Invatatoare scoala 49

Invatatoare scoala 49 | Autor: adlemi

Link direct la acest mesaj

Buna
Baietelul meu ar trebui sa inceapa anul viitor clasa I.Stiti cumva o invatatoare buna care preia clasa I la scoala 49?
Si cand spun buna nu inseamna exigenta ci o invatatoare care sa cunoasca psihologia copiilor si sa ii integreze in grup.
Multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kristi spune:

Buna! in septembrie se vor organiza 3 clase de a I-a. sau cel putin pana la aceasta data asta se stie. cele 3 invatatoare vor fi: vasilica stanescu - exclus, vasilica buznosu - cam 45 de ani, un pic de moda veche (genul care poarta palarie) dar empatizeaza cu succes, nu e genul "closca" si se ocupa de pregatirea scolara, nu neaparat si de dezvoltarea personala a elevului, aldica nu stiu prenumele - tot in jurul varstei de 40 de ani- cam rigida, nu zambeste prea mult, dar e toleranta; parintii o apreciaza pentru ca nu-i solicita mult.
daca ti se pare folositor, poti intra pe blogul pe care l-au facut pustii de la clasele a 7a si a 8a si pune o intrebare acolo. ei le-au avut pe doamnele acestea la clasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Ce vrei tu nu gasesti in 49. In schimb vei gasi in 56 - d-na Velciu, dar mi-e teama ca e deja full. Mie imi pare rau ca nici-unul din baietii mei nu o prind.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama radului spune:

Buna seara
Desi inca nu am nimic sigur si doar promisiuni mi s-a spus ca la Scoala 49 sa optez pt d-na Buznosu.Imi puteti da mai multe informatii despre dansa?...O prietena mi-a spus numai lucruri care m-au speriat ... Va rog mult...
Multumesc frumos

Mergi la inceput