Nov-dec2010,Bv Siuta! BV anes!Hai lorin!!(165)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisuletzul spune:

Lorin, peste 2 zile ar fi termenul in mod normal! Daca nu nasc pana atunci , in 9 merg la doctor sa vedem ce este de facut!

Ti-au dat ceva sa elimini dopul sau a fost ceva natural?
Eu acum sunt putin speriata ca nu am nascut, am tot felul de ganduri ciudate.....

Kitty 39+
echografic 40 sapt
MAMI si TATI(in special) in pentru ca au o cu numele de Eva Maria!!!

AMR 1 sau 2 ZILE....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eliza_cri spune:

buna fetele

imi cer scuze,dar nu am citit nimik

alte date tehnice
apgar 10, dr Andrei Sorin, Centrul Medical Nova Vita

o sa intru sa va povestesc mai pe lar dar momentan nu pot

cauze gubil gasit acasa , gubil mare cu febra 39.4 [niste bunici incompetenti], fata ieri a primit vacinul si realizati ca a fost turbata, eu ma mulg din lipsa de sfarc si evident mamelonul fiind foarte mare si foarte gros fata nu reuseste...acum baiatul , iar are febra 38.8..in cl daca nu ii trece febra in 3 zile il interneaza evident bunicii au dat bir cu fugiti si sunt doar eu cu ion si cu copii....
nu ma mai plang....
ca o cl la tg-mures a fost de visssssss

poze cu fata gasiti aici pe siteul oficial al centrului medical la galerie nou nascuti pagina 7 numele Scorei antonia stefania
eu pun link, dar sper sa nus e vada ca reclama
http://www.nova-vita.ro/galerie-nou-nascuti.html?tx_reeateasermenu_pi1[off]=6&no_cache=1
Antonia Stefania scumpa tatei si a mamei 01.12.2010

mami de Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
si de gugulanul Dimitrie Gabriel 12.11.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

beatrice e posibil sa dau peste altul cu acealeasi idei.eu lapte zic ca am, mai ma panichez eu aiurea, dar dc ia in greutate eu zic ca e suficient laptele meu, el nu a luat in greutate ca la carte adika a laut 150 gr pe saptamana in loc de 200 gr , dar fiecare copil are ritmul lu de crestere, corect? iar cu scosul afara neonatologul ne-a zis sa-l scoateam progresiv in fiecare zi, binentels nu cand ploua sau bate vant sau e ger. dar cum a fost astazi a fost super ok

mami de Robert Petru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorin7774 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crisuletzul

Lorin, peste 2 zile ar fi termenul in mod normal! Daca nu nasc pana atunci , in 9 merg la doctor sa vedem ce este de facut!

Ti-au dat ceva sa elimini dopul sau a fost ceva natural?
Eu acum sunt putin speriata ca nu am nascut, am tot felul de ganduri ciudate.....

Kitty 39+
echografic 40 sapt
MAMI si TATI(in special) in pentru ca au o cu numele de Eva Maria!!!

AMR 1 sau 2 ZILE....

singurul lucru pe care mi l-au facut pana acum a fost o injectie cu calciu - intravenos, pe la ora 1 si ceva...

nu te te mai gandi la tampenii...Miruna a fost trecuta de termen cu 11 zile si n-a patit nimic...am nascut-o natural, dar cu perfuzii.

dupa parerea mea e important sa nu te lasi "taiata" doar pentru ca ti-a trecut termenul. O sa vina si Eva la timpul ei

-----------------------------------------
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
cu ajutorul lui Dumnezeu

40 saptamani si 3 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

Fetelor, va multumesc pt. urarile facute, chiar daca nu am fost dintre cele mai active forumiste! Daca nu credeati ca exista nastere fara travaliu si dureri, sau cum sa-i zic..fara travaliu dureros, intrebati-ma pe mine, desi nici eu n-am stiut pana azi! Si prima nastere a fost foarte usoara, dar asta a intrecut-o.

Cum spunea o colega de la Odiseea cozonaceilor, am batut recordul la nastere nedureroasa!

Eram in spital de miercuri seara, fiind inernata pt. infectie urinara si temperatura. De fapt, de atunci stateam efectiv in spital, pt. ca internata eram de luni, dar dr. mi-a permis sa vin doar la tratament, dimineata si seara, iar in rest sa stau acasa.

Ati vazut ca tot asteptam contractiile si durerea cea mare de o zi intreaga! Dimineata la 8,30 aveam dilatatie 4 cm, fara nicio durere. Pe parcursul zilei, nimic, doar uneori cate o jena surda ca la CM. Seara, pe la ora 23,30, fac un dus ca in spital este f. cald si cam transpirasem. Ies de la dus si ma asez in pat ca incepusera imediat niste contractii destul de dese, la 3 min. si destul de dureroase.

Chem asistenta sa ma duca in sala de nasteri, unde asistenta de acolo o cheama pe dr. mea care era de garda si apoi imi face control. Stupoare, dilatatie 8 si se sparge punga cu lichid amniotic care era doldora pe col. Ma dau jos de pe masa si ma asez in pat (nu stiu de ce n-am ramas pe masa), iar in secunda urmatoare simt nevoia sa imping. Intre timp venise si dr. mea. Astept o clipa de acalmie a contractiei si ma urc pe masa, unde in 5 minute nasc. Mi se recolteaza celule stem si asta a fost tot. Am totusi epiziotomie, chiar daca dr. a vrut initial sa vada daca se poate si fara.

Ideea e ca daca dr. mea nu era de garda nici nu apuca sa ajunga intr-un sfert de ora la spital! Am avut mare noroc!

P.S. pe bb il cheama Ovidiu si seamana cu tati, dar cred ca are ochi albastri ca ai lui mami .

poze

Mami lui Remus, prima minune(10.10.2008) si a lui Ovidiu, a doua minune (6.12.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Mami spune:

Barlog, eu de azi trec pe Derbidat ptr colici ...
A mai incercat cineva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

ati vazut la stiri?? s-a redus perioada de la 24 la 12 luni, a indemnzatiei...dar boc a spus ca intra in vigoare pentru cele care nasc in 2011..oare ne afecteaza si pe noi???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

FELICITARI, ANES!

WOW, CE NASTERE, 5 MINUTE FARA TRAVALIU, ESTI EXTRAORDINARA!

Eva & Luca (08.09.2008) acum 37+ cu Noah

"To fill the hour -- that is happiness." (Ralph Waldo Emerson)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

KITTY, stai linistita, ce daca ai ajuns la termen si nu nasti? F bine ca a stat Eva atat, si mai poate sta, nu e obligatoriu sa iti provoace acum. E ok pana la 42 saptamani, apoi se intervine. Eu te stiu asa curajoasa si calma, ia sa vezi ce bine va fi!!!! te pup, draga mea.

Joy, of of, generosii astia...multa sanatate!

Eva & Luca (08.09.2008) acum 37+ cu Noah

"To fill the hour -- that is happiness." (Ralph Waldo Emerson)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Citat:
citat din mesajul lui ratusca83

ati vazut la stiri?? s-a redus perioada de la 24 la 12 luni, a indemnzatiei...dar boc a spus ca intra in vigoare pentru cele care nasc in 2011..oare ne afecteaza si pe noi???

mami de Ana-Maria!- 30.10.2010

Ratusca, din cate am inteles pe voi, cele care ati nascut deja (si prindeti cele 42 de zile in 2010) nu, insa oentru noi cele care nastem acum ... tare nu stiu. Poate da, poate nu, cum ne-o fi norocul .

38+

Mergi la inceput