Copilasi de Iulie-August 2004*CraciunFericit!
Raspunsuri - Pagina 20
kim222 spune:
La Hollywood???keep dreaming ..trebuie sa ai tichiuta pe cap pt a avea cale libera, dar asta in caz ca ai si talent
Nu au venit copii cu colindul ci studenti..
Eu m-am apucat de facut ordine , maine vreau sa luam bradul (daca mai poate tati ca este de garda de azi dimineata si mai iese maine )..unde o sa incapa si ala intr-o biata garsoniera stau s ama intreb..
Noi maine avem iar venirea unui Mos, eveniment organizat de mamici din Cta..
De pe 24 sunt in concediu pana pe 3...de tati nu stim inca ,ma tem ca nu-i aproba profa
Marti mergem la pranz la un amic..serbam ignatul la el in curte..noroc ca aduce porcul gata taiat ,sa nu vada copii..
Pe 24 mergem seara la nasi, pe 25 la socrii...iar de revelion avem party cu tema: personaje din povesti..si nu stiu cum sa-l costumez pe tati..deci ne destrabalam fara cupii
edit:eu nu vreau la teatru de papusi ci la teatru scolar ..de aceea spuneam de varsta..
szivarvany spune:
felicitari Maria Frumoasa foc !
Vazut si Luca moama ce elegant e
Noi am mesterit fursecuri cu miere Pun poze imediat
Giulik decupeaza
Giulik decoreaza
bradutii
Uitai pe sanie
No, astea deocamdata. A muncit fi`mea cot la cot cu mine. Tuburile cpt decorat sunt tare greu de manuit Dar a fost distractiv
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
*** Concursul KloraneBaby *** www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=4" target="_blank">mam.jpg ***
kim222 spune:
joi cred ca facem si noi biscuitii..sa puna Rox linkul..
sarmale nu fac ca-mi face socrela..,piftie (care nici nu-mi place ) face tot ea..cozonac cumpar ca sa nu ne ingrasam asa ca fac o ciorba si o friptura la tava..si gata!
Daria astept poze!
alice2004 spune:
Mey, Vivia, da pentru ziua ta ce pregatesti ??
Ce bine sa ai o socrela care-tz pregateste bunatatile, la mine e tare departe, lasind la o parte ca mie imi si place sa le fac ... timp sa am ! Costume party fara copchilasi ?? Suuuper !
Pies - tichiuta pe cap e cu substrat ??
Daria, fata, da ce pusesi in aluat de iesi roz si verde ??? Colorant alimentar ?? Dap, si noi avem creioane de la otker si chiar sint destul de greu de apasat pentru cei mici !! Chiar, imi adusesi aminte de biscuitii Roxanei, sa mai facem si noi o tura acu de craciun !!
Alice si Andrei
"Seen it all. Done it all. Can't remember most of it"
www.youtube.com/watch?v=DybPQjeBQF0" target="_blank">By an ion
kim222 spune:
Alice ,de ziua mea duc tortul si ceva de baut ..la altiiSper ca la anul sa dau si o petrecere..in garsoniera si cu multi copii...efectiv nu pot..asta este Da nu-i stii pe tichiati?
Alice ai si tu reteta de biscuiti? Pune-o aici ca telefonul meu este descarcat (si incarcatorul in dulap la job), tel lui sorin la el..si nu o pot suna pe Rox, as vrea sa stiu ce sa cumpar maine..
alice2004 spune:
Dap, o am ... stai ca ma duc sa caut si o o pun imediatamente !
Mey, cind spui tichiati io nu ma gindesc decit la (nici nu stiu daca sa zic sau nu) ... ceva galben cu sase colturi ! Sper sa nu zic una deplasata !
Alice si Andrei
alice2004 spune:
Iote ca gasii !!
Sou - reteta este cam ashea :
250 gr unt
500 gr faina
un praf de sare
200 gr zahar
arome - am pus coaja de portocale si esenta de portocale
4 galbenusuri
4 linguri lapte/apa rece
Am amestecat putin untul cu sarea, galbenusurile si zaharul, am turnat apoi toata faina si am omogenizat cu ajutorul laptelui, nu dureaza mai mult de 10 minute, am facut sul aluatul si l-al lasat la frigider minim o ora. Dupa, se scoate din frigi, se intinde nu prea subtire, se taie in forme si se pun in cuptorul incins la 180 grade, cam 10 minute - atentie sa nu se arda, dupa care se orneaza !
Alice si Andrei
kim222 spune:
Multam! Eu vreau sa folosesc de data asta lapte degresat, indulcitor si faina care nu ingrase..sa vedem ce-o iesi..Da mey,steaua aia cu sase colturi..
alice2004 spune:
Haide, Vivia, asta-i reteta de biscuiti pentru copii !! Heheh, faina care nu ingrasa ... exista asa ceva ?? de fapt, cred ca da, ca pe mine nu ma ingrasa niciuna !!
Sou, m-am lamurit cu tichiutele, credeam ca vorbesc in dodii ... asadar, io nu am sa fiu ever stea la haliuod !!
Alice si Andrei
kim222 spune:
Pe tine nu te ingrasa nimic! Pe noi ne ingrasa tot!..exista dar o sa-i verific eficacitatea ..si la o adicA ce nu poate mana si Luca mai dietetic?
Daria super!!!! Ce coloranti ai folosit?
ma duc sa culc copilul..o saptamana buna!