Spiridusi de ian-feb.'06 (14) - ***LMA ANGELOS***
Raspunsuri - Pagina 6
T_Ioana spune:
Buna dimineata!
Imi cer scuze ca am disparut ca ....in ceata dar pt ca e mama aici profit din plin de ea.
Va multumesc din suflet de urarile pentru Razvan! Le doresc si eu lui Nicolas al Lilianei si lui Daniel si Eduard ai Tatianei sa fie fericiti, sanatosi si LA MULTI ANI cu bucurii!
Razvan a primit un vagon de cadouri, mai ales masinute si nu stiu unde sa i le mai pun mai ales ca ma gandesc ce urmeaza cand incepe si Sonia cu jucariile, ca in principiu mobila din camera lor e proiectata pt amandoi. A fost foarte fericit ca i-am dus tort si suc la gradi, s-a emotionat fleasca iar cand i-au cantat colegii LMA si a fost extaziat de trenuletul cu lumanari (nu am gasit ornamente din zahar cu dinozauri pt tortul aniversar, asa cum mi-a cerut asa ca am luat niste lumanrele care aveau ca suport vagoane si locomotiva din plastic...niste porcarele dar au fost disperati astia mici dupa ele) si a trebuit sa le scot din tortul de la gradi si sa le aduc acasa, sa le spal si sa le duc si la petrecerea de sambata de la locul de joaca.
Noi i-am luat in final o carte speciala pt Craciun, care se deschide si are in interior 24 de povestioare scurte in carticele mici-mici care se pot agata in bradul de Craciun. Foarte dragute...si Razvan f incantat! Penar cu Fulgerica, adica Lightning McQueen), pusculita cu iubitul lui Mickey Mouse si i-am mai luat de la un magazin de chinezisme care are uneori niste produse excelente la preturi fff mici (de ex am luat pt gradi la Razvan foarfeci din acelea care taie zimtat/ondulat etc cu 1,5 lei bucata....la Herlitz sunt 12 lei bucata si sunt exact aceleasi produse, de la aceeasi firma) Mega Blocks Cars. I-am luat www.google.ro/imgres?imgurl=http://www.kidscds.org/product-images/7768.jpg&imgrefurl=http://www.kidscds.org/toys/toy-figures-%26-play-sets/building-blocks/7768/&h=275&w=275&sz=25&tbnid=pnZZ25LDPHJQHM:&tbnh=114&tbnw=114&prev=/images%3Fq%3Dmega%2Bblocks%2Bcars&zoom=1&q=mega blocks cars&hl=ro&usg=NTf22j4-VtpJAp_R_SXId7H8-r4=&sa=X&ei=rNcBTdqELsHusgaJyMGLCg&ved=0CCYQ9QEwAQ" target="_blank">astacu 29 lei si www.google.ro/imgres?imgurl=http://ecx.images-amazon.com/images/I/51jvQT55YVL._SL500_AA300_.gif&imgrefurl=http://www.amazon.com/Disney-Pixar-Cars-7782-Mega/dp/B00306MXYM&usg=wSF9GTLN32hJKrVjJiggTycjDCY=&h=300&w=300&sz=27&hl=ro&start=12&zoom=1&um=1&itbs=1&tbnid=WCjlOPmbhZLAGM:&tbnh=116&tbnw=116&prev=/images%3Fq%3Dmega%2Bbloks%2Bcars%2Bdesert%2Bbuilding%2Bset%26um%3D1%26hl%3Dro%26sa%3DG%26tbs%3Disch:1" target="_blank">asta cu 49 lei. AM mai gasit ceva cu Ramone dar o sa i-o dau de Craciun, langa cele 60 de masinute care i le-a luat Cristi (e un cilindru de vreun metru plin cu masinute de diverse culori). Parca suntem nebuni amandoi, cumparam jucarii de parca de maine se termina jucariile din lumea asta!
Soniei doar doua chestii de la Chicco dar mai mult sa vada Razvan ca a primit si sora-sa ceva ca e full si asta mica de plusuri, zornaitoare etc.
trimit si revin...
T_Ioana spune:
Soacra-mea s-a internat impreuna cu mama ei in Cluj la Spitalul de recuperari sa-si faca diverse analize si investigatii ca bunica se simtea tare rau (are diabet insulino-dependent, osteoporoza fff avansata, hipertensiune, astm, probleme fff mari cu inima). Au monitorizat-o vreo saptamana, erau necajiti medicii ca tratamentul nu dadea rezultate bune si au decis sa-i faca o injectie mai speciala pt inima (ca asta e marea problema). La 2 minute dupa injectie a facut stop cardio-respirator. Au reusit sa o resusciteze si au trimis-o urgent cu SMURD-ul la Chirurgie 1. Alaltaieri a iesit din starea comatoasa, a deschis ochii, o recunoaste pe soacra-mea si ieri chiar a incercat sa vorbeasca dar medicii sunt extrem de rezervati. LA manevrele de resuscitare i-au fost afectati si plamanii si am inteles ca are dureri, i-au rupt o mana si zicea Cristi ca s-a speriat cand a vazut-o ca era toata vanata pe obraji, gat (probabil i-au dat si palme(?) sa isi revina). Mi-e o mila de ea de mi se rupe sufletul. Tare nu as vrea sa moara mai ales ca nici nu e asa batrana (face 77 in 18 decembrie) si mor de mila lui Cristi, cand il vad cat de distrus e (o iubeste enorm ca ea l-a crescut pana la 10 ani).
De Revelion urma sa mergem cu niste prieteni in clubul unuia dintre ei (il deschidea doar pt noi, sa ne distram impreuna)si sa lasam copiii cu soacra-mea dar ieri m-am intalnit cu amicii respectivi si am anuntat ca noi nu mai putem merge.
Cristi s-a cam suparat pe mine ca el voia neaparat sa mergem (de 5 ani facem Rev doar acasa) dar mi-a fost nu stiu cum s-ai spun ca si daca traieste bunica-sa soacra-mea nu va putea sa stea cu R&S ca va merge sa o ingrijeasca iar daca moare saraca nu cred ca ii va arde lui de chefuit....
Sonia e o scumpa, s-a apucat de vreo 4 zile de mancat (mai putin lapte, din care bea maxim 300/zi ....Lili, unde esti ca ma gandesc zilnic la tine) dar mananca 3 mese solide de 200-250 gr/masa. Azi ne-a plesnit gingiuta la al doilea dintisor si toata ziua sta cu limbuta pe ei. E vesela si razacioasa, tot puturosica dar macar a inceput cu rostogolirile. E asa de dulce si activa si prezenta, cand o iau in brate ma ia cu manutele de gat, isi pune caputul pe mine, e tare lipicioasa....mor de dragul ei. Nu am crezut ca imi va fi asa draga, mereu ziceam ca Razvan va ramane preferatul dar pana nu ai al doilea copii efectiv nu-ti dai seama ca e posibil sa-i iubesti pe amandoi la fel de mult fara a-l defavoriza pe vreunul..
A fost tare cumintica pana acum dpdv al dintilor, fara nopti pierdute, fara urlete si jale, a mancat normal, e la fel de vesela si doarme la fel de bine doar ca are cate 8-9 scaune pe zi si daca nu o prind la fix se irita fff repede. Mai nou vrea prezenta constanta, daca iesi din camera se apuca de racnit, se bucura de numa cand o iei in brate....ce mai, e o dulceata de fetita cumintica foc. DIn pacate o suspectez de o noua bronsiolita (sa mor daca imi dau seama cum a facut-o ca de 7 zile nu am scos-o din casa ca a fost o vreme oribila, cu multa umezeala si ceata si mi s-a recomandat sa nu o scot pe vremea asta). Am inceput de ieri sa-i fac aerosoli si sper sa ne vada dna dr dupa-amiaza.
Fug sa fac niste cumparaturi desi mi-e o lene si e frig afara si a nins si mai trebuie sa merg pe jos ca nu am reusit nici pana in ziua de azi sa punem cauciucurile de iarna pe Jetta.
Pupicisi sper sa mai intru diseara!
Giova spune:
Ana super tabloul...domnul de langa a fost pictorul? tare bine l-a facut pe Alex.
ce lucrari frumoase...mi-ai dat idee de felicitare cu capul lui mosh Craciun facut din palma, nu?
chiar vroiam sa fac ceva cu el pt. bunici si pt. educatoare, ingrijitoare, pe langa cadoul de Craciun...super idee!
eu m-am apucat de decupat braduti...dar asta e mai misto.
Cosmi pai cred ca-l voi lasa...cand o auzi mama...vai ce fericire...nici curatenia de Craciun nu o va mai interesa. Nu mai zic de bunici....
te-ai impacat cu fata? mai face chef?
Ioana ma bucur ca totul a iesit ok cu petrecerile si ca a primit o groaza de cadouri frumoase. Super pret la jucariile alea...fain ca se gaseste asa ceva la voi.
felicitari pt. Sonia si ma bucur ca a inceput sa pape bine. acum face figuri Edi...dar el e in plina eruptie dentara...caninii....asa ca e de inteles.
Imi pare rau de bunica lui Cristi, of doamne....cred ca ii este greu...saraca...doamne ajuta!
Tocmai m-a sunat cumnata...i-a gasit salopeta lui Edi, la C&A cu 20 euro...oricum o cumpara ea de mosh, dar la banii aia o luam si eu. mai imi trebuie cizme pt. el si costum de schi pt. marco. La Edi i-am luat xizme in primavara de zapada, dar ii sunt mici acum. asa-mi trebuie daca cumpar inainte...si are o laboaca lata...ca numai cu scai sau cu sireturi si fermoar in lateral.....alte tipuri de papuci nu ii sunt buni.
Eu am o febra musculara de la ex. pt. abdomen de ieri...doamne cum trosneau oasele cand imi ridicam picioarele....sunt anchilozata rau de tot.
fug sa termin curatenia inceputa de ieri.
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
silvi_2005 spune:
Intru si eu la voi la cafea, stau sa se trezeasca JP si ies din barlog la cumparat de mancare ca nu se mai poate .
Ioana tare rau imi pare pt bunica lui Cristi, e nasol cu resuscitarile si stopul cardio resp ca ramane creierul adesea afectat in functie de perioada de absenta de oxigen. Vanataile de pe fata si gat eu cred ca le are de la intubare, trebuie sa ii deschida fortat gura si sa ii tina obrajii si gatul in flexie sa ii poata introduce un tubul destul de gros pentru intubat casa o sa poata ventila apoi, nu i-au dat palme ti-am zis ca sa va linisteasca pe voi putin, trebuia in mod normal sa va explice ei si se intampla adesea sa fie si coaste rupte de la masaj si multe daune colaterale Sanatate ii doresc Super masinile si Alain le are si garajul lui Luigi si caminionul mare, le-a primit de la Mark si e tare incantat de ele sunt al loc de cinste in sejur
Ana superbe lucrarile cumiti ziceam, eu zic ca sunt la mare concurenta sa nu se supere domnul pictor daca ma aude dar imi place tare si ce eti facut voi.
Giova portretul al ae facut de un pictor foarte renumit din Ro stiu ca mi-a zis Ana ca si eu habar nu aveam sunt in plop cu cultura actuala . E f interesant imi place f mult, o sa va vb Ana despre el, eu am vazut facut de el ceva portret in cicolata a lui Obama .
Iuliana asa cum ziceti voi la munte poate ma va tenta si pe mine un we aici in zona dar sa strabat tari si mari sa matur cu mine pe jos ceva partii nici vb Numai sa ii treaca raceala lui Alain ca in vacanta de Craciun mi-am propus sa il dus la patinaj daca o sa ii placa ca este aici la 2 min de mine un patinoar acoperit care functioneaza 10 luni pe an.
cosmi1975 spune:
Tioana tare rau imi pare de bunica sotului...si al meu a suferit mult cand i au murit bunicii,apoi mama....cum o fi rezistat,nu stiu...
Ana se vede ca e lucraturade maestru ...ff frumoasa
Silvii si eu as vrea as i duc la patinoar
Giova ...m am impacat si nu prea cu fata,...prea multe pretentii...azi i am dat de alesori asa cum cred eu ca e bine(si cum avem banuti) ori deloc...si eu ma enervez repede dar si ea ....din cale afara de ambitioasa
toanca spune:
Giova, nu suntem neaparat fani cu aceeasi cabana; problema e ca acolo ne-am simtit foarte bine, e foarte curat, cald, mancare buna...asa ca ce rost are in acest caz sa fac experimente cu alte cabane?
Cosmi, pana la urma de ce te-ai certat cu fata?
La munte am platit 2.100 lei (incluzand: 4 nopti cazare, toate mesele incluse si masa de Revelion pentru toti trei).
Ioana, ma bucur ca Razvan a fost ok cu petrecerea; am vazut si eu tub din ala plin cu masini si ma batea gandu' sa-i iau si eu lui Matei...dar nu ca si asa are prea multe
silvi_2005 spune:
Cine vrea un vin fiert ? : http://bucataria-sylviei.ro/vin-fiert-cu-anason-si-scortisoara.html
cosmi1975 spune:
eu vreauuuu,dar n am voie......Silviii
Toanca pai m am certat din cauza a ce si dorea ea...iesire la mall cu vreo 15 copii la film(premiera) plus la kfc si inghetatapai....daca eram Becali daGabi azis ok.....eu nu...prea mult pt un copil de 13 ani...pai la anul ce naiba facem,???nu s zgarcita dar totusi au limita unele chestii...pai ea vrea si nu stiu ce cadou...asa ca i am zis ori una ori alta ...ori deloc
Giova spune:
ce fericire pe mama cand i-am zis ca-i trimit copilul. Sotul pleaca duminica nu luni...nu cred ca reziste eu fara pui pana in 23dec. deja ma uit ce trenuri am spre Alba.
poate va mai inveseliti putin:
Silvia mersi de vin, tare bun si de lamuririle cu pictorul....acum imi aduc aminte ca zicea Ana de ceva tablou.
Cosmi aoleu ce pretentii pe fie-ta...si film si KFC si inghetata la 15 copii. sper sa ajungeti la un acord comun.
iuliana imi amintesc ca ai zis ca era foarte cald la cabana...eu cred ca nu as suporta. sa aveti un sejur bun si relaxant.
Noi vrem sa facem o austria cu nashii nostri si copii, prin februarie.
merg sa intind hainele si sa pun mamaligutza pt. copii la foc.
sa ne tineti pumnii pe maine la concurs. mor ca trebuie sa ne trezim devreme, la ora 8:45 trebuie sa fim acolo.
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
andiaroro spune:
V-am vorbit despre tablou cand a povestit bumbita despre faptul ca dadusera o comanda de genul asta.
Aici mai sunt niste poze cu o expozitie a lui http://www.modernism.ro/2010/06/04/valeriu-mladin/
Giova-nu exista sarbatori mai fericite pentru bunici.
Ma bucur ca ti-am mai dat idei...Pe cea cu bradutii eu am luat-o dintro carte despre obiecte facute din burete. Tai in carton 2 triunghiuri egale .Apoi desenezi mediana (parac asa se cheama) si la unul o decupezi de la varf pana la 2_3 degete de baza. Pentru celalat procedezi exact invers...decupat doar 2_3 degete de la baza spre varf.Cred ca iese mai frumos, daca faci si mai ascutite decat mine triunghiurile...
silvia-esti simpatica, dar as vrea eu sa arate lucrarile noastre ca ale lui nenea ala...Am reusit sa-l rezolv si pe Cristi-are un bon la un spa sau hammam (ceva acvatic cica) la alegere dintre 400 de centre din Paris. Cred ca o sa fie socat...pozitiv.Si o sa-i mai facem noi ceva felicitare surpriza.trebuie sa gasesc alta idee si sa-l conving pe Alex s anu spuna nimic ca s-a si laudat cu astea
"
Diana-era vorba de "Mickey si magia iernii" de la Disney-sper ca l-ati vazut ca nu e decat vreo 10 zile in dec in fiec an. La asta marele visam si eu si am asteptat sa creasca Alex s ase bucure cu adev de el...acum mai amanam pt un an si 2ca sa poata merge si Anastasia ca dupa ultimele exp nu are rabdare pana incepe spectacolul si apoi o sa si uite....Alex nu mai stie ca afost la spectacolul cu Oui-oui la 2 ani( si s-a bucu rat f tare atunci), dar pe cel de la 3 si-l aminteste.
Cosmi-ajunserati la pb adolescentine......Asta ii repet si eu in van barbatului acum . Sa nu mai cheltuiasca banii pe prostii acum cand inca ii putem cat de cat in frau si sa-i stranga ca de la o anumita varsta pretentiile cresc si oricat de intelegator ar fi copilul tot va avea idei crete si costisitoare...De acum tu trebuie sa ai un argumentar serios ... ca numai cu u refuz si fara explicatie nu o scoti la capat...Eu zic ac o s areusesti ca Bianca e un copil super din cate ne-ai pov tu despre ea.
Ioana-indiferent ce se intampla(Eu sper sa fie bine bunica) situatia e oricum complicata! Super cadoase...Si anastasia a facut supermofturi la lapte adev , dar la mancarica baga cat putea
Iuliana- e bine ca v-ati creat un obicei.Cred ca o sa va simtititi bine!
Miha- unde esti?
Maraki e pierduta in meandrele trecutului (dupa drop)...Arunca undita! Treci la apel!
mai am, dar astia urla...si urla