Referinte Marius Uscatu

Referinte Marius Uscatu | Autor: sirimie

Link direct la acest mesaj

A fost cineva consultat de catre domnul doctor Marius Uscatu? Cat costa consultatia la clinica privata unde profeseaza?

Multumesc frumos pentru raspunsuri!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lemia50 spune:

Nu mi-a placut deloc de el.Are un cabinet pe la Piata Operei,iar acum am auzit ca ar fi la Medlife.Trei sferturi din timpul consultatiei se lauda ce grozav e el,dar nu mi-a pus nici un diagnostic.Mi-a spus sa merg la un reumatolog sau ortoped,unde vreau eu,sa vin cu diagnosticul ca el ma opereaza.Si daca tot merg la alti medici,sa spun si despre el ce grozav e si sa rog sa-i trimita si lui clienti. Incearca la Medlife Drumul Taberei ,dr.Riscu,dar eu cred ca daca poti patrunde la spitalul militar e cel mai bine.Sanatate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DrUscatu spune:

Buna seara!
Cred ca sunteti profund nedreapta in postarile D-voastra:
- niciodata nu am trimis un pacient la un alt doctor pentru a-l diagnostica, iar eu sa ma multumesc sa-l operez;
- sunt suficient de modest pentru a nu-mi prezenta public calitatatile si prefer sa las pacientii sa judece calitatea rezultatelor tratamentelor mele;
- cu mare probabilitate aveati atunci semnele clinice ale unui Picior Reumatoid, motiv pentru care v-am trimis catre evaluare la reumatolog....
- simplul fapt ca ma denigrati pe toate site-urile, in acelasi timp promovand un alt coleg medic, ridica un mare semn de intrebare asupra intentiilor D-voastra.
- daca doriti sa evaluati calitatea operatiilor practicate de catre mine sunteti invitata in orice zi la Spital, unde puteti discuta incognito cu pacientele mele, pe care cu siguranta le veti intalni pe holuri.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Picior

Mergi la inceput