Spiridusi de ian-feb.'06 (14) - ***LMA ANGELOS***

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Fetelor cu mare drag vinul ar trebui sa ne intalnim mai des la o bauta, macar virtual. Ma gandesc sa propun o seara de intalnire virtuala la o bauta si ascultat de muzica gasim noi unde si cand, eu revad ( cadou de la sot ) sex and tha City si sunt influentate de el poate dar tare ar fi bine ma gandesc sa ne intalnim macar virtula cumva si sa uitam ca suuntem numai mamici. Ce ziceti va tenteaza ideea? Ca apoi gasim noi un loc si un timp asa macar o jumate de ora pe saptamana.
Cosmina stai ca eu intelesesem total gresit ca nu vrea nici o party. Sincer te inteleg ca e cam scup si mie aiic mi s-ar parae super scumap o asa faza dar ganditi-va la o varinata de party impreuna mai ieftina. Nu ai pe cineva cu un proiector de filme ( are fratele meu si e beton vede dvd pe perete ) si faceti draga acasa si faci tu Mc Donald sa nu ma injuri.
Ana deci te-ai scos , bravo pentru perseverenta sigur o sa ii placa zic eu , eu ma ramas spa pijama si papuci plus prosoapele alea vad eu cand primesc posta adac imi convine sau nu. Cum e Anastasia si Alex ? In seara asta mai mai dat o tura la Picard
Giova e super portretul ala si pictorul acela e f renumit vinde picturi cu mii de eur . Radeam cu Ana ca trebuie musai sa se mute la acasa acu' sa puna tabloul in valoare. Serios vb e super tabloul ala, e Ana modesta dar e ceva deosebit .
Maraki a baut vin cu mine pe facebook banuiesc ca e ok.
Vai fetelor ca am o foame in mine ca ma car sa imi fac o salata orientala (m-a cam terminat postul asta ) mai ales ca in seara asta am facut un platou cu sunci si bunatati pt JP si cu champanie sa ma ierte DD dar nu sunt eu prea vegetariana . Maine v povestesc cateva faze tari cu Alain si cugetati la intalnirea virtuala intre noi, o data pe saptamana, chiar mi-as dori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

gata ma bag la intalnirea virtuala.....dar sa nu pomenim de copii...mancare...sotisa barfim,sa vb despre moda...despre orice..

Silvii..pai nu mai vroia party pt ca i am zis ca asa cum vrea ea nu se poate...acasanuuu mi a ajuns atatia ani...asa ca pana la urma am cazut la pace....mergem la mall la kfc,ms si pe urma in parcul cosmigiu...suntem o gramada o sa se uite lumea ca la circ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Cosmi, bine ca ati cazut la pace
Oricumm vorba Anei...ati ajuns la probleme adolescentine....
Giova, deci i-ai facut o bucurie mamei tale.
Eu in Austria as vrea sa merg, dar in niciun caz cu masina; mi se pare drumul mult prea lung.
Silvi...ma uitam de la birou la vinul tau fiert si imi era o pofta
Ana, da am incercat sa ne cream cat de cat niste obiceiuri; in plus nu imi place deloc sa fac Revwlionul acasa, stand pe canapea ca ma simt batrana rau
Pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

ooo kkkk
acum m-am prins. . poate e prea devreme pentru neuronul meu
am intrat intai pe topicul "spiridusi de 2006 in sarbatoare" si abia apoi s-a transformat in "ian-feb 2006''

copiii sunt mainile cu care ne prindem de Rai
sanziana de flavia si cu felix -> 29s
felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Ziki eu nu m-am prins de ce vroiai sa spui...spiridusi de 2006 numai noi suntem, cu sau fara sarbatoare....
Poate ne lamuresti tu.

fete!
am venit si noi de la nebunia de concurs....cam slabut a mers Marco la crowl ala...nu stiu de ce l-a pus la stilul asta...obosea repede. In schimb M la bras a mers perfect.

Ana am inteles cu lucrarile, mersi de info. si cu tabloul, noroc cu Silvia ca tu nu dai multe detalii.
Silvia, Cosmi vin si eu la un party on line doar s anu fie seara...ca atunci sunt cu piticii.
Silvia ai mai dat ceva jos de cand cu postul?
Iuliana pai din Bucuresti pana in Au e o groaza de mers.si de la noi e mult, dar il facem cu o oprire pe la vreo pensiune. E mai bine sa mergi cu masina, cu avionul e mai greu la transfer de la aeroport, in plus ai schiuri si alte cele.....

merg sa hranesc copiii si sa-i pun la somn. La ora 15 avem intalnire la mall, toata grupa de copii plus parinti.
pe urma bagajul luio Edi...vai ca maine pleaca...

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Vai fetelor cata treaba am si nic un chef mor incet . Deci ma bucur ca vreti party, pai eu propun a cautam o dupa-masa candva in cursul saptamanii si sa ne vedem pe privat nu aici pe mess sau undeva si sa stam la taclale si la un vin fiert virtual. Interzis discutii despre copii, macare, soti ganditi-va voila o zi si o ora ca eu sunt destul de libera deci pana acume Cosmina si Giova se anunta tare bine
Iuliana crezi ca ma doftoresc si azi cu un vin fiert deseara ca-s racita bocna si e si dezlegare la peste
Giova deci asa cu cuncursul lasa draga c nu sunt si sportivii astia mereu in forma
Cosmina deci ati cazut la intelegere eu zic ca e ok, adolescentii vad lumea altfel prin ochii lor eu mai tin minte cate chestii imi treceau prin cap
Mai fetelor sa va zis ultimele boroboate ale lui Alain 1. S-a lovit la ureche jucand Mario galaxy, scuturant telecomenzile alea tembele s-a rasturnat de pe canepea pe masuta si cum nu a lasat menetele din mana a picat exact cu urechea de marginea mesei de are o dunga vanata 2. Ieri dormea tat-su obosit dupa garda si merge al meu sopil la el , desface o cticla de apa si i-o toarna in cap cica bravoooooooo ai castigat la Formula 1 vin cu sampanie am crezut ca-l mananc a trebuit sa desfac si sa spal perna, sa schimb patul , sa se uuce pe cap JP 3. Aseara tot cu Mario galaxy in mana asarit pe spate si s-a dat cu capul de masuta again si are o duga tip cuci si in par numai cat a plans i-am si demontat consola aia deocamdata ca vad ca devine sport extrem, acum e suparat ca el nu se juca mult si isi respecta programul dar ce sa fac....i-am zis ca Mario e pedepsit nu el si ca pana nu ii trece la cap nu are voia Marios sa se mai joace cu el

Sa nu va zic ce lista are de Craciun vrea 6 chestii ca atatea are loc sa lipesca in scrisoarea trimisa de Carrefour ii dau in judecata pe aia. Vrea ceva Manny pe moto care e 60 euro casa lui Mikey, garajul lui Thomas, o figurina mare Oui Oui si nu mai stiu . Oricum i-am zis sa ceara ce vrea ca apoi Mosul decide ce ii da, ca nu poate sa ii aduca lui asa multe ca raman ceilalti copii fara jucarii, ca le imparte la toti. A zis ca nu se supara ca stie ca trebuie sa aiba toti copii jucarii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

neata ,,,,azi e ziua fetei mele.......sa traiasaca frumos sa fie sanatoasa si sa aiba gramul ala de noroc

a fost frumos ieri in oras...vreo 16 persoane ,au fost si mamici si un copil de seama lui Stefan.....a fost ff frumos...a primit cadouri faine si banuti,iar GAbi s a dus acum s a i ia telefonul acre si l dorea

Silviieu baiatul unde s a lovit......cam lunga si la el lista de mos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Buna dimineata!
Cosmina sa va fie fata sanatoasa si fericita si sa va aduca numai satisfactii! LA MULTI ANI Bianca, sa ramai acelasi copil bun si silitor, sa iti asculti parintii si sa te PRETUIESTI tu in primul rand! Esti o domnisoara foarte frumoasa, sa ramai mereu asa, sa ai grija de tine!
Silvia sa te faci bine! Sanatate multa! Stiu ca nu e de ras dar nu m-am putut abtine la faza cu Alain si "sampania" pt castigatorul de tati!
Iuliana cred ca stai ca pe ace la birou! Sa aveti o vacanta minunata va doresc!
Ana, de exceptie tabloul! Am fost extrem de impresionata de viziunea artistului. Sanatate mult va doresc si voua!
Giova inteleg ca "scapati" de Edi!
Miha, chiar asa, unde esti?

Despre noi, numai de "bine". Razvan tuseste un pic si il doare gatul. Nu febra sau alte nebunii, doar inconfrtul. Sonia e clar ca are bronsiolita! Asta la diagnosticul meu ca dr de famillie e plecata la ski de 5 zile iar ieri am fost la camera de garda cu fetita si, daca va puteti imagina, nu a coborat dr de garda de la Pediatrie sa vada fetita. Am stat 1 ora si ceva in sala de steptare, doar noi si inca un baietel si asistenta ne tot spunea "Vine imediat dna dr, vine imediat!"....in final am inteles ca dr avea ceva petrecere sus (era ziua ei sau a unei asistente, nu am retinut) si se pare ca nu aa vut chef sa coboare. Am plecat plina de draci cu copila (desi insista asistenta sa astept ca "vine imediat!") boscorodindu-l pe Cristi in gand ca nu a vrut sa emigram cand am avut ocazia. Am inteles ca asa se asteapta la urgente dar pt ca sunt MULTE URGENTE nu pt ca sunt chefuri. Mama ei de tazra si oameni iresponsabili! Asa ca ii fac fetei aerosoli cu Flixotide (dupa schema ultimelor 2 bronsiolite) dar nu am curajul sa-i dau si Adrenalina de la mine putere (e drept ca sunt tare circumspecta la faza cu Adrenalina....mi se pare ca prea repede se da pt nebulizari). Sunt sigura ca dupa ce o vede maine dr pediatra (care o vede de obicei si acum e la Tg Mures, pt we)o sa ne recomande tratament cu Singulair si citesc in disperare despre el si nu sunt convinsa ca este singura solutie!
Offf, musai sa ii fac ceva testari pt alergii piticutei ca e clar ca e alergica la ceva din casa, ea nu a racit ca toti copiii cu amigdalita/laringita/faringita/traheita, ea de fiecare data a facut direct brosiolita!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
LA MULTI ANI BIANCA! Sa fii sanatoasa si norocoasa! Cosmi sa va traiasca domnisoara!
Ioana, cu Sonia si boala. E prea devreme pentru testari de alergie care sa dea rezultate. Noi nici acum nu le-am facut, desi sunt toti cu probleme. Insa eu sunt convinsa ca triggerul la noi e viral. Noi preferam adrenalina! La noi e cea mai buna solutie. La Razvan e singura solutie. Pana-n 6 luni, cica nu exista receptorii pentru salbtamol(ventonin) asa ca asta nu se da, se da adrenalina. Flixotide-ul, e un corticosteroid si e si el discutabil. Unii ar spune ca nu-i eficient daca-l dai in "criza", ci ar trebui facut tratament de durata cu el (ceea ce iar nu mi se pare ok). Pentru Singulair Sonia e cam mica. Noi am luat Singulair dupa un an si ceva. Nu a fost o idee buna. Deci una peste alta, noi ne adrenalizam cand avem probleme si cam atat. Cu urgentele, urat de tot ce au facut. Nu le-o fi fost rusine? Nici nu-i tarziu sa emigrati, poate-l razgandesti pe sotul tau. Si la mine a inceput sa devina asta o idee fixa.
Multumim de vin fiert. Pica bine! De intalnire virtuala si barfe......Daca nu vorbim despre barbati, are vreun farmec? E sunt ocupata toate dupa amiezele pana seara tarziu. Asa ca vorbiti si pentru mine, ca eu sunt tare nevorbita. Am barbat atat de ocupat pana la anul, ca i-am zis ca-l astept la cotitura sa ne certam imediat cum termina proiectul asta, pana nu incepe altul. Si acum e la munca, pana la noapte. Ieri a fost la fel. De fapt munceste zi de zi de mult si inca mai are.........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Bianca domnisoara frumoasa si isteata! sa cresti mare si sanatoasa si sa ai parte de mult noroc in viatza!
Cosmi sa va traiasca fata si numai bucurii sa va aduca. ma bucur ca a fost ok petrecerea de ieri si a primit cadouri frumoase.

Baietii mei sunt in drum spre Alba. Doamne ajuta sa ajunga cu bine....

Ieri a nins la noi. si ne-am trezit sa mergem in vizita la fini si cine a condus? MOI. Nu stiam de ce zice Clau s ao las mai incet...la o intersectie am vazut...incercam sa franez...noroc cu ABS-ul dar tare m-am speriat. Bine ca eram cu masina lui....acum sa vedem cum ma descurc cu a mea.

Silvia doamne cate a patit Alain...dar cea mai tare a fost faza cu apa...nu s-a speriat Jean? cred ca faceam infarct.
bine ca a fost intelegator cu cadourile.
Ioana doamne fereste...cred ca spume faceam acolo la urgente si un scandal monstruos. cata nerusinare mai si se mai plang de salariile mici....vai ca foc am luat cand am citit.
sper sa fie mai bine Sonia si sa se vada ceva dupa nebulizari. sanatate si lui Razvan.
bee spor in toate si sa termine si sotul tau mai repede proiectul. Nu stiu cum se face ca al meu e cel mai ocupat la sf. anului...si toate pica pe mine. asa ca stiu cum este...macar tu ai ajutoare acolo, la mine din parti.

Si ai mei copii sunt raciti, cu SN, Marco si cu tuse. Maine nu va merge la inot...sper sa-si revina pana la serbare...el i-a dat si lui Edi. Deocamdata le dau la amandoi oscillo si Marco mai ia si Stodal.

va, s-a trezit Marco si vrea sa dam o fuga la Mc sa-i cumpar jucarie. ce chef de iesit din casa...n-am.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput