Copilasi de Iulie-August 2004*CraciunFericit!
Raspunsuri - Pagina 17
Andries spune:
Lia, sa-ti traiasca!! La Multi Ani!!
Mai, noi am avut super serbare, marti, 2 ore jumatate pe ceas cu tot cu datul de caduri si cu imbracat si iesit din teatru!! La inceput si la noi au fost kilometrice, pana intr-un anu, acum trei ani cand au angajat un actor la serbare si le-a invatat nenea cum se face. De atunci fac singure doamnele niste supre serbari.
Tot schepsisu' este ca amesteca grupele; mini cu mica, mica cu mijlocie si mare cu pregatitoare si ii mai amesteca si la dansuri si la limbi i functie de inaltime si abilitati. Deci la o sceneta poti vedea pe scena cpii din 4 grupe !! si lucreaza tot impreuna super!! Programul a fost asa: balet, sceneta fulgilor de nea, dans, sceneta cu nasterea lui Isus, dans popular cu caluti, sceneta engleza, batuta romaneasca (un fel de hora), dansul bradutului, sceneta germana, colinde si obiceiuri populare (aici m-au dat pe spate, copilul meu a jucat capra si a jucat-o de mare exceptie ... si eu habar nu am avut ca el o sa fie capra!!) aici s-a jucat si ursul, sorcova, colinde, steaua... foarte frumos... si au mai avut un dans de final si apoi a venit mosul.
A fost o caciula de bani, dar nici la opere nu m-am simtit ever mai bine!!
Andries
alice2004 spune:
Liaaaa, sa iti traiasca buburuza !!
La Multi Ani, Dea, sa cresti mare si sanatoasa si sa ai o viata lunga si linsitita !!
Alice si Andrei
"Seen it all. Done it all. Can't remember most of it"
g_ioana spune:
La multi ani Deea,sa cresti mare sanatoasa si norocoasa!Lia sa-ti traiasca printesa,multumim pentru tortsi asteptam pozele
Cine a trimis viscolul si la noi,ha?
Roxi ce faza urata...io am fost in carrefour si nu am mai gasit ce vrea mandra,trebuie sa ma reorientez
Andries cred ca a fost interesanta serbarea cu copii de varste amestecate....meii stii vorba aia,dai un ban dar stai in fatza......mie mi se pare din ce in ce mai evident ca treaba buna in invatamant se face doar daca te implici cu bani
Si la noi s-a spus clar ca dupa serbare sunt in vacantza...si ca desi gradi incepe pe 5 cu siguranta nu vine nimeni in prima saptamana
szivarvany spune:
La noi copiii s-au intristat cand le-a zis doamna ca vor mai veni 3 zile Apoi le-a zis ca se vor intoarce pe 5 si erau curiosi cate zile sunt
M-a scapat rasul. Cum vor astepta ei vacantele mai incolo
Giulik aseara a tras o pedeapsa (deci azi nu vine si nu merge in vizita ca pe maine deja stem chemate). Si a intrebat cu lacrimi in ochi daca are voie la gradi
Andries ... poze n-ai , nu , nimik pt noi ?
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
*** Concursul KloraneBaby *** www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=4" target="_blank">mam.jpg ***
alice2004 spune:
Pfff, da di ce ai pedepsit printesa, mey ???
La noi la gradi se merge pina marti, dar Andreiushu nu stiu daca mai serveste ... nu ca i-ar parea rau ?!
Alice si Andrei
szivarvany spune:
Giuli intra`n sevraj fara gradi ... desi zau ca nu duce lipsa de program si socializare
Poi ... aseara a venit prietena`sa la ea, au decupat / taiat . porcit toata camera. N-am zis nimic. Am luat frumos aspiratorul ... cand aspirai hartiutele am vazut un X frumos cu carioca pe partea albicioasa a covorului Atunci m-au luat nervii. Am urlat si injurat si cand ma uit in stanga, Giulik si-a parcat incaltarile pe dulap langa jucarii. Deh, euforia pachetului de la Mosh n-a mai lasat-o sa judece. Si luai incaltarile sa le arunc. Mi-am bagat mana stanga direct in polita, am 3 dejte umflate si intepenite, ma dor de mor
Deci pedeapsa scurta azi pt acel X. L-a frecat cu servetelele umede, a plans si ea si a bolborosit, apoi a venit ca mielu` sa vizionam serbarea ... deci pace si azi odihna
*** Concursul KloraneBaby *** www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=4" target="_blank">mam.jpg ***
alice2004 spune:
Esti de belea, fata !! Veeezi daca te crizezi ?? Las covoru ca nu moare de la un x verzui ... voi sa fiti sanatoase ! Si pac, tz-a dat doamne doamne peste deshte de ti le-ai zdrelit in dulap ... (sper sa nu citeasca Florin pacilea ca zice ca o iau razna !!)
Alice si Andrei
g_ioana spune:
Meii nici a mea nu plange dupa gradida'parca mi-as fi dorit sa foloseasca zilele astea la gradi ca sa faca ceva impreuna cupii...ornamente de brad,prajiturele,nebunii sau pur si simplu sa asculte colinde sau de ce nu sa ne cheme si pe noi parintii sa facem ceva cu ei(deci la mine speranta moare ultima...am citit pe blogul Papadiei ce activitati are Catrina la scoala saptamana asta....asa ceva imi doresc si eu pentru Maria,dar se pare ca la noi este imposibil)
Daria ce mama rea esti
alice2004 spune:
In caz ca ai uitat, cuscrela, Papadica salasluieste in Germanica ... asa ca ma opresc aici !!
Alice si Andrei
szivarvany spune:
bai, asta fu primu` gand, ca DD nu bate cu bota si cum am o hoanga si`un vocabuler, iaca mi-a dat o durere sa tac din gura si voce
La gradi e nebunie cu caietele i-a luat entuziasmul si muncesc de le rup