LISTA DE RUGACIUNI
Raspunsuri - Pagina 13
ellaalba spune:
Sa va ajute Dumnezeu pe toate si sa ajunga la el rugile noastre. Ca nu isi va intoarce fata de la noi daca avem incredere si daca ne rugam cu sufletul.
Doamne ajuta!
karol spune:
Buna fetelor,
Ma alatur si eu voua dar lamuriti-ma si pe mine.Deci, in fiecare vineri la 22.00 ne rugam.facem o lista cu noi toate si o pomenim in ruga noastra sau cum?Va dati seama cata putere are ruga noastra fetelor, daca suntem asa multe?Imi place tare mult ideea.Eu ma rugam oricum in fiecare seara dar acum o fac cu mai mult drag.
Va pup
Floare de Colt spune:
quote:
Originally posted by Adelaquote:
Originally posted by Floare de Colt
Dragele mele,
As dori sa mai adaug o pozitie pe lista noastra de rugaciuni: papadie(Oana) si pufuletul ei drag din burtica, pentru o sarcina usoara si frumoasa, o nastere usoara, un bebe perfect sanatos si armonios si o mamica perfect sanatoasa si fericita.
Cu drag,
Floare de Colt
Sa ne rugam pentru Oana chiar din seara aceasta. Sa fim alaturi de ea.
~~Sarbatori Fericite!
Haideti sa ne rugam in fiecare seara la ora 10(ora Romaniei) pentru Papadie si pentru pufuletul ei.
Papadie se simte foarte bine, pufuletul are o inimioara frumoasa si este cumintel la mami in burtica, iar dragostea noastra si rugaciunile noastre le vor prinde foarte bine.
Stiu cat de mult o iubiti pe Papa si ii doriti aceasta suprema fericire de a-si tine puiul la san.
Chiar daca pe parcursul celor opt luni, cate mai sunt, veti mai uita din cand in cand sa va rugati pentru ei sau veti fi ocupate cu diverse activitati, macar cand va amintiti, inconjurati-i de lumina si de dragoste.
Sunt sigura ca totul va fi perfect!
Va pup cu drag,
Camelia
anis spune:
Ma rog la Dumnezeu in fiecare zi, sa ne trimita si noua un ingerash, un bebelush!! E tare asteptat si dorit!
AniS
iubibubi spune:
Multumim ca va ganditi la noi!
Doamne ajuta tuturor!
Mona
pupici.
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iubibubi
bety spune:
Sunt alaturi de voi, in fiecare vineri la ora 22, dar ma si gandesc in fiecare zi, cu drag la voi si ma rog sa ni se indeplineasca toate dorintele.
Beatrice
lix spune:
hai ca mai vin si eu la liman.
iata ce am inteles:
1. Sanziana si fetita ei Andreea sa se refaca dupa operatia pe rinichi
2. Victoria - ca sa aiba copii
3. Ruxij (Lia)
4. Gabi/Aurelursu - pt burtica
5. Bety- pentru un bebe
6. Andrada
7. Aleexia
8. Iubibubi/Mona – pentru copilul ei Andrei (sanatate)
9. Pentru mama Mirundei (Cornelia) si a fetitei (Mara) - sanantate si liniste - si pt. prietenul ei (Andreas) - sa fie bine cu noul servici
10. Lilach - plecarea cu familia din tara (emigrare)
11. Tango - pentru ea si ai ei
12. Lix - liniste sufleteasca si pentru Maria, fata despre care a scris, pt liniste si sanatate si sa ii dea Dumnezeu sa isi gaseasca in sfarsit drumul in viata.
13. pentru Adi - recuperarea sotului (Tutu) totala dupa operatie, si sa aibe parte de sanatate si fericire in noul ei camin australian...
14. Crinuta
15. Lorelei_19
16. Arhistefy
17. Alina Antoaneta
18. pt. fetita Neliei (Agata) - sanatate
19. Darael & BB. ei
20. Casandra - pentru sanatatea baietelului (Calin), pentru o viata de familie linistita si sa se descurce financiar
21. Ana si fetita ei (sa se faca bine dupa operatia pe ochi si sa nu mai aibe nevoie de alta operatie)
22. Floare de colt
23. Aquariuspro - pentru copil
24. Papadie (Oana) si pufuletul ei drag din burtica
25. Anis - sa ii aduca Doamne Doamne un bebe!
26. Pt Karol.
- Pentru toate fetele si toti baietii de pe DC, pentru toate burticile si bb lor, pentru mamici si comorile care s-au nascut…
- Pentru copilutii cu probleme…
- Pentru toti cei ce au nevoie…
- Pentru ingerasii care au adormit si ne surad din Ceruri…
Daca am uitat pe cineva sa ma iertati1 repede adaugati pe lista.
pe diseara.
Ana spune:
Vreau sa va multumesc foarte mult. Ana nu mai are probleme cu ochisorul dupa operatie. Doctorul crede ca nu vaa mai fi nevoie de alta operatie. Ii multumesc lui Dumnezeu ca mi-a ascultat rugaciunile si voua ca m-ati ajutat.
Anuca si mami
RUXA spune:
Sint Ruxa si sint alturi de voi si alaturi de rugaciunile voastre la orele 22 ( ora Romaniei ). Inca un gind bun nu va strica ci " unde-s doi puterea creste " , dar noi care sintem deja zeci ?
Numai bine la mamici , la bebici, la burtici
adimercedes spune:
Salut, fetele. Incerc sa revin la voi incet-incet...
Lix, multumesc de lista! Vineri ora 22 RO, la mine e sambata 7 dimineata . O sa fac eforturi sa fiu prezenta!!! Ne vedem acolo!
Adi
"Where there's a will, there's a way!!!"