Spiridusi de ian-feb.'06 (14) - ***LMA ANGELOS***
Raspunsuri - Pagina 20

toanca spune:
Cu intarziere: LA MULTI ANI ANGELO!!!!
Sa fii sanatos, fericit si sa-i bucuri pe parinti!
Noi....suntem de ieri la munte; azi am fost de la 10 dimineata pana la ora 15 in Poaian Brasov la sanius; noroc ca e zapada; nu se mai dadea dus Matei; era rosu ca racul in obraji, dar nu zicea NU.
Am fost si cu telecabina (ca asa ii promisesem) si cand am ajuns sus a inceput sa tipe unde l-am adus ca lui ii e frig; adevarul e ca la Capra Neagra era un frig de crapau pietrele nu alta...
Apropos de masuri; mi-a luat Victor de Craciun o bluza masura 16 in conditiile in care eu port masura 10; deci, au baietii astia o imaginatie la masuri...
Legat de argumente mi-a spus ca psihic nu se simte in stare sa o ia de la capat cu pampersi, dinti, colici, nopti nedormite, etc; ca e greu cu unul dar cu doi si ca daca ar fi magar ar zice da, dar nu s-ar mai implica deloc in cresterea lui...
Cam astea au fost singurele lui argumente...care nu ma linistesc deloc; eu i-am tot explicat ca sunt in masura sa-mi asum aceste "riscuri" dar el nu si nu!
Mi-e dor de clipele cand era totul ok; acu, orice ar face si orice ar zice ma enerveaza si imi vine tot timpul sa-i fac viata amara.
Eu acum ce sa fac??????
Giova, nu am putut vedea pozele; imi cere user name si parola ca sa ma pot conecta!
Dar ai curaj sa te gandesti si la bb3 nu gluma!
Cum a reusit Clau sa te convinga? Poate pot aplica si eu aceeasi metoda.
Bee, poate anul o sa fie mai bun in ceea ce va priveste si o sa vina cu mult mai multe noutati!
Maraki, dar pana la urma daca tot ai stat jumatate de ora la H&M ai gasit ciorapi asortati?
Silvi, mai sunteti inzapeziti?
Maine dimineata mergem din nou la sanuis macar sa isi faca Matei "plinul" ca daca era dupa mine nu mai plecam deloc de acasa ca nu imi arde; dar, cum lui Matei ii place foarte mult zapada si cum nu are parte de zapada prea des, am zis ca ....
In cazul in care maine nu mai apuc sa intru, va urez de pe acum
LA MULTI ANI, sa aveti parte de un an mai bun si toate dorintele sa vi se implineasca!!!

Giova spune:
Noi bine, pe acasa, copiii mai mult pe la mama, azi ne-a terminat masina, mi-am luat pantofi...dar sunt fara chef de party. as vrea sa stau sa vegetez....dar nu e posibil, asa ca trebuie sa ma mobilizez.
Silvia mersi. sunt cat o vaca si tot ce am cautat si mi-a placut nu intra pe mine. asa ca am renuntat si merg cu o rochita simpla, ce nu am mai purtat-o. asta e....e vina mea ca arat cum arat.
Iuliana ma bucur ca totul e ok la munte si profita Matei din plin de zapada.
pe mine a reusit Clau sa ma combine foarte usor, nici nu stiu cum....mi-a tot zis ce bine e sa nu fie singur pe lume, m-am gandit ce bine a fost cu sora mea...si asta a fost.
da as face maine bb3- daca ar fi FETITZA, chit ca as lua-o de la capat si ca m-as chinui cu toti 3 si multe altele. Dar mi-as asuma riscul asta, daca ar fi fetitza, cum insa nu pot sa stiu de dinainte...ma multumesc sa visez la asta.
va, merg sa-mi fac un ceai si sa dospesc la tv.
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

silvi_2005 spune:
Fetelor se termina azi Anul va dati seama. Pentru noi simt ca a fost un An greu pe undeva ma bucur ca se termina in speranta ca incepe unul mai usor
Iuliana tare rau imi pare pentru toate senzatiile pe care le traiesti. Eu sunt in postura in care nu vreau ( inca ) al doilea copil si am discutat su sotul meu daca si-ar asuma el mai mult din cresterea lui si daca chiar isi doreste el f tare al doilea copil ( pentru ca sincer nu cred ca e loc de egoism in aceasta decizie). Noi am cocluzionat amandoi ca avem inca o pozitie stresanta si fragila aici in Franta si ca e mai bine sa asteptam. Cred ca trebuie sa discutati dupa ce trec sarbatorile la rece despre asta pentru ca o sa fie foarte greu sa aveti expectante diferite de la viata pe tema asta
va puneti voi la un acord, poti pune pe masa si o bona angaja full time care sa isi mai bata capul cu pampersi si nopti nedormite daca va permiteti , solutii se gasesc. Pana atunci bucura-te mai bine de zapada si de clipele frumoase petrecute cu baietii tai ca solutiile o sa se gaseasca la rece.
Giova dulce esti tu cu amintirile de la bb 2 si curajul pt bb 3
Oricum eu maminunez si ma umplu de drag cand va vad pozele si imi zic ca merita fiecare clipa cu asa baieti frumosi
Lasa ca Anul slabim ( si la multi ani
) oricum am pus pe nime vreo 700 grame cu toate sarbatorile deci e de bine, dupa Rev ma bag in program cu toate
sport, slabit, invatat.
Fetelor va doresc un An Nou plin de bucurii si impliniri

bumbita spune:
MAMICI SANATOASE SI FRUMOASE, COPII SANATOSI SI CUMINTI SI TATICI SANATOSI SI BANOSI!!!
LA MULTI ANTI!!!