Nov-dec2010,Bv Siuta! BV anes!Hai lorin!!(165)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anymona spune:

Citat:
citat din mesajul lui ral_eli

DOURA ESTI ON LINE?? HELP

AI SPUS TU CA FOLOSESTI LA BEBICA TA PT COLICI BIO-GAIA. CE AM GASIT EU LA NOI ESTE PROTECTIS. ASTA O FII? CATE PICATURI II DAI PE ZI? SI TOATE ODATA? PE PROSPECT SCRIE 5 PICATURI DAR FARMACISTA A ZIS 2...

mami de Robert Petru

Si mie mi-a recomandat dr probiotice pt bb. protectis 5 pic pe zi sau enterolactis 10 pic pe zi. Eu ii dau deja de o luna enterolactis si nici vorba de colici pana acum. Doamne ajuta!!!
Ar mai fi ceva ffff bun, tot un probiotic, se numeste Jarro doppfilus, dar e cam scump, 100 ron. Eu l-am cumparat si dupa ce termin enterolactisul continui cu asta.

Mami fericita de Clara Maria (01/02/2006) si Robert Alexandru (21/10/2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

lorin

Apropo cat ar trebui sa doarma bebe acum ? in prima luna de viata ? asta ca sa-mi fac si eu o idee

Fericita mamica de scorpiuta Alexia
Doamne ai grija si de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novdec2010 spune:

CAPITOL NOU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymona spune:

Of Syl, stiu cum e sa stea toata casa pe capul copilului la masa. Toata lumea ii spune ceva, o grabesc sau chiar se apuca sa-i bage cu lingurita in gura (la aproape 5 ani) ca cica se raceste mancarea. Si Clara sta tot o ora la masa ca sa termine un fel de mancare . Au inteles chiar si cei de la gradi, dar bunicile nu....
Multa rabdare iti doresc

Mami fericita de Clara Maria (01/02/2006) si Robert Alexandru (21/10/2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sunset_zuzi

anya i-am dat suzeta si o scuipa am inteles ca le putem da si ceai de colici ( chimen+anason+fenicul) sa ii dau?

Fericita mamica de scorpiuta Alexia
Doamne ai grija si de noi

Mergi la pediatrul. Urmareste daca ia in greutate si daca vomita sau doar regurgiteaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya2010 spune:

Neata si de la noi!
Sunt fresh a dormit vikingul toata noaptea, doar cu o mica pauza de papa pe la 3
Msymo nu e Diana anormala..si al meu are program de hantoseala dupa baita, pana la 23:30 nu adoarme sub nici o forma. Foarte frumoase pozele cu Dienuta, e o scumpa

Fetelor va tin pumnii sa nasteti usor! scot si motzatele din dotare

HAI KITTY!HAI LOREDANA!HAI VASARI! HAI UKUME!

E asa frumos afara, ii dau puiului sa pape si apoi iesim la plimbare

Va pup

Mergi la inceput