tipaaa

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Didididi spune:

Corap, mi a placut incheierea ta!

Didi si bb Mihail (22.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina.click spune:

Da mai, asta incercam si eu sa zic prin povestea cu doamna daneza.

Ca uneori...nu ai ce sa faci si uneori poate parintele stie deja ca n-o sa mearga "uite pasarica" si alte alea.

Si atunci ar trebui sa..strangem un pic din dinti, sa cautam niste casti prin buzunar si aia e. Ma gandesc ca parintelui ii tituie deja urechile, nu-i mai trebuie si reprosurile noastre.

Eu pe de alta parte nu stiu daca voi reusi sa fiu asa zen. Dar o sa am o viata intreaga sa exersez ...si sincer abia astept.

Edit:

Am gasit videoclip exemplificator al bazaitului! hehehe, haios ala micu.

uite

http://www.youtube.com/watch?v=-gk3LALyrZg

26 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

ina, bebele ala e racit cobza...nu plangea de-aiurea, e adevarat ca il mai distragea pager-ul, dar suferinta acolo ramanea.

Eu nu cred in fake baby crying. Un disconfort exista.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisam102 spune:

Asa cum v-am spus ideea atat de controversata de a linisti copilul nu imi apartine.
Am gasito pe aici probabil de la o mama la fel de disperata ca si mine. Pentru ca nu stiu alte mame cum sunt dar la mine cand incepe sa planga, indiferent ca e criza de nervi sau nu, ma doare sufletul efectiv.
Mi s-a parut destul de logica si calma ideea mai ales ca incercasem cam tot ce se putea ...luat in brate alintat pupat, pus in pat, am incercat sa-i vorbesc calm, sa-i cant, sa rad...cam orice si nu avea nici un rezultat.
Nu stiu daca efectiv metoda merge pt ca fiecare copil e unic in felul sau. Ceea ce e bun pt copilul meu poate altuia ii face rau...nu am spus ca e general valabila ci doar ca la mine a dat rezultate. Pt ca la vremea respectiva erau destul de dese astfel de crize. O data tin minte ca am inceput si eu sa plang cu el...frustrarea ca nu pot sa-l ajut cu nimic era destul de mare.
Oricum ce vroiam sa spun este ca aceste crize s-au rarit. Ultima a fost acum cateva zile si a fost oarecum provocata intentionat. Fratele meu mi-a spus sa avem grija ce vorbim despre bb cand e si el de fata pt ca copii inteleg tot chiar si de la o varsta asa de mica. Bineinteles ca nu am crezut. E prea mic sa inteleaga. Asa ca in timp ce ne jucam i-am luat o jucarie si i-am spus ca o punem sus ca nu e voie. A fost oarecum ok. Apoi ne-am mai jucat un pic si am luat alta jucarie si am ascunso la spate el a inceput sa maraie si i-am spus "nu vreau" sa ti-o dau. Atunci s-a declansat criza. Deci a inteles diferenta. Poate a fost doar o coincidenta poate nu.
Nu spun ca s-a terminat cu astfel de crize...copiii sunt imprevizibili dar stiu ca indiferent ce va fi voi incerca orice pt al ajuta sa treaca mai usor peste fiecare etapa a vietii lui. Pt ca el e puiul meu...sufletelul meu mic.

Aici este "faimoasa" idee si ea ii apartine lui "danangie"
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=157511

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larasarit spune:

Inca din burta intelege tot Narcisa. Din prima secunda de viata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Citat:
citat din mesajul lui larasarit

ei,hai, sa nu exageram:)

Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Citat:
citat din mesajul lui alex_andra

Citat:

BAZAR UMANITAR

Dac-ar fi asa, nicio femeie insarcinata n-ar mai face sex 9 luni!

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
Manole forever
Sovata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Citat:
citat din mesajul lui alex_andra

Citat:

BAZAR UMANITAR

Dac-ar fi asa, nicio femeie insarcinata n-ar mai face sex 9 luni!

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
Manole forever
Sovata

ba ar face mai ca s-ar crea legatura intrauterina intre tata si fat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

narcisa....tu consideri o criza faptul ca a plans cand i-ai luat jucaria?

iti zic eu, nu e criza de tantrum!! e o reactie LOGICA la ce a patit, mare atentie, nu confundati crizele de tantrum (care sunt ceva aparte) cu reactia la suparare si frustrare. el nu a facut"criza" ci ti-a amendat comportamentul, e cu totul altceva.

de fapt, chiar imi cer scuze ca m-am lasat dusa de val si am folosit si eu termenul asta pentru plansul copiilor ca reactie la diversi factori adversi.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

tot n-ati terminat, mai? Topicul asta promite sa fie la fel de lung ca ala cu tigarea :)).
"Vaaai, al meu fumeaza in buda!!!!". "Sa vezi al meu ce tipaaaa!!!!" .

Irina, nu te superi pe mine, da? N-as fi zis nimic, da' am vazut ca ai simtul umorului :).

~Lumea ar fi mai frumoasa fara macelari~

Mergi la inceput