Copilasi de Iulie-August 2004*CraciunFericit!

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Citat:
citat din mesajul lui kim222

Rox va dadu' Mazare cadou? Luca a venit cu dulciuri si o masina

aveem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

vezi ce primar avem????

fug al treaba..gata destrabaleala!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Salut!

Vineri m-as duce la viitoarea invatatoare cu Stefi, sa o cunoasca si nu m-as duce cu mana goala. Voi ati dus ceva la invatatoare?

Vineri Stefi are serbare si nu merge dimineata la gradi. Eu seara am o petrecere asa ca vineri dimineata mergem amandoua la coafor, apoi un pic prin mall, la masa, ne facem de cap

Of, nu stiu ce sa iau cadouri la copii. Trebuie si multe (pentru serbare, din partea matusii si a bunicilor), Stefi vrea Nenucco la scoala, dar parca nu ma indur sa dau atita bani. Plus, daca ii iau ei Nenucco ma simt obligata sa-i iau si lui Matei ceva original si scump (nu Bakugani de bazar, la 6 lei bucata)

Serbarea lui Matei a fost foarte interesant. Toti parintii s-au ingramadit in fata sa auda si sa filmeze, eu le-am lasat pe Stefi si pe soacra mea mai in fata, asa ca nu am vazut si auzit cine stie ce, dar Matei a fost cuminte, a dansat frumos, nu stiu cum a spus poezia si s-a bucurat foarte mult de intalnirea cu Mosul. Si Stefi s-a bucurat si la sfarsit i-a spus Mosului ca se mai intalneste o data cu el vineri la serbarea ei. Sper sa nu-l intrebe vineri pe Mos daca o tine minte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Amironeanu, noi cand am mers la doamna invatatoare am dus un frumos buchet frumos de flori Asa, simbolic.

Kim, urechiusele super ok, nasul super ok, gatul super ok.
La voi ???

Cristal fetele tale sunt totale

Noi maine ne serbarim. Am de facut pachetele, asa ca dadaca o va lua pe Giulik la 10 si merg eu sa o recuperez dupa ce las sacii in gradi Sper sa fie scurt si la subiect, ca`n fiecare an.
Giuli are 2 poezioare de cate 8 versuri. Si sunt 17 copii.
Copiii prietenelor au cate o poezie de 12 strofe ... asta la gradi mai mari cu cate 32-33 copii. Cica au serbari de 2-3 ore

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

*** Concursul KloraneBaby *** www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=3" target="_blank">mam.jpg ***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Daaa, uite ca vin eu si zic ca am avut serbare de fro trei ore aproape, frateeee, nu se mai termina ... asa de lunga serbare nu am vazut de cind ma stiu eu, se plictisisera copii, parinti si ... mama parintilor si copiilor pina a venit moshul sa le dea cadoul ... si de parca nu era de ajuns, la fiecare copilas ajutoarea moshului spunea cite ceva - ca este cuminte, ascultator, perseverent , blah, blah ... de a mai durat inca o ora juma pin si-au luat toti cei patruj de copilasi cadourile !! Si ciresica de pe tort, heheh, sa citez din clasici, a fost faza urmatoare - serbarea s-a tinut in sala de sport, undeva la parter, sala de clasa este la etajul 1, toti s-au dezbracat si si-au lasat hainele aici, sus ... dupa impartirea cadourilor s-a dat fuga sus, inapoi, ca erau masutele puse cu cite un pahar de suc si o felie de tort pentru prichindei ... si vine una bucata mamica si se plinge ca cineva i-a luat cadoul lu fii-su !! Da-i si cauta, fireste ca nu se gaseste ... si Florin imi spune ca o aude pe mamica respectiva spunind ca a deschis si ea un dulap la intimplare si a luat alt cadou de acolo, ca nah, si ei i-a facut cineva la fel ... Suuuper tare frate, ca-n Romanica in alta parte nu-i ?!!!
Poze pun later, nu am facut multe ca era o imbulzealaaaa ... a filmat insa Rain, poate pune si ea poze mai faine !

Alice si Andrei

"Seen it all. Done it all. Can't remember most of it"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata
Alice, 3 ore serbarea, ioi Cand copiii asteapta un singur lucru: cadoul
Io tuoata nuoaptea am visat saci cu jucarii si multe dulciuri
Abia astept sa treaca serbarea. Giulik va fi un fulg haios, sper sa nimeresc cateva fotografii sa vedeti
Mooor de somn. Am de cumparat clementine si apoi inchid pachetele si le ascund la gradi. Dadaca o va lua pe Giulik pt vreo 3 ore. Sa ma pot desfasura. Sacii sunt in camera lui taica`mio Noroc cu copil necurios
O zi frumoasa tuturor Spor la treburi

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

*** Concursul KloraneBaby *** www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=3" target="_blank">mam.jpg ***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neata
cica de diseara e cod galben la noi, de viscol. hic hic.
noi avem serbare de 3 ore, dar copchiii is in extaz (Pupu ce se mai plictiseste ). azi au repetitie generala, in aceeasi sala mare, si e loc pentru toti.
succes azi la serbari si la organizari!
nu prea pot sa leg mai multe cuvinte ca m-am culcat la 1 si mandra m-a trezit la 5... asa ca stau cuminte in banca mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Neata,

Ma iau de mana cu Roxi, nu poci pentru care ca sa o las singura. Si pe mine m-a trezit mandrulitza mica la 5...
Pai la noi serbarea tine in fiecare an 3 ore. Toata lumea e epuizata la final, inclusiv mosul (de aia probabil nu a fost acelasi mos 2 ani la rand la gradi)!!
Poeziile nu sunt lungi, 8-12 versuri la cei mari, 4-8 versuri la cei mici, dar fac ambele grupe de 30-34 de copilasi (ca atata are gradinita noastra, 2 grupe, mare la Maria si mijlocie la Ioana...:)))

Oricum azi au zi scurta pentru ca doamnele se pregatesc de serbare si nu pot sa o faca in timpul liber (eu nu o gasesc pe tanti Ioana asa ca am si eu zi scurta ;a servici :))
Maine e toata ziua ocupata cu serbarea asa ca aproape am intrat in vacanta...:)

Azi dimineata s-au gatit! Erau in pijamale, si-au pus cercei, bratari, clame, aratau ca doua maimutze!
Dupa care s-au gandit ca poate a venit mosul, aprinsesem eu instalatia de pom ca sa nu imi obosesc ochii cu toate becurile de la lustra din sufragerie
Si cand am venit cu laptele erau cu fundurile-n sus si se uitau sub brad, ca poate a lasat mosul niste daruri micute si s-or fi pierdut prin crengi...

O zi excelenta sa avem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristalina
Azi dimineata s-au gatit! Erau in pijamale, si-au pus cercei, bratari, clame, aratau ca doua maimutze!
Dupa care s-au gandit ca poate a venit mosul, aprinsesem eu instalatia de pom ca sa nu imi obosesc ochii cu toate becurile de la lustra din sufragerie
Si cand am venit cu laptele erau cu fundurile-n sus si se uitau sub brad, ca poate a lasat mosul niste daruri micute si s-or fi pierdut prin crengi...

Suuuper fain !
Buna dimineata si de la mine !
Io cind aud de ore dastea - 5-6 dimineata - ma ia cu frig, noroc ca gizmoul nu a servit asa matinalitati ever !!
Noi stem acasa, pe Andrei l-a luat raceala, asa ca ne tratam si nu servim gradi !
Bafta tuturor la serbare !

Alice si Andrei

"Seen it all. Done it all. Can't remember most of it"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Neata, neata!

Si la noi va fi serbare lunga - Tudor intra de dimineata, de la 9:30, iar Stefan intra de la 13:30 - va dati seama ca nu avem unde sa ne ducem si ca vom sta de dimineata si pina dupa-amiaza (probabil ora 4-5) cind se va termina totul... Trebuie sa ma pregatesc sufleteste! Noroc ca mi-am luat zi libera si plec dupa aia cu ei acasa...

Va pup pe toate!

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput