Spiridusi de ian-feb.'06 (14) - ***LMA ANGELOS***
Raspunsuri - Pagina 5
dia_tm spune:
Ana, Silvi, insanatosire grabnica la puiuti!
Am vazut ca prin Franta a nins ... oare vine si incoace?
Ana, ati fost la Disney on ice? (daca da, cum a fost? ...mergem si noi in februarie, cand ajunge pe aici...)
...ce de cadouri...
Noi inca n-am negociat cu Mosul cadourile pt adulti.
Diana - mami de Adriana(n.14.02.2006)
toanca spune:
Giova, pai nu e prea bine cum ai procedat.
Eu daca il cearta Victor nu ma bag niciodata si vice-versa e valabil.
Da...si mie im rae bine ca mergem iar la munte ....
Silvi, niciunul dintre noi nu stim sa skiem, dar de dat cu sanuita e ideal; plus, ca dupa 2-3 ore de stat pe partie mananca Matei si pietre ; asa ca aerul rece si curat ii face foarte bine.
In plus i-am promis ca o sa-l plimb cu telecabina asa ca trebuie sa ma tin de promisiune
Giova spune:
Silvia am vazut pozele. super, nu mai zic de tort. e inalt Alain..
Sotul tau e mai ceva ca o femeie...mai rar asa barbat sa priomeasca atatea cadouri. faina si firma de lenjerie si alte accesorii.
Toanca stiu ca nu am procedat bine, dar ce poti pretinde de la un baiat de 17 luni? pricepe el ceva, dar tot nu te poti intelege ca si cu Marco. Nici eu nu intervin sau Clau in pedepsele care i se aplica lui Marco....dar parca asta e prea mic....si rau foc.
Unde mergeti la munte?
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
silvi_2005 spune:
Giova pai ii iau si eu ca si el ia o multime si apoi se mai plange in gluma ca numai el cumpara pai dar maiincape careva de el Tocmai au venit azi setul de prosoape nu pot sa zic ca nu sunt frumoase ca sunt dar nu sunt asa pufoase cum as fi vrut in fine o sa fie ok are cadou si un set de cani asortat la ele tare simpatic. Stai linistita ca si eu ma bag daca il cearta JP pe Alain si stiu ca nu e bine dar nu ma abtin
toanca spune:
Silvi, am vazut si eu pozele...super....ce sa mai zic de tort
Giova, asa e nu prea ai ce pretinde unui bebe de 17 luni, dar sa nu bage la capsor ca il apara mami sau tati cand il cearta celalalt.
Matei a fost si el pedepsit in seara asta in sensul ca a stat vreo 30 de minute la el in camera pentru ca a fost obraznic.
Am vazut la stiri ca la Timisoara ninge....
La munte merge la Rasnov la pensiunea Panicel (acolo unde am fost si nul trecut)
Giova spune:
ninge-ninge
doar ca nu se pune, e ud pe jos. fereasca sfantul ce polei va fi maine.
noapte buna, intru la cafea dimineata.
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
toanca spune:
Neata.
Dau eu sau o cana de ceai pentru cine doreste...
Si la Bucuresti a fulguit un pic in dimineata asta spre incantarea lui Matei
Giova spune:
eu vin cu paine prajita cu usturoi si unt la o cana de ceai fierbinte cu lamaie si miere.
a nins putin,dupa ce am trimis mesajul am iesit in balcon si nu mai ningea. e zapada doar pe buruienile de pe camp. Bine ca a iesit soarele si s-a dus poleiul...mi-era groaza sa ies azi din casa.
Luni pleaca Clau pana in Sibiu si cred ca-l trimit si pe Edi cu el la Alba. macar mai am si eu putina liniste si pot sa ma pregatesc de Craciun.
Silvia cu prosoapele...depinde de cantitatea de bumbac pe gr...sau naiba stie...si depinde ce bumbac este. eu cumpar numai pe pipaite si vazute, dar cele mai tari si pufoase sunt cele cumparate de la italianul cumnata-mi....el are firma cu asa ceva...dar au niste preturi....de nu-mi permit des sa cumpar, cu toata reducerea lor.
cand este certat marco nu intervin si la fel si Clau....doar ca edi e mai micut...si uite cum ii tin lui partea.
Iuliana voi sunteti fani...aceeasi cabana in fiecare an.
Tare mi-e teama ca stie/intelege mai multe edi decat cred eu. degeaba il vad eu mic, ca e mare smecher...ne uimeste zilnic cu cate ceva.
in rest...vine weekendul si maine dim. are Marco concurs de inot.
mamica de 2 smecherasi
andiaroro spune:
Apar mai tarziu la povesti.
Deocamdata va las lucruri ....de privit.
E gata portretul despre care va povesteam acum ceva timp:
http://sports.webshots.com/photo/2715670000059518639pOrpWb
cu ce ne-am distrat zilele astea:
http://sports.webshots.com/photo/2491991340059518639CeDubR
cosmi1975 spune:
neata...si eu pe aici dar tb sa plec la munca...
Ana superrrr mi a placut multtt
Giova lasa l pe edi sa mearga la Alba sa le faci si bunicilor o bucurie...
Toanca super la Rasnov...cat ati platit???
Sivii ce de bunatati...iar mi am clatit ochii
Mrakinoo unde esti>??
fug..pup toate fetele