Buburuze de ian-feb 2011-HAI IRINUKAAA!!!(129)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Curaj IRINA!!!!

Simo 36 cu Eduard Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Hai ca ati schimbat si titlul... mi s-a facut si mai frica. Inca sunt cu zambetul pe buze... a prost asa... nu e rasul meu !
Am facut un dus si mergem la spital. Daca ma retine va dau sms sau intra sotul, daca nu scriu pe forum!
Va pe toate, sunteti niste scumpe!

Irina ~ 36+ cu Patrick Cristian
AMR 28 zile

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Yay, acusi apare prima buburuza!!! La mine abia e ora 2 dupa-amiaza, sper pana ma culc diseara sa avem vesti.

Bebelu la Odiseea lui Patrick , am pus asa : Nickul mamei - Numele lui bebe in majuscule (rosu fete, albastru baieti), data nasterii - kg si cm, modul de nastere - cezariana sau naturala, doctorul si spitalul, pentru cine voia ( pt noi cele de departe era mai putin important, insa pentru cele din Bucuresti era important, sa intrebe info despre maternitate si doctor ) si s-a mai adaugat DPN-ul in paranteza. Uite aici :
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=159038&whichpage=1

Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si 30+ Kevin
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Irinuka,te rugam anunta-ne,te rugam nu ne lasa!!!
Doamne ajuta!!!

32+ cu

Cu Dumnezeu inainte!

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Irina bafta multa. te asteptam cu vesti. oricum nu ma bag in pat pana nu vad vesti de la tine. asa k stai linistita.
doar tre sa facem galerie. vine primu buburuz

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 36+ cu Natalia Maria

AMR 24 zile pana la marea intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

cODRUTA;PUPICI SI BAFTA MULTA!du-te la CT daca asa ti-ai propus..astea sunt momente unice in viata...
sa te ajute DD...CURAJ

Tunde 29 saptamaniSonia-Diana si mami de ursulet Mario 04.03.2004

da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

ma gandeam asa:

Buburuze de decembrie 2010

nume bb - nume mamica, data, greutate, cm, apgar, natural/cezariana, nr sapt, spital, medic

acu cum ziceti si voi. si fetele le trecem cu rosu.

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 36+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Tiii ce emotii am! Chiar ma gandeam ca in odiseea noastra bebeii sunt cuminti, nu se grabesc. La burticile de nov-dec primul bebe a venit in septembrie. Si acum, cu 3 sapt inainte sa ne inceapa sezonul oficial de adus bebei pe lume, deja se inghesuie 4 fete. Eu chiar mi-as dori sa mai stea un pic micutii la caldurica. Macar o sapt.

32+ cu si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebelu86

ma gandeam asa:

Buburuze de decembrie 2010

nume bb - nume mamica, data, greutate, cm, apgar, natural/cezariana, nr sapt, spital, medic

acu cum ziceti si voi. si fetele le trecem cu rosu.

Ralu, e super ok asa!

32+ cu si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

Hai Irinukaaaaa
ce frumos....cu alte cuvinte s ar putea ca Patrick sa fie adus de Mos Nicolae...., inseamna ca Irinukaa a fost cuminte

31+ Eva Maria
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=lucia&year=2011&month=2&day=1&babycount=1

Mergi la inceput