Spiridusi de ian-feb.'06 (14) - ***LMA ANGELOS***
Raspunsuri - Pagina 14
toanca spune:
La Multi Ani Dani!!!!
Multa sanatate si fericire!
Cosmi, deci ai un copil fericit!
Bravo!
Si noi avem maine serbare si abia astept pentru ca se pare ca s-au pregatit riguros spiridusii de data asta!
In rest, nimic nou sub soare!
Starea mea este aceeasi! Se pare ca s-au acumulat mai multe frustrari de-a lungul timpului (inclusiv in ceea ce priveste bb2), iar acum pe baza stresului (noua sefa) am refulat.
Sper sa imi revin ...
Ne auzim mai tarziu
Sa aveti o zi buna
cosmi1975 spune:
IULIANAeu zic ca prima parte ai sanse s o rezolvivb serios cu sotul tau si spune i ca ti doresti din suflet...cat despre sefaofff ce sa zic aplica ....zii ca ea si fa ca tine....
ai maer grija ca stresul e pacatos...eu si acum trag dar sper ...cea fost rau sa fi trecut si sa mi revin 100 la 100
te pup...
toanca spune:
Cosmi nu stiu cat o sa se rezolve cu Victor; e atat de capas si indarjit in raspuns incat....; cred ca stii foarte bine cam cum e starea asta de nesatisfactie, de a nu vrea nimic si de la nimeni...
Cat despre sefa....sufera de mare sefie si e o atmosfera de rahat in birou de nu va puteti imagina.
Cred ca trebuie sa caut un psiholog ceva
andiaroro spune:
Dani-La multi ani!
Iuliana-cred ca s-a adunat si oboseala.
Cosmi-lasa ca-i bine. Numai in distractii stai acum
Giova-numai maine nu-i poimaine si esti cu puiul in brate.
Ioana-dormi cat poti...Ca le rezolvi tu pe toate, daca esti in plina forta.
cosmi1975 spune:
IULIANA...tu stii cel mai bine,stiu cum e starea asta de care zici tu dar sper sa nu simti totusi ca mine.,...am avut zile de cosmardaca vrei mai vb ,,,,s au adunat si la tine...barem eu stiu de unde mi s a tras...
Giova spune:
si eu sunt in mare criza...cumnata a rezervat la un restaurant de rev si eu nu am cu ce sa ma imbrac. In ultimii ani am dat banii pe rochii de nase si tinute sport.
am umblat prin magazine de m-am capiat si nimic nu-mi place/vine.
am mai primit o oferta la cabana la paltinis, unde am mai fost cu Marco. sincer as prefera acolo, dar aici nu vrea Clau...ca se va obosi, vezi doamne cu amandoi copiii si cu tipul a cui e cabana a stat in ultimele luni pe santier la kaufland...el vrea alta companie, eu nu am haine si uite asa ne-am certat la telefon...si n-am rezolvat nimic.
si la mine s-au adunat multe...in fiecare an in decembrie Clau e cu treaba cat carul si bani putini, eu cu toate pe cap...si sincer asa m-am saturat ca-mi vine sa-mi bag piciorul in tot......
sper sa ajunga azi la tuns cu marco ca de nu e mare scandal......
diseara vreau sa fac si praji, si mai trebuie sa mergem si la fini, ca ei nu pot veni la noi vezi doamne....al meu are sofer de rerva, Adi nu.....
afara sunt 9 grade, noroi cat vezi cu ochii...parca vine 1 martie, nu Craciunul.
acum ca mi-am zis si eu off-ul sa revin on-topic:
Cosmi bafta la serbare. super ca te-ai facut frumoasa, ai multumim fata si ai cadourile pt. papan.
Da e simpatica poza, i-am cerut lui Clau sa-mi faca una special pt. facebook.
Iuliana draga de tine...tot cu bb2 in gand...
mai ce sefa afurisita aveti...doamne iarta-ma, dar ea nu stie de unde a plecat? urasc oamenii astia care cum devin mari, uita de tot.
Ana sper sa mergem maine spre Alba, nici bagajele nu sunt facute, poate la noapte. daca mai trage un chef vecinul ca aseara, cu siguranta ma va tine treaza.
merg sa pap si eu ceva pe ziua de azi si pe urma sa o intind dupa Marco.
In oras e nebunie, toata politia e pe strazi, in marile intersectii, ei dirijeaza circulatia.
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
toanca spune:
Vad ca in perioada asta suntem destul de multe depresate!
Va multumesc mult pentru gandurile bune
d_melli spune:
La multi ani si de la noi pentru Dani!
Iuliana ia si de la noi o floare si ridica capul sus.Cand nu te astepti se indreapta lucrurile.
Multumim de urari.Noi am petrecut smabata si duminica la prima ora am fost la taiat de porc pana seara tarziu.Acum sunt ko de la niste domestos si de la stat cu capul in wc.Am mai fumat si o tigara si sunt avion.
Va citesc ca deobicei insa nu apuc sa scriu ca ba urla uul ba altul.M-am distrat cu Mario .I-am zis ca trebuie sa vina popa la noi la care el, vine POPAI sa ii faca dus lui Carla? Doamne ceamestecaturi , va dati seama , in capul lui era popey din desene si ca ii face dus fetei asta a inteles el din botezul Carlei, ca i-a facut popa dus.
Fug ca am imputit toata casa cu porcaria aia de domestos.
maraki spune:
mai fetelor este luna plinaaaa Din cauza asta nu va simtiti tocmai bine, intru si eu in categoria voastra
Giova, aici sau acolo nu tot aia este cand intru pe net chiar daca fac treaba? Ma apuc sa fac ceva si iau cate o pauza de tigara si cafea( in fatza comp normal ) Mi s-a taiat cu adunatul cadourilor la ferma, sant pe locul 6 din 240 Nu butonez toata ziua, am un program special care aduna pt mine si nu e nevoie sa stau pe pc.
Angelo sta acasa, este putin racit si am zis sa-i scot scutire pe toata sapt. pt ca oricum intra in vacanta de vineri. Noi trebuie sa ajungem maine pe la magazine sa vedem ce cadou cumparam pt copil de Craciun....socrosenii au luat Wii pt Craciun dar au specificat ca este si pt ziua lui Angelo ca se incadreaza fix in suma care o dadeau ei pt ambele sarbatori
merg sa fumez si sa imi fac o cafea, la fete si spiridusi
Mirela la multi ani lui Dani, sa va traiasca baiatul intotdeauna sanatos si cu mult noroc
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5