Copilasi de Iulie-August 2004*CraciunFericit!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Salut,

Mai da ce serbari lungi aveti voi, la noi n-a durat niciodata mai mut de o ora, uneori si mai putin. Da sa vedem anul asta cum va fi, ca Tudor are educatoare noi si poate ne fac vreo surpriza.

Una dintre ele ne-a innebunit de tot, i-a venit ideea sa ne dea in fiecare zi cate o sarcina de facut (bricolaj in general) impreuna cu copilul, de la 1 decembrie, pana in 24, in total 24 de obiectele de contruit, de pe o zi pe alta, inclusiv in weekend. Cica sa intarim relatia cu copilul. Idee buna de altfel, numai ca sarcinile sunt atat de dificile incat nici vorba sa faca copilul singur, nici macar cu ajutor. Intr-o seara mi-a luat 2 ore sa leg niste ingerasi de carton (facuti si decorati de noi) cu fir pescaresc, din ala invizibil. Trebuia facut un dispozitiv complicat, etajat cumva, cu paie, cu ingerasii atarnati de el. Dupa 2 ore in care mi-am stricat ochii fara succes, am renuntat. Alte sarcini: coca de facut din faina si sare, apoi figurine care trebuie pictate, papusele din materiale textile, fursecuri de facut in cuptor si ornat, litere si cifre din chibrite colorate (sa ne fi vazut pe toti patru o dupa-amiaza intreaga, colorand la chibrite, si apoi lipindu-ne degetele si betele de degete cu prenadez, ca aracet nu aveam in casa, ca la nebuni ). Dragut nu zic, da trebe timp si rabdare pentru ele. Si cand vii seara la 6 acasa, obosit si infometat si dupa aia te mai asteapta si treaba, de unde sa mai ai energie pentru asa ceva. Asa ca noi in loc sa ne intarim relatia cu copchilul ne-am intarit nervii (in sensul ca am avut mult mai multi).

Si faza e ca fac dupa vacanta o expozitie cu obiectele facute, asa ca in vacanta trebuie sa recuperam si sa le facem pe toate pe care nu le-am facut (adica vreo 20).

Altfel, toate bune, le tusim artistic, mai ales Mara, nu stim ceasul (de-abia ne luptam cu lunile din an), da ma gandesc si eu ca ar trebui sa ma apuc sa-l invat, ca la anul merge la scoala si trebuie sa inteleaga si el impartirea orelor, pauzelor, etc.

Saptamana asta e nebunie curata la mine, si eu ma ocup de cadouri educatoare pentru serbarea lui Tudor, trebuie sa-i gasesc costum de om de zapada (parca vad ca iar trebuie sa bricolez ), am avut si petrecere la servici pentru copii. Zici ca a innebunit lumea...

Va pup apasat si ma duc la trebi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Hello, si noi in febra serbarii, este astazi dupa-amiaza. Matei a lipsit exact in perioada repetitiilor dar a recuperat, si-a invatat in doua zile rolul...

Imi cer scuze ca nu scriu foarte mult, sunt cam ametita la propriu si la figurat, cred ca stresul din ultimul timp isi cam spune cuvantul, dar va citesc cu constiinciozitate :)

Am fost si nervoasa, suparata, amarata, dupa pneumonie, Matei s-a ales si cu o viroza, nas infundat, stranut si ochi aposi, mi-a venit nepotul praf de racit in vizita doua zile la rand

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza...noi am avut serbare aseara,de la ora 5 la 7.30..dar a fost tare frumoasa,cu poezii,colinde si uraturi si sorcove moldovenesti...mi-a placut mult si momentul de dans scurt si la obiect,cu piese faine si miscari distractive...cel mai gustat moment a fost insa cel in care moshul a impartit cadouri...si acu na ca sa ma laud am fost inspirata sa pun in sacul moshului cadouri pentru doamnele de dans,engleza,doamnele care au grija de ei si educatoarei...moshul ii intreba pe copii despre fiecare doamna,daca merita,daca au avut grija de ei...toti erau foarte fericiti ca aveau si ele cadouri.
Pun si niste poze
http://s237.photobucket.com/albums/ff27/gorodica/sarbatori%20de%20iarna%20decembrie%202010/?albumview=slideshow
am facut multe filmulete dar trebuie sa vad pe unde le mai descarc..
Mitzu mie mi se pare o idee faina cu bricolat zilnic...desi intr-adevar iti trebuie timp si nervii
hai pupicei,revin mai pe-nserat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

am intrat sa va salut!

ma bucataresc, va mai citesc...

o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Lia, ntzz, ntzzz, asa de scurtutz ?? Ce mai fac juniorii ? Hai, mai povesteste-ne !!!
Cuscrela, heheee, am vazut pozele, moam da ce noricica faina am ! Si la noi tot asa a fost, momentul cel mai cel a fost cind si-au luat cadourile de la mosh, dupa aia nimeni nu mai era atent la nimic decit la pungulitele lor !!
Mitz, sa stii ca eu sint fan bricolaj, mi-am luat nush cite carticele cu fel de fel de chestii interesante, Andrei insa nu participa deloc, nu-i iese si se supara si arunca totul deoparte, eu insa, daca m-ai lasa numai asta as face ! Am descoperit si un site cu minunatii de bricolaj - ii zice www looledo com cu puncte intre cuvinte, undeva este un buton pe care scrie professor's projects si daca ai sa te uiti acolo, o sa gasesti tot felul de inginerii, si nu-s greu de facut ! Bafta multa !!
Robi, uof, sanatate multa lui Matei !! Si pupici multi pentru tine, daca as putea satz trimit citeva momente de linistire ...
Ma duc sa execut o budinca pentru gizmo !!

Alice si Andrei

"Seen it all. Done it all. Can't remember most of it"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Mey ce de serbari de mos aveti. Deci au fost cuminti toti copiii.
Noi suntem gata de vacanta, ne mai ducem maine la scoala pentru o scurta serbare si apoi plecam la DisneyWorld.

A si raportam al 7 dinte cazut. Asa de uratel arata gurita ei, noroc ca 3 dinti din cei noi, au crescu deja, si al patrulea e pe jumate iesit si el. Ciudat este ca de sus i-au cazut 3 dinti si in locul lor au crescut 2 mult mai lati.

Si mai raportam primul nostru concurs de inot. A fost singura fetita de 6 ani si a intrat la 2 stiluri, free stil si pe spate. S-a descurcat foarte bine si a primit ca premiu un piggy bank.

Ma duc sa fac bagajele pentru maine. Pup.

Liliana
Poze- martie 2008 ; Poze 1 ; Poze 2 ; Poze 3 ; Poze 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Liliana adik pleci la disneyworld fara sa faci curatenia de craciun?...pupacim Adelutza premiantavacanta placuta,sa va distrati la maxim si sa faci muulte poze
Lia bine ai revenitte asteptam sa ne povestesti cum au fost serbarile la piticii tai!!
Alice multumim de complimentespor la budinciio am executat cel mai rapid si delicios fel de mancare,se pune una bucata felie mar,peste care se aseaza o felie de piept de puisi deasupra un capac de cascaval...intr-un sfert de ora la cuptor iese nebunie
Eu am terminat curatenia de craciun...acu' merg sa ma odihnesc "bricolind" la salopeta de urs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Am notat reteta super rapida ! Si a mea a fost cam la fel, ca era budinca de la plic, nush ce varianta bio a gasit Florin la supermarchet si i-a luat lui Andrei ! Mie una nu-mi place deloc, dar gizmo e superincintat, mai ales ca e cu ciocolata !
Liliana, vacanta placuta sa aveti ! Si felicitari pentru reusitele de la innot !!
Si am promis neshte poze de la serbare, le aveti aici :
http://picasaweb.google.com/alicesiandrei/Altele#5551352663354807810

Alice si Andrei

"Seen it all. Done it all. Can't remember most of it"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

aci nu se mai sarbatoreste Craciunul in scoli ca sa nu se faca discriminare :( nu va zic cat e de ofticat sotul si se indigneaza cand aude lumea cu Happy holidays in loc de Merry Christmas. i-am explicat ca e din cauza multor relogii care sunt aici dar cica tot nu-i corect. si adevarul e ca daca majoritatea intr-o scoala e crestina, s-ar putea tine o serbare iar cei care nu sarbatoresc sa nu participe daca parintii nu sunt de acord. anul trecut la Montessori a fost, cred, singura data cand Philip a participat intr-o serbare de Craciun. a fost tare frumos.
i-am vazut pe Mariuca si pe Andrei, ce gatiti/dichisiti, niste frumusei, si ce melancolic era A in ultima poza cu doamna educatoare cred.
mitzu, eu n-as avea rabdare cu proiecte de astea zilnic, a mai adus si Philip dra in 5-10 minute le executam
Liliana, felicitari pt inot si distractie placuta la Disney
Rox, 4 ore de somn? dar ce cauta mandra la 5?
Gabi, wow ce de-a serbari si la voi...
Daria tu ai entuziasmul unu copil
Lia, ce faci bun?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Salut si de la mine. Sunt complet si total epuizata. Demult n-am mai fost asa secata de energie.
A fost fain.
Pun poze:
http://community.webshots.com/album/578413009JuWycA?start=28

Revin maine de la servici ...

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

*** Concursul KloraneBaby *** www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=3" target="_blank">mam.jpg ***

Mergi la inceput