Spiridusi de ian-feb.'06 (14) - ***LMA ANGELOS***
Raspunsuri - Pagina 19
Bee spune:
Buna fetelor!
C0smi sa-ti traiasca baiatul cu numele! Ca doar unul e "Papan"/Stefan.
Maraki, anticipat ii urez si eu lui Angelos LA MULTI ANI! Sa fie sanatos si norocos. Tu cu fb. Eu mai conservatoare raman la preferintele mai vechi. Chiar si astea si-s cronofage, daramite fb, cred ca mi-ar manca jumate din viata!
Silvi, macar sotul tau stie vag masurile! Ca nu-i la curent cu schimbarile tale de greutate la zi, asta nu i se poate reprosha. Noi la cadouri am bifat un mare nimic pentru noi. In dimineata de Craciun ma vede barbatul mai in trening asa si-mi zice "Pai nu ne imbracam si noi mai nou de Craciun?" Si i-am zis sa gaseasca el ceva nou intre hainele mele. Sau macar aproape nou. . Asa ca eu si Razvi am ramas fara nimic nou de data asta.
Giova spune:
Noi am venit azi de la nasi de la Gherla...frumos...copiii s-au distrat de minune, s-au mai ciondanit...cel mai defavorizat a fost Edi...toti ii luau jucariile si el le dadea fara scandal...dragul meu pui mic.
Maine duce si masina in service, sa inlocuiasca oglinda, sa vopseasca aripa si bara din spate. cica pe joi e gata, slava domnului.
Jasmine, puiuta de Oana! Sa cresti mare si sanatoasa si sa aduci numai bucurii parintilor!
Bombonica sa va traiasca printesa, sa fie sanatoasa si sa aiba parte de mult noroc in viata!
ce mai faceti voi? cum e viata in Ro?
Iuliana of tare rau imi pare ca e de neclintit Victor in decizia lui. Sincer, nici eu nu am vrut bb2, dar Clau a reusit sa ma faca sa vreau. sincer nu regret, cu toate ca e tot baiat. si daca am avea ajutor, as face si bb3, dar asa ma limitez la 2.
Maraki ma bucur ca totul e ok si pregatit pt. maine.
Silvia nu mi-am luat inca nimic, sper sa rezolv problema maine si poimaine.
Ma bucur ca e ok cu ochiul si nu s-a invinetit. super ca ai rezolvat problema cu cadourile luate de JP.
poate maine reusesc si am chef sa pun pozele de la Craciun.
va, merg si eu la somn.
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
T_Ioana spune:
La multi ani Jasmine!!!
La multi ani Angelo!!!
Puiuti frumosi sa cresteti mari si fericiti si sa va bucurati parintii!
Iuliana, ingrata situatie! Voi stiti mai bine ce e acolo, cine stie ce "schelete" duce Victor vis-a-vis de copii. Nu cred ca sunt in masura sa-l judec pt decizia lui doar ca efectiv nu pot intelege cum poate sa te faca sa suferi atat, sa iti taie orice urma de spernata vazand cat de mult iti doresti bb2 si sa nu vina nici macar cu o explicatie care sa te linisteasca.......
Si apropo de bb, ghiciti la cine vine barza?!!!! Catalina e , asteapta in august un baietel/a treia fetita! M-a impresionat sa fiu sincera, mi se pare super curajoasa (ca toate mamele care au 3 copilasi de altfel!) si pe undeva o admir. Eu, daca tot ne-a dat Dumnezeu pereche, ma limitez la 2 dar daca Sonia era baietel sigur mai incercam si a treia oara da-de da-de imi iese fetita!
"fug" sa vad pozele Mirei si sper sa intru iar daca nu adorm pe tastatura!
d_melli spune:
La multi ani Jasmine!
La multi ani Angelinos!
Sa va dea Dumnezeu sanatate, fericire si sa va bucurati parintii cat puteti de mult!
Cata....ce sa zic...fara cuvinte...bravo!
Giova spune:
www.facebook.com/album.php?aid=28002&id=1742275013&saved#!/album.php?aid=28002&id=1742275013" target="_blank">poze de la Craciun
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
Giova spune:
Angelos pui frumos de Maraki! sa cresti mare si sanatos si sa ai parte de mult noroc in viata!
Maraki sa va traiasca flacaul si numai bucurii sa va aduca.
ce veste Ioana. am vazut si eu acum pe FB. Ma bucur pt. Cata, poate vine un baietel acum, dupa 2 printese.
si eu ma gandeam la bb3, si ma gandesc...doar ca fara ajutor noi nu mai facem pasul asta...si fara o promisiune de la DD ca ne va da o.
asa ca....plec, s-a trezit Edi si plecam la mama.
mamica de 2 smecherasi
MIHA78 spune:
LA MULTI ANI ANGELOS!! SA FII SANATOS SI FERICIT TOATA VIATA!! MARAKI, numai bucurii sa va aduca baiatul!!
LA MULTI ANI JASMINE!!
silvi_2005 spune:
La multi ani Angelo Sa cresti mare si sanatos Marai sa va traiasca flacaul si sa va bucurati de el; Abia astept poze de la petrecere
La multi ani Jasmine
Bee te cred cu hainele sa stii ca si eu imi iau f rar ( cred ca de asta sa- si sesizat sotul ) pe motiv ca tot astept sa slabesc pana ajung la cat vreau eu o sa treaca ani. Pe tine cu o trupa asa mare de prioritati te inteleg cu cumparaturile lasa ca poate anul viitor o sa fie mai bun eu asa ma consolez in ceea ce ma priveste tot astept un An mai bun, cu un concurs luat sau un job sau ceva....fiecare cu ale lui
Giova superb arati doamna, f faine poze ai pus. Lasa ca o dregi tu cu tinuta cu o bulza neagra eleganta si ceva in plus gata . Eu am gasit facand curatenie in dulap un maieu fara maneci si o bluza cu maneca scurta neagra elastica sclipicioasa care cred ca le am de zece ani nici nu stiu cum au ajuns aici dar asa imi place asta o sa port de rev .
Ioana cum mai sunteti voi? Mai liniste in casa ? Si noi stam acasuta de rev Cum mai e ruda ta din spital?