Epilepsie(6)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisellino spune:

elena cat rivotril ii dai lui stefanut? eu ar trebui sa ii dau lui robi 15 pic/zi, intr-un timp ajunsesem eu cu cresterea la 5 pic/zi si robi era daramat,nici capul nu si-l mai misca, acum ii dau doar depakine 300 mg/zi si rivotril 2 pic la nevoie(daca face spasme care previn crizele) si merge destul de bine asa, chiar nu a mai facut de o perioada buna de timp crize din alea de diazepam si soc(pt mine)
adi voi ce mai faceti?
va pupam
vio irina balerina ce mai face? ce progrese mai aveti?cu robi pare ca timpul sta pe loc si il mai duc si la terapii si parca tot degeaba

POZE ROBI
www.youtube.com/watch?v=vS256hpwOSw" target="_blank">video pentru robi
POVESTEA LUI ROBI
Catalina sotie de Teo si mami de Robi

HAINUTE DE VANZARE PENTRU ROBI, SUPER PRETURI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adiardelean spune:

La multi ani!
Desi este tardiv, felicit toti Ionii si Ioanele noastre. Timpul parca este comprimat cu fiecare zi care trece, nu apuc sa realizez tot ce imi propun. De sarbatori am fost plecati la parinti la Ploiesti ,in formatie completa. Dariuta noastra nu a fost deloc bine, crize si iar crize. De sambata adica din 8 ian am incepup administrarea medic Ospolot . Timp de doua zile mi-a mai facut crize de agitatie si tipete dupa care s-au oprit toate.
Doamne ajuta, ca acest medicament sa constituie salvarea noastra. Nu vreau sa ma bucur fatis insa daca acum cand suntem la doza minima am obtinut controlul crizelor , urmarea ce va fi?
Mi-e frica si sa gandesc sau sa preconizez... las pe Dumnezeu sa hotarasca pentru noi.
Arsenie este deja mare... sta in fundulet, mananca la lingurita, se rostogoleste tot patul.
Alex cu scoala, are evaluarile de sfarsit de semestru si binenteles este ocupat cu programul lui zilnic de fotbal la care nu il pot face sa renunte caci are sustinerea tatalui.
Am trecut printr-o perioada mai grea, m-au napadit sentimentele contradictorii, nopti nedormite , intrebari fara raspuns... intr-un final m-am udat cu apa rece si... am mers la coafor ,mi-am schimbat culoarea parului, am mers la cosmetica si... deja parca sunt alt om. Macar aparentele pot insela.
Am obosit, incercarea de a ma reculege este grea. M-am respandit in prea multe directii ...
Va pup si multe vesti bune despre copilasii iubiti.

Mergi la inceput

adi cum sunteti cu ospolot? mai bine?

POZE ROBI
POVESTEA LUI ROBI

Mergi la inceput

Momentan, Dariei ii merge bine cu Ospolot, este energica, vesela si guraliva.Totul bine insa la noi tacamul se completeaza cu ceilalti doi copii. Asa ca Alex are o faringita grozava, doua zile am tras cu el , febra si alte... acum este si el stabilizat, a inceput sa manance... dar cel mic azi a fost TEROARE... cred ca-i ies toti dintii odata sau poate vrea sa-mi puna putinii mei nervi la incercare.Cred ca o sa fug de acasa...
Care dintre voi ma primiti macar o zi?
Va pup

Mergi la inceput

adi te primesc eu mergem la spa
ma bucur foarte foarte tare de daria, restul problemelor sunt o nimica toata
bravo daria!

POZE ROBI
POVESTEA LUI ROBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefanut-08 spune:

Buna diminmeata la toate mamicile,

Va las o cafeluta fierbinte si buna!! Ce dor imi este sa bem cafeaua impreuna!!
Sper ca toata lumea e bine!!
Vio - Irina balerina ce mai face?? Multe salutari si Flaviei!!
Noi suntem binisor, in ultimele zile a fost mai linistit puiutul si a cooperat la gimnastica. In zilele cand este agitat nu vrea sa faca nimic, se incordeaza, maraie , nu stiu nici eu ce sa ii fac sa il impac.
Adi - ma bucur tare mult ca Dariuta este mai bine, sa dea D-zeu sa fie asa incontinuare.
Multa sanatate si baietilor tai!!
Cata - Robi ce mai face?? Cum este la terapie??
Stefanut ia doar 2 picaturi de Rivotril pe zi si asta nu e mult.Am incercat sa il scoatem dar incepuse sa aiba spasme la adormire si atunci am renuntat.O sa renuntam la unul din celelalte 2.
la toata lumea!!
Sa aveti o zi buna!!

Mergi la inceput

buzz buzz
ce e cu linistea asta fetelor?

POZE ROBI
POVESTEA LUI ROBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns idoina spune:

Cata,poate fetele sunt in vacanta,cu toti piticii bine!Sa speram ca de asta nu au mai scris!Voi cum mai sunteti?
Pup toata trupa de mamici si pitici voinici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanacioc spune:

Buna dimimeata,
Cata,ma bucur ca ai luat decizia asta,sper sa te vedem in curand cu carucior,sanatate multa lui Robi si sa va gasiti linistea in noua casa!
Salut toate mamicile si trimitem micutiilor!

Mergi la inceput

Buna fetelor,
in sfarsit gasesc un pic de timp sa va scriu despre noi.
Bine ar fi fost sa fim plecati in concedii ...
de doua saptamani ne luptam cu racelile. Primul Alex urmand Arsenie si Daria. Baietii s-au pus raid p8e picioare insa Dariuta... perfuzii, antibiotice de 3 feluri, o tuse laringiana groaznica... acum suntem pe gata dar inca mai tresar la fiecare moment de tuse s-au parca imi pare ca este ragusita... mititica, se sufoca si scancea ca un catelus. Mi-a rupt sufletul in bucatele mici.
Cu Ospolot ii mergea bine dar dupa aceste doua sapt de suferinta au reaparut de ieri crizele, ce-i drept mai usoare insa au reaparut... disperare...
Aseara Oreste in emisiunea lui spunea ca Dumnezeu ne incearca cu necazuri . Asta nu inseamna ca nu ne iubeste ci dimpotriva, atunci cand ne abatem de la calea destinului nostru ... ne biciuieste putin sa revenim cu picioarele pe pamant...
Doamne arata-mi mie drumul, calea, oricat ar fi de greu ma voi tine de ea , dar rogu-te din tot sufletul meu de mama NU-MI CHINUI FETITA
Alex este in cantonament la Brasov iar despre Arsenie numai minunatii... este mascota noastra , oaza de bine, refugiul tuturor., binecuvantarea primita dupa 3 ani chinuitori.

imi era dor de voi, fetele mele cu totul speciale
ce fac puiutii?
dar voi?
vorbim despre vacanta?
mergem impreuna?

va sarutam cu dragoste

Mergi la inceput