Nov-dec2010,Bv Siuta! BV anes!Hai lorin!!(165)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Felicitari ANES!
La noi a venit mosul tare incarcat (bine, dupa o analiza temeinica la orele 23.30, cd bebe evident ca nu dormea, am decis sa mai 'tai' din cadouri, ca deja ziceai ca e Craciunul la noi, si am zis ca mai renunt la jucarele, ca altfel de Craciun dam faliment). Arianna a fot tare incantata, bebe a dormitat, nu l-au interesat jucarelele
Raportez`: bebe mucios, doarme ziua, seara adoarme dupa ora 24, doarme aprox 3 ore in patut si incepe distractia: se foieste, nu pot sa scot mucisorii desi e fornait si ajunge sa doarma pe mine. peste zi ma joc cu A, deci nu prea am timp de forum. A., evident, e racita Ieri m-am certat cu husbandul din dotare, ca iar a plans socrela, ca vai ce scorpie sunt Mi s-a luat de socrii si imi vine sa-mi iau campii, sa plec departe, departe....a, din cauza certurilor de sambata si duminica, ioc lapte. n-am reusit sa scot decat 70ml in loc de 130, si aia transparenti

==========
Corina
Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si Patrick Stefan (16.10.2010)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Lore, Leon a luat raceala de Sofia, Sofia a luat raceala de la copiii cu care se joaca afara... Parintii/bunicii/bonele de cele mai multe ori scot copilul la joaca chiar daca e racit. Il aduc in grupul de copii cu care se joaca deobicei si uite-asa se raspandeste viusul cu darnicie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DANA26 spune:

Felicitari Anes!!!!
am vazut ca avem acelasi DPN,eu sambata am fost la control la echo,bebica avea 3kg si "un pic" asa a zis medicul,placenta ii gradul 3,de azi intr-o saptamana ma interneaza ,sper sa nu vina durerile pana atunci,imi place sa fie totul programat,am niste emotiiiiiiiii pt ca stiu ce ma asteaptaaaaaaa,nu pot sa dor,ma dor toate

de Antoniu -David 03/04/2003 36+ Sonia-Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Victoria, Corina, multa sanatate la cei mici! Eu sunt asa de multumita ca de 2 saptamani nu a mai racit Maria... stiu ca pare ciudat, dar la noi e rau cu virusii, imediat ajungem la complicatii.:(

Eu dupa ce mi-am aranjat bagajul de spital am inceput sa studiez caruturi si vad ca cele din Italia sunt cu mult mai ieftine decat marcile lor de la noi. De ex un sistem Inglesina e cu vreo 10 mil mai ieftin.

_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 s40

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns syl spune:

Vasari probabil ca ala e adaosul ca din Italia pana aici sa produca ceva carutul ala.

Brave e mai importnat sa-i lasi in pace sa nu-i iei in calcul ca ei pleaca si tu ramai fara lapte. Da ce au domnule socrii astia....o gramada de fete sunt suparate in perioada asta. Incredibil.

Joy asa este, unii oameni nu gandesc ca fac rau altora. Am vazut copii bolnavi si la gradinita. Noi am luat de afara virusul de enterocolita. Tot eram eu suspicioasa in privinta asta cand auzeam alte mamici, tot credeam ca enterocolita se face numai la tine acasa mancand prostii. Uite ca m-am lamurit si cu asta, poti lua si atingand o usa murdara. Groaznic. Sper sa fie ultima prima si ultima oara. Nici nu va spun ce emotii am s-o vad pe Ati la fata dar s-o urc pe cantar sa vad cat a pierdut.

Syl, mami de Ati si acum in 37 Thomas Bogdan

AMR 9 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lore76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Joy21

Lore, Leon a luat raceala de Sofia, Sofia a luat raceala de la copiii cu care se joaca afara... Parintii/bunicii/bonele de cele mai multe ori scot copilul la joaca chiar daca e racit. Il aduc in grupul de copii cu care se joaca deobicei si uite-asa se raspandeste viusul cu darnicie

Victoria, mami de Anna Sofia si Leon Victor

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

banuiam ca de la sofia a luat, asa e cand mai e un copilas prin preajma la bebe. dar se fac ei bine....sanatate pt amandoi

Lore, fericita mamica de printese Sarah Marie & Amber Yanna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

si horea s-a racit ...acum am venit de la doctor

Mami Andreea Horea Paul (15.11.2010)+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

[quote]citat din mesajul lui sashenka_h

Mami Andreea Horea Paul (15.11.2010)+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

[/quote

La multi ani Nicolae!
Multa sanatate va dorim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lore76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sashenka_h

fetelor ma speriati cu racitul....
sashenka , bebe horia cum a racit, tot de la fratiori a luat?
si care sunt simptomele?

Lore, fericita mamica de printese Sarah Marie & Amber Yanna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

Citat:
citat din mesajul lui MSymo

[quote]citat din mesajul lui sashenka_h

[/quote

La multi ani Nicolae!
Multa sanatate va dorim!

Symo - mami de Diana Nicole(20.10.2010)

multumim

Mergi la inceput