Procrastinarea

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Primul e cel pus de Ariel, dar al doilea este asta, dezintegrarea... adica pot sa ma ordonez, sa ma fragmentez, sa fac totul atunci cind trebuie si nu atunci cind vreau eu, dar exista riscul sa ma... dezintegrez. Nu la modul organic, ci asa, ca esenta... spirituala si nu numai. In ambele tablouri, partea moale, alunecatoare, relativa si irelevanta sint tot ceausurile... restul, stincile, apa si ce mai e pe acolo, au ramas aceleasi, chiar daca in primul intreg si in al doilea parcelat. Ah, ci copacul e afectat in a doua pictura, dar si asta e viu... normal ca a fost atins de parcelare, pina si apa l-a intrepatruns.

http://ceasuri.ro/Nostalgia/dali-persist1.jpg

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/agtuli#date/2010-09-19/14:00:33" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Life is just what happens to you, while you're busy making other plans. (John Lennon)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beshter spune:

Daniela, eu nu-s procrastinanta, sunt dependenta de stres si balamuc. Cu cat am mai multe de facut, cu atat fac mai multe; cu cat am mai putine, cu atat nu mai fac nimic-nimicut. In vacanta ma ia cu sudori reci. Daca nu ma grabesc dimineata - da' rau de tot, sa nu-mi priasca nici cafeaua - nu simt ca traiesc.

S-ar putea sa fie tot aia, dar pe invers, daca intelegi ce vreau sa spun. Cred ca de fapt habar n-am sa ma organizez, inchid ochii si ma arunc in gramada de treburi si ceva de-acolo tot fac, chestie care-mi da senzatia ca 'uite, uite, cate fac! Ce tare sunt!'
Am o agenda veche in care fac liste cu treburile importante (deadlines importante, plecari, lucrari) si ...atat.

Sotul meu e dintr-astia cu procrastinarea. Io cu balamucu' el cu lalaiala. Sacu si petecu'. Cum il ajut: ii amintesc mereu treburile importante (board-uri, plecari); discutam seara, dupa ce se culca fiu-meu, despre 'ce am invatat azi' si ce n-am reusit sa facem si de ce (sunt nu numai secretara lui personala ci si terapeut:)) si...cam atat. A, ii mai las un buffer de o juma de ora seara ca sa se scarpine in barba.

Lucrarile Ioanei si terapia lui Pinkutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trischa spune:

Citat:
citat din mesajul lui rall

Citat:
citat din mesajul lui trischa

Eu nu stiu ce inseamna acest cuvant ,si nici sa ma apuc de cautari si citiri nu prea am timp,daca cineva e atat de bun sa ma lamureasca si pe mine v-as ramane recunoscatore.

PROCRASTINÁ, procrastinez, vb. I. Tranz. (Liv.) A amana în mod nejustificat începerea unei actiuni, în special din cauza neglijentei habituale sau a lenei; a temporiza, a taragana, a tergiversa.

Rall,multumesc mult de lamurire..hmmmm,m-ai pus pe ganduri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

cam ca mihaelka si eu, "probalamuc" ...nop, daca e lisniste, pace si ordine, nu ma simt eu bine....am o lista facuta pt azi si ma bufneste rasul cand o citesc, ca ar trebui sa aiba ziua cam 50 de ore ca sa le rezolv, insa...nu am incotro, trebuie sa le fac, asa ca iar bag turatie maxima si la noapte, candva, cad lesinata. deci, in cazul meu si cu mama listei tot scot limba de un cot, nu e ca nu ma organizez, ca eu chiar am fiecare minut organizat, ci ca am prea multe de facut si sunt singura cu ele toate.

" SALVEAZA-L PE SILUAN!!! TU IL POTI AJUTA!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Nu mai procrastineaza nimeni?
Vine Craciunul? Asta sa fie motivul?

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellej spune:

Citat:
citat din mesajul lui viviana

Nu mai procrastineaza nimeni?
Vine Craciunul? Asta sa fie motivul?

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

nope :) eu pe langa agenda de la birou si post-it-uri mi-am luat si o agenduta de poseta :) asa incerc sa ma tin de ne-procrastinare :):)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

EU incerc sa ma tin de agenda asta a mea, dar vad ca zilnic intervin altele care ma impiedica sa ma tin de ea.

Tot pe-aici pe forum am citit ca o casa curata e o casa in care pisiul e stricat La mine ar fi foarte valabila asta asa ca va pup!

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Blogul grasei
www.bijuteriiandroix.page.tl" target="_blank">Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

La mine e casa curata cand sunt copiii in vacanta la bunici si sotul inca nu s-a apucat sa demoleze ceva.
Acum, spre exemplu, s-a hotarat sa scoata usile si sa le schimbe. Am stat cateva zile fara usi la bai. Acum am usa la una din ele, iar la dormitoare a inceput sa le si zideasca. L-am rugat sa termine pana la Craciun. M-a intrebat la care: asta sau celalalt?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Ce fain subiect
Eu nu stiu unde ma situez
Dar: daca luni dimineata la orele 8 juma` n-ar veni dadaca, sigur nici duminica seara la 8 nu as aspira si cosmetiza casa ... ca am altceva mai bun/placut/important de facut. Acasa e mereu haos la noi Vina e doar a mea, nu sunt un exemplu bun nici pt fi`mea - care-si poarta chestiile peste tot, nici pt catelusa - care idem isi lasa jucariile peste tot. Simtim ca traim in toata casa toate 3 si asta de vede.
Iar cu trecerea timpului mi s-a ingustat extrem de mult memoria, asa ca pt orice am de facut, imi pun note in celular sa ma sune si sa ma anunte
Asa ca orice am de facut, renunt in 2 secunde daca vin fetele, daca iesim in parc, daca avem orice altceva mai bun de facut decat ceea ce trebuie si nu e vital. Si cum nu lucrez in spital de urgenta, lucrurile se pot face si cu calm Idem si acasa.

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

*** Concursul KloraneBaby *** www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=3" target="_blank">mam.jpg ***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Eu mi-am luat niste agendute, ca tare-mi plac! Si pentru birou si pentru poseta.

Tot aman sa scriu in ele.

Din pacate saptamana viitoare am multe treburi de facut si multe obligatii asa ca nu pot amana nimic, chiar nimic. Chiar am o lista de prioritati, in scafarlie, bineinteles.

Oh, doamne, am zis saptamana viitoare? E saptamana asta!
Oh, trebuie sa plec!

vivi

Mergi la inceput