Epilepsie(6)
Raspunsuri - Pagina 14
pisellino spune:
elena eu sunt alaturi de tine fii tare.stiu ca e greu, robi a stat 2zile in coma farmacologica din cauza unui nenorocit de streptococ si am innebunit complet, crize facea de vreo saptamana fara oprire, cand mi l-au trezit din coma abia dupa vreo 3-4 zile a inceput sa stea in fundulet.au trecut toate si acum incet incet ne revenim.stefanut o sa fie bine are grija irina de el de acolo de sus.nici eu nu stiu de ce ne e dat mereu sa trecem prin momente asa grele, nici eu nu am trecut de faza de acceptare si cred ca nu voi trece niciodata.tot ce iti doresc e sa fii tare ca o sa fie totul bine.of cat as vrea sa fim toate aproape macar ne-am sustine una pe alta
POZE ROBI
www.youtube.com/watch?v=vS256hpwOSw" target="_blank">video pentru robi
POVESTEA LUI ROBI
Catalina sotie de Teo si mami de Robi
HAINUTE DE VANZARE PENTRU ROBI, SUPER PRETURI
Cand unul viseaza, ramane doar un vis, cand amandoi visam devine realitate...
ioanacioc spune:
Multa sanatate va doresc! Cata, bine ai revenit! pentru Robi,Irina,Stefanut,Tudoras,Andrei,si ceilalti copilasi!
Vio_irina spune:
Elena,draga mea,si eu te strang in brate si-ti doresc sanatate si putere!
Sunteti in gandurile mele si sper sa revii cu vesti mai bune cat mai repede.
O zi buna tuturor
vn_edelweiss spune:
Mult curaj tuturor mamicilor, va citesc de ceva vreme.
Elena sunt cu sufletul si cu gandul alaturi de voi, mult curaj mamico, multa sanatate lui Stefanut
Mami de Emma si + 34
pisellino spune:
ce faci elena cum sunteti?
noi incercam sa mergem afara dar e prea cald aveam in plan sa mergem azi la mare dar nu pot merge nici acolo ca arde soarele afara prea tare
voi ce faceti azi?
POZE ROBI
POVESTEA LUI ROBI
pisellino spune:
vn felicitari pentru burtica vad ca acush esti la termen
POZE ROBI
POVESTEA LUI ROBI
vn_edelweiss spune:
Multumesc mult pentru mesaj Catalina
Un week-end linistit alaturi de cei dragi !
Mami de Emma si + 35
magda2010 spune:
stefanut,va doresc din tot sufletul numai bine.elena,cum sinteti?
cred ca zilele astea irina- balerina a implinit 3 ani, la multi ani si multa sanatate si putere lui mami!
cata, doar la gura ocnitei am vb de recuperare pentru sebi si mi s-a explicat de dna dr de acolo ca pina nu se opresc crizele pentru o luna macar nu are rost sa venim pina acolo, pt ca nu se va putea lucra intensiv cu el si am pierde timpul inutil.
mai sint si alte centre, ma tot gindesc la dezna, arad, ca e cel mai bun, dar nu ma incumet sa plec doar eu eu el pina acolo.
la momentul de fata, sebi ma depaseste fizic.
stefanut-08 spune:
Buna dragele mele mamici,
Multumesc ca sunteti alaturi de noi.
Valentina, si voi sunteti in gandurile mele! Multa sanatate Emmei si tie multa putere, nastere usoara su unm bebe sanatos tun iti doresc!
Noi suntem din ce in ce mai rau. Puiul meu este cu totul zapacit de criza aceea urata. Nu mai stiu ce sa ii fac, plange continuu, scrasneste din dinti, sta foarte incordat mereu si cu pumisorii stransi.Numai in masina se linisteste, asa ca umblam ca nebunii cu masina ca sa il linistim. Doarme doar 3,4 ore pe noapte...sntem terminati toti. Irina este si ea afectata de plansul lui si plange si ea. Nu intelege de ce nu pot sa il fac sa nu mai planga. Astazi imi spunea ca crede ca fratiorul ei a uitat de noi si nu ne mai recunoaste si de asta plange atata.Marti mergem din nou la medic sa vedem ce medicamente mai putem incerca poate se linisteste un pic.
Asa de rau nu a fost niciodata. In spital a luat si o raceala asa ca mai si tuseste mititelul.
Ma rog sa nu tina mult starea asta a lui.
Va doresc un week-end linistit.
la toti puisorii iubiti.
vn_edelweiss spune:
Elena,
Mult curaj, ma gandesc la voi si va doresc numai bine. Astept vesti despre voi, sper ca medicul sa va dea un tratement adecvat care sa il linisteasca pe Stefanut.
Mami de Emma si + 36