despre copii: cui ii pasa?
Raspunsuri - Pagina 4
Selene_Bunny spune:
andra, exact asa e si Daria, Doamne, si eu ma isterizez cu ea f. des in ultima vreme, pentru ca "periculos" este doar un cuvant, pentru ea, oricate avertismente ar primi, tot aia face, sa testeze, sa vada... In seara asta, de exemplu, a baut solutie de facut baloane, de a plans disperata pe urma, ca o durea burta... Io m-am enervat rau, initial, ca era a nu stiu cata oara cand facea ceva numai de dragul de a testa ce e aia "periculos", si pe urma am fugit la farmacie, ca nu stiam, e caz de mers la Urgente, nu e...
M-am dus la bucatarie, sa-i incalzesc supa, cat a durat asta, 2 minute, 5? In alea 2 - 5 minute, a luat matura si a maturat bananele de pe bufet, a scos o felie de paine din punga, a rupt-o in doua si a aruncat-o pe jos, a luat un capac de oala si l-a trantit pe jos, ca scoate zgomote faine, pe urma a mai trantit si o lingurita...
Daca reuseste sa faca chestiile astea in 5 minute, daca solutia aia a baut-o in 3 secunde, ca o lasesem cu baloanele - cu care, de altfel, s-a jucat f. frumos azi - in camera si am iesit pana pe hol, care e mic, nici n-am apucat sa intru in bucatarie, da, deci in 3 secunde s-a si intamplat pocinogul, intr-o ora cate face?
UN SINGUR COPIL! Darmite 2 sau 3? Eu cu unul simt ca ajung la nebuni, uneori, darmite cu 2 sau 3...
Azi am primit prima comanda de felicitari. :)
escu, asa cum spunea si andra, eu incerc sa imi valorific aptitudinile la care ma pricep (nu e exprimarea prea corecta :D). Cand am vazut ca nu ne ajungem cu banii, m-am pus in fund si m-am gandit: ce stiu sa fac? Traduceri. OK, am dat mail in stanga si-n dreapta, astept raspunsuri. Ce altceva mai stiu sa fac? Meditatii. OK, dar sunt legate de copii si nu mai am timpul si rabdarea necesare. Bun, trecem pe plan inferior. Ce altceva? Ei, si am vazut niste felicitari pe Net. Am zis: "vreau sa incerc". Si am sacrificat niste bani buni din salariul lui iubi, n-am mai luat atatea dulciuri si sucuri si atata apa minerala, am luat materiale si m-am pus pe facut. Ce a iesit, se poate vedea la semnatura. Stau noaptea, de pe la 23 pana pe la 3 dimineata, si fac felicitari. E placut, e relaxant.
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Al doilea blog al meu - felicitari realizate manual!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii