Fluturasi de martie-aprilie 2011 (89)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

miki hai ca saptamana asta merg si intreb si il iau si eu. vorba ta, cine stie ...
si il pot vinde dupa aia daca chiar nu-l folosesc.

S-a intamplat minunea mult asteptata28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauriciu_25 spune:

roxy m am scuzat deja!,n am lipsit eu nemotivat

22 saptamani de fericire cu baietel scump si drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

eu am primit azi o caserola de coliva si tot bag din ea ma putin si am terminat-o si am scapat de o grija

mami de fetita cu codite 3+ si luna a 7-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

dorinut@ felicitari pentru vestile bune de la eco

pisucmic

miki, stiu ca glumeai cred ca sunt tare curiosi dupa ce incep sa mearga de abia astept sa am si eu bebeul acasa si sa ii urmaresc orice progres

s 22, in asteptarea baietelului nostru minunat

Mergi la inceput

cami ce a spus dr?? cum se simte antonia??

roxy tu cum de esti dumnica pe DC??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

bb_yasmi la tv nu mai am la ce sa ma uit asa ca mai stau cu voi
si ma mai uitam de carucioare cum ziceti voi, si usoare si cu landou

S-a intamplat minunea mult asteptata28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Acum decid mai mari nostri ce fac cu idemnizatia mamelor....Chiar astept sa vad care va fi deznodamantul....

20+
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Da Yasmi, la Condor 3 in 1 ma refeream. Vad ca are 10 kg; In timp ce Turbo ABC are 16 kg (!!! Leloo, e chiar asa greu?) si in schimb la Chicco vad unul de 7.5 kg (Carucior TRIO ENJOY FUN - ASIA).
Sunt de acord ca greutatea conteaza si nu am niciun dubiu ca vreau un 3 in 1.
O sa mergem si la Chicco sa vedem in magazin.
Abia astept sa terminam cu mutarea ca sa ajungem si la camera copilului

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! s23 cu un dragalas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

lalely deci acum taie si spanzura astia de la guvernare de i-ar spanzura cu adevarat cineva pe ei tare bine ar mai fi sa scape romanika de hotii astia
Ma bucur ca ti-a placut carutul ales de mine , e frumos si usor si foarte practic, deci ceea ce imi trebuie mie Adevarat ca e foarte scump dar am primit cadou de la socri cecul ala pentru asa ceva, mai astept unu la Craciun pentru patut si salteluta eu visez, nu cred ca mai pup eu inca un cec dar nu-i bai, vise mari pentru oameni mari

Pisuc , pup pe burtica aia de 6 luni pozici mai ne arati sau o tii ascunsa pana creste mai maricica ?

yasmi cand ai spus de coliva m-am gandit la ceva macabru nu stiu de ce , stiu ca-i buna, si mie imi place, dar aici nu gasesc sa cumpar arpacas sau grau sa fac o sa ma multumesc cu orez u lapte

roxy , chiar nimic bun de vazut la tv ? nici o politica nimic ?

_
Mind the Bump!24+Sophia Nicole

Mergi la inceput

pisuc, cel de la hauck, condor all in one, 3 n 1+ toate accesorile este la oferta la real cu 10 mil. chicco trio enjoy este si mai super decat acest hauck, desi au cam acelasi sistem si nr de piese dar e mai ok ca este format din cadru separat + cele 3 piese. aaaa si este in oferta la carefour la 13, 5 mil.
prietena mea a avut acest chicco si a fost superrrr multumita , la folost la maxim. este ff usor si practic.

da, lalely][/b, in seara asta incearca sa ajunga la o varianta pt a putea fi propusa in parlament spre votare.

[b]roxy
, fff bine. mai stai la o barfa cu noi,.....

Mergi la inceput