd Buna dimineata! Monicus, am vazut o printesa tare draguta, eleganta si cu niste ochisori minunati. Sa va traiasca! Tort cu MINNIE SI MICKEY a avut si Lory la bunici . |
aleinad.g spune:
La multi ani, Ana!
Monicus, sa-ti traiasca frumoasa roscata, sa aiba numai impliniri, sa te bucuri mereu impreuna cu ea!
Frumoasa petrecerea si, mai ales, sarbatorita! 
La multi ani, Sara Otilia si Andrei George!
Printesa, si Teodora are cam aceleasi tendinte. La un moment dat vorbeam cu ea in diminutive si toate cuvintele sunau nel (scaunel, maimutel etc), itza (ciorbitza, rochita etc) sau mai stiu eu ce alte terminatii. Acum am renuntat la diminutive si ii repet varianta corecta o data sau de doua ori. Apoi o las in pace, reactioneaza ea dupa ceva timp. 
Ramo, subscriu la ce au scris fetele, incearca sa nu te mai panichezi in fata ei, las-o sa faca ea criza, nu tu, incearca sa o ignori in momentele respective sau sa razi de ea sau s-o duci sa faca altceva. La noi functioneaza. Si, cred ca varianta cu cd-urile linistitoare e mai buna decat desenele. Sa ne spui daca sunt interesante si daca a functionat. 
Otilia, cum a fost petrecerea? Si, mi se pare absolut normal cum ai procedat cu o petrecere pentru amandoua si in afara casei in conditiile in care mai e un bebe prin preajma. Nu-ti mai face procese de constiinta.