Aspirante optimiste !!!> 20 ani (612)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SimonaS81 spune:

Camcris multumesc pentru sfat asa o sa fac...am inceput sa beau ceai cu miere dar nu pana acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Cixinica nimic nou sub soare,va anunt eu daca apar incapatanatele alea de liniutze
Camcris de la Mos nu am primit prea multe,cateva lucrusoare simbolice,doar Mos Craciun o sa fie mai darnic

Cosmi,aspiranta optimista viitoare

Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

fetelor sa va zic o povestioara

o cunostinta de-am mea incerca de n ani sa raman gravi, tipa deja la peste 35 de ani....analize,teste etc problema era sotul. a facut vre-o 5 fiv-uri nici unul cu rezultata,va dati seama era terminata si sa hotarat sa adopte o fetita. dupa adoptie la nici un an a ramas insarcinata si tocmai a nascut.
deci concluzia stresul si gandul la bebe e vinovatul pt care nu ramane gravi.
eu una m-am hot mai fac doar hsg si gata cand o vrea dumnezeu...ca doar nu hotarasc eu

aspiranta la bebik

www.fertilityfriend.com/home/31791e" target="_blank">graficul

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bellasamoyed

fetelor sa va zic o povestioara

o cunostinta de-am mea incerca de n ani sa raman gravi, tipa deja la peste 35 de ani....analize,teste etc problema era sotul. a facut vre-o 5 fiv-uri nici unul cu rezultata,va dati seama era terminata si sa hotarat sa adopte o fetita. dupa adoptie la nici un an a ramas insarcinata si tocmai a nascut.
deci concluzia stresul si gandul la bebe e vinovatul pt care nu ramane gravi.
eu una m-am hot mai fac doar hsg si gata cand o vrea dumnezeu...ca doar nu hotarasc eu

aspiranta la bebik

Bravo Bella...asa te vreau plina de optimism...si asa este...stresul este primul factor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianamoga spune:

bella intr-adevar sunt f multe cazuri in care stresul are un rol important si intarzie aparitia lui bebe si de multe ori ma gandesc si eu cu frica sa nu cad in capcana lui si incerc sa fiu cat mai detasata.
dar cred ca exista momente , dupa lungi si obositoare incercari cand clachezi inevitabil si cand oricat incerci sa te detasezi nu poti.
si eu am o prietene care dupa ani intregi de incercari , cred ca vreo 7 , in momentul cand si-a pierdut orice speranta si s-a resemnat a ramas insarcinata.e adevarat ca finalul nu a fost unul fericit , dar nu are rost sa ne intristam povestindu-l pentru ca acum este din nou insarcinata si foarte fericita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianamoga spune:

asa ca eu cred ca , cu optimism si o oarecare detasare cu toatele vom reusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

fetelor ce ati primit de mos nicolae?

La multi ani tuturor sarbatoritelor si nu numai....cat mai multi sanatate si fericire alaturi de cei dragi....atat conteaza

Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

luciana
ai repetat testul? in final i-ai pus testul sotului in ghete?

nu da te rog cu daca team confundat.....sunt mai in ultimul timp

tu erai cu testul pozitiv, nu?

iti las multi pupici sa ma ierti daca am incurcat borcanele

Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lorena_86

La multi ani tuturor sarbatoritelor si nu numai....cat mai multi sanatate si fericire alaturi de cei dragi....atat conteaza

Dulciuri si o frumoasa gripa si zile nelucrate si bineinteles ne platite....poate maine o sa fiu mai bine ca vreu sa ma duc la munca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorena_86

eu nimic ca mi-a facut al meu sot ziua si ne-a costat suficient de mult cat sa ii zic sa nu imi cumpere nimic.
eu i-am luat lui un tricou de la dkny da bineinteles ca l-am luat cu el, sa il aleaga
eu il astept pe mos craciun ca e mega darnic. anu trecut mi-a adus niste cercei cu diamante...stiti cum se zice diamonds are girl best friends

aspiranta la bebik

Mergi la inceput