Aspirante optimiste !!!> 20 ani (612)
Raspunsuri - Pagina 2
ankcta spune:
Paula sa fie cu noroc luna aceasta pt tine!
Sa dea DD luna aceasta sa avem doar II!
Ancuta , in curand 
PaulaFrida spune:
Multumesc Ancuta

o sa mergem in 13 dec sa vedem daca ovulez
si sper sa se-ntample cat de repede minunea si la noi

In fiecare zii tot mai aproape de minunea
noastra
Dr.Seuss
www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
TTC blinkie
PaulaFrida spune:
O sa fiu Z 11 cand o sa mergem la dr sa vada daca ovulez dupa Closty,
E bine de mers in Z 11?nu-i prea devreme,nu?
Eu cum eram asa mai emotionata in cabinetul dr,nu am inteles prea bine cand tre sa merg din nou
Oricum o sa sun pt programare si o sa intreb
In fiecare zii tot mai aproape de minunea
noastra
Dr.Seuss
www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
TTC blinkie
nico_72 spune:
Multumesc de urare.
Fetelor am si eu o intrebare,mie tb sa-mi vina uratii duminica si nu au venit(sambata mi-am facut un test de sarcina care a iesit negativ)nu prea am incredere in acel test ca nu era o marca nemaipomenita minut parca.Eu luna trecuta mi-am monitorizat ovulatia si a fost OK si mi-a dat doctorul sa i-au 14zile Arefam ovule.Ma gandesc sa fie de la el de imi intarzie menstra.Azi e ultima zi.Astept sa vad ce se mai intampla.Credeam ca vine mos Nicolae cu o surpriza chiar de ziua mea.
SimonaS81 spune:
Buna dimineata fetele...ma inscriu si eu la cafea.Nu am dormit azi noapte mai deloc ca am facut gripa si am tusit toata noaptea 
...sotul meu a avut saracutul grija de mine cu toate ca azi a trebuie sa plece la munca la 5.
La multi ani tuturor celor care isi serbeaza azi onomastica si sa aiba grija Sf Nicolae de toata lumea.

(nu puteti sa luati gripa ca doar sunt pupici virtuali
)
cixinica spune:
Netza fetele!
Declar si eu Z1 
Tuturor sarbatoritilor zilei le urez multa sanatate si sa le dea DD tot ce isi doresc!

luiza77 spune:
Buna diminetaza fete dragi.
LA MULTI ANI! de Sfantul Nicolae pentru toti cei care poarta acest frumos nume, multa sanatate, fericire si fie ca toate visele sa vi se implineasca.
O zi minunata va doresc, eu sunt bine, sarcina decurge foarte bine, sa speram ca asa va fi se de acum inainte....pe 20 merg din nou la medic pentru masuratorile pentru triplu test, speram sa ne spuna si ce este bebe.
Va pupacesc pe toate

mica noastra minune 13+
SimonaS81 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luiza77 Buna diminetaza fete dragi. LA MULTI ANI! de Sfantul Nicolae pentru toti cei care poarta acest frumos nume, multa sanatate, fericire si fie ca toate visele sa vi se implineasca. O zi minunata va doresc, eu sunt bine, sarcina decurge foarte bine, sa speram ca asa va fi se de acum inainte....pe 20 merg din nou la medic pentru masuratorile pentru triplu test, speram sa ne spuna si ce este bebe. Va pupacesc pe toate ![]() ![]() ![]() mica noastra minune 13+ |
Felicitari Luiza si sa dea Dumnezeu sa fie bine.

camcris spune:
neata fetele
nikolici,Moni_28 si tuturor fetelor care poarta acest nume la multi ani, multa sanatate si sa va aduca mosul cel mai frumos cadou pe care vi-l doriti
www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC