Buburuze de ian-feb 2011-HAI IRINUKAAA!!!(129)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Eu sincer nu inteleg de ce se mai aduna mamicile si gravideutele la protest, asta seara se decide...nu o sa mai poata schimba nimeni nimic.Protestele trebuiau facute pana azi.Nu-i asa ?

carmen
34+ cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

s-a decis:
1 an
maxim 3400 lei
posibilitate al doilea an fara plata
stimulent revenire in campul muncii mai devreme 500 lei
Nu sunt schimbari pt cele aflate deja in CIC

_
BB e deja pe drum
Roxana 35+ cu Catalina-Victoria
bebe creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

A zis si Boc ce a avut de zis. Nici nu stiu daca ma simt bine sau rau. Of...

33 cu elena alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

mda..eu nu am inteles totusi
ramane cum a fost pentru cele care se afla in plata ? adica cele care depun dosarul pana pe 1 ian ?
a zis dobitocu ala mic ca pt cele care nasc in 2011 se aplica legea noua
nici ei nu stiu ce dracu vb acolo

Simo 36 cu Eduard Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Imi pare rau fetele, am vazut ca v-au taiat la un an.

Aiurea, ce sa zic, la cate crese sunt in Romania si ce conditii sunt in ele... Ca asta voiam sa zic dimineata, la noi e de un an concediul insa dupa un an ai ce face cu copilul. Il lasi in siguranta la o gradinita in mediu familial, cu putini copii, unde stii ca se ocupa cum trebuie de el. In Romania insa... am inteles ca si alea particulare cateodata lasa de dorit.

Acuma, in cazul vostru, depinde de noroc, care se naste inainte de 31 decembrie 2010 - s-a scos.

Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si 30+ Kevin
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Shines eu asa am inteles, se aplica pentru cei care se nasc dupa 1 ianuarie 2011 - de fapt asa a zis Gabriela Vranceanu Firea. Eu acum ca e mama la mine , dupa cum vedeti, sunt foarte la curent cu stirile din Romania

Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si 30+ Kevin
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vasilasanita spune:

Adica daca nasti pe 31 dec stai 2 ani acasa, daca nasti pe 01 ian stai 1 an. Asta i cel mai tare.

35+ cu
Dumnezeu ne va ajuta sa fie bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubita.mara spune:

ma mai primiti?
noi suntem relativ bine in sensul ca ma cam dor oasele bazinului iar bebe s-a prins ca daca da cu piciorul in stomacul meu se formeaza o coloana de lichid gastric care urca pana in gura si asta il distreaza foarte tare cred ca altfel nu imi explic de ce persevereaza asa de ieri si nu se mai opreste
m-au luat niste fiori pe sira spinarii cand am citit de scoaterea motatelor, dar este cam timpul.mai citesc din urma si revin

................................................
29+ alexandru stefan
http://www.pregnology.com/faralong.php?month=2&day=10&year=2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codruta84 spune:

Fetelor eu sunt la maternitate mai inainte a ajuns consortul de mi-a adus laptopul.
Azi noapte m-am simt rau si de dimineat am venit la Polizu, m-a internat cica sa-mi faca niste analize si am ajuns sa raman aici peste noapte.

Maine daca nu vor sa ma externeze semnez pe proprie raspundere si tot plec de aici.
Am vb cu dr de la Cta si mi-a zis sa ma duc sa vada despre ce este vb, cred ca o sa ma mut la Cta i curand.

PUP,

Codruta cu de 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

da Doloress..asa a zis
dar ..poti sa nasti si in oct 2011..atunci tot pe legea asta ?
daca legea intra in vigoare de la 1 ian 2011..imi e greu sa cred ca vor taragana atat
acu e stire pe realitatea : din 2011 indemnizatie de un an
nu stiu..tre sa apara legea sa ne dam seama
ei intentionat au spus asa..sa nu isi puna lumea incap de acu..cand scot legea asta e..

Simo 36 cu Eduard Matei

Mergi la inceput