Fluturasi de martie-aprilie 2011 (89)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

bb_yasmi asta este si pentru nou-nascuti, se da pe spate pana la orizontala.

S-a intamplat minunea mult asteptata28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

alina care model de la PP l ai vazut in cora u 800 ron??? landou si sport??

mami de fetita cu codite 3+ si luna a 7-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

alina care model de la PP l ai vazut in cora u 800 ron??? landou si sport??

da era carut+landou

mami de Naty (10.04.2009) si s30 cuAlex

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alina.n

Yasmy interesanta reteta cu varza si paste o sa o incerc si eu cand voi lua varza.
Azi am facut 2 tavi de pizza si dovleac copt in cuptor!!

te tratezi regeste azi????

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

bb_yasmi asta este si pentru nou-nascuti, se da pe spate pana la orizontala.

daa..roxy am vazut nu se compara un landou cu cu un carucior sport care se lasa pe spate la orizontala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

daaa regeste vii la pizza? , vezi ca nu mi-ai raspuns ce este in paharele alea

roxi sa stii ca si eu tot asa voi avea bb direct in carut lasat la orizontala si unde voi pune paturica.eu am un peg-prego de la Naty dar nu am landoul la el asa ca ma voi descurca cu ce am

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

ehe ce buburuza am vazut eu acolo langa bradut frumoasa burtica yasmi si buburuza aia a ta cere sa fie smotocita nitzel sa ii papi falcutzele alea frumoase
a venit mos nicolae sau nu inca ? maine dimineata?

nepotica mea de la bucuresti si-a gasit azi cadourile in ghetute ca maine dimineata merge pentru ora 8 la gradi si nu ar fi avut timp sa se bucure de cadouri pe indelete plus ca mosu e batran si trebuie sa ajunga la multi copii
mi-a aratat sora-mea pozici si filmulete cu ea somnorici cand s-a trezit si a gasit cadourile in si pe langa cizmulitze , ce fericire pe ea, cum s-a luminat la fatza cand a vazut-o pe Minnie, pe care si-o dorea de mult si multe alte jucarii si dulciuri
vai abia astept sa am si eu bubulina mea sa o vad cum se bucura de cadouri

_
Mind the Bump!24+Sophia Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

Buna burtici

Sorry ca n-am intrat seara sa va zic de eco dar am ajuns tarziu ca medicul a fost chemat la spital si am intrat abia la 7.30 desi trebuia sa intru la 4.

Si acum sa va zic... Bebe e bine are 1100 g, avea exact 27s dupa um si cel mai important ambele artete au iesit cu IR =0.5 ceea ce a zis dr ca e bine, sa ma linistesc ca bebe e foarte bine. L-am si vazut si m-am indragostit iremediabil de el, isi sugeata degetelul si se tot agita pe acolo, o minune . Of course ca am dat la soricei emotiva cum sunt.

Mi-a lasat o impresie extrem de buna acest medic, a masurat tot si s-a dovedit a fi un adevarat profesionist. Il recomand din toata inima.

Cam atat acum ca plec sa fac papa, abia am venit de la KIDEXPO. Va scriu dupa cum a fost.

Va multumesc pentru urarile de bine pt eco

------------------------------------------------------------------------------------------
27+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel

Ana-Maria

Mergi la inceput

m-am uitat acum in catalogul de la cora, nu e modelul pe care l am tot analizat eu. si ala il gassem pe site-uri online cu preturi de la 800-1000 ron. dezavantajele gasite: nu prea am incredere in frmele gen primii pasi, bertoni, dhs, etc, mi se pare un pic cam greut , nu are pelerina ploaie, geanta, scaunel masina -trebuiesc cumparate separat, deci alta cheltuiala.....

alina, in pozici e un desert simplu, gustos si cu putine calorii cu tot felul de combnatii cu iaurt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

alina.n da, si eu la fel.

eu oricum nu vreau scoica. si daca pot plimba bebelina la orizontala nu ma intereseaza nici landoul separat, ca n-am ce face cu el, oricum ea doarme in patut asa ca nu-l folosesc.
dar cadrul ala de aluminiu ce este de fapt? la ce foloseste?

Mergi la inceput