Copilasi de Iulie-August 2004*CraciunFericit!
Raspunsuri - Pagina 12

szivarvany spune:
Buna dimineata.
Azi dau io cafea/capucino/ciococino, cine ce doreste ca sunt 3 zile in conced si e asa de bine
Cica fac un picut de curatenie, dar asa, putin-putin si dupa-masa avem musafiri 3 mamici si 3 fete
asa ca le astept cu tort de crema de zahar ars
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu
Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
*** Concursul KloraneBaby *** www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=3" target="_blank">mam.jpg ***

carmenp spune:
lustra ie ocupata;)) philip, in rumanika cind prinde un job?;))vazut pozele, nick a crescut (imi pare rau de patania cu mina, da` ce aspirator ai frate??) iar pupi terbuia sa fie fata
multumim de vizionari
vazut cozonacii, o mie de ani sa stau in bucatarie si nu cred sa pot face:D
sanatate bolnaviorilor

roxanaz spune:
buna dimineata!
Andreea drum bun in azore si imi pare bine ca sunt ok baietii.
aici ninge bine. sper sa nu inghete prea tare pana diseara cand ma duc eu acasa.
Cristal imi pare tare bine ca ti-au iesit cozonacii.
pupici tuturor!

g_ioana spune:
Neatza..Daria vin si io la tort de crema de zahar ars
Vivia cum a fost la doctor cu urechiusa lui Uka?...mandra-i pedepsita pana isi scoate dintele...io vreau sa slabesc 3 kg pana la revelion,tot cam misiune imposibila este...am renuntat la gustarica de la ora 11 si am injumatatit cina
...de azi ma apuc de abdominabile
Cristalina fain cozonaci ai facut se vede ca ai avut ajutoare de nadejde
Andreeap sa va fie intr-un ceas bun mutarea in Azore...ce-mi place ca i-a crescut iar parul lui Pupi
iar Nicholas a crescut mare si frumos!
Am o intrebare intrebatoare piticlontii vostri cunosc ceasul bine??? adik chestii de genul si cinci minute,fara 20 de minute,si un sfert etc,etc....io ma chinui cam mult sa o invatz si nu prea reusesc
Eu de curatenie m-am apucat acum doua saptamani cand am dat covoarele la spalat,azi imi sosesc acasa...cum azi dupa amiaza bricolez sorcova si costum de serbare,maine este serbarea, abia joi reusesc sa fac curatenie generala
hai sa avem o zi buna...cica la 11 vin studentii sa ne colinde si vine si Mos Craciun
edit ca mi-am amintit ceva,ieri mandra a fost la palatul cupiilor ca sa repete piesa pentru sambata,acolo mare forfota cu serbari pe banda..la un moment dat Moshul a intrat din greseala la ei in sala prilej de mare bucurie pentru copii..."mama azi l-am cunoscut pe moshul adevarat..a venit cand noi repetam..da' sa stii ca era adevarat,adevarat,ca avea barba reala si era batran...mi-a placut tare mult moshul si a zis ca vine si sambata la spectacol la noi..avea si toiag...stii de unde a luat toiagul,de la mop..ca era identic cu batzul nostru de la mop!!!"
...romanika is my country

carmenp spune:
ioana, ilinca nu stie ceasu` diloc, diloc... si nici notiunea timpului n`o are, aseara de exemplu ma intreba 7 seara cind este, a terbuti sa-i spun ca la ora aia minca ca sa inteleaga. insa, are o memorie fantastica la a tine minte programarile pe zile si ore;))
andrea mironeanu, ai mai dus-o pe stefi la balet?

amironeanu spune:
Salut!
Noi azi avem serbarea lui Matei asa ca dimineata am fost si am luat ultimele atentii si cadouri (ca sa-mi fac de lucru sunt in comitetul de parinti la Matei la grupa). Aseara am facut bradul, este mic dar foarte frumos, copii sunt foarte incantati.
Carmen, Stefi merge la balet din octombrie, la Ateneu, am avut si spectacol de balet prin noiembrie, a fost foarte distractiv :-).
Ioana, Stefi stie in mare ceasul, nu ca iar da vreo importanta. Stie ora, minutele le mai incurca. Eu nici anul acesta nu servesc curatenie generala de Craciun (oricum plecam la mama), doar curatenia saptamanala un pic mai aprofundata. In schimb, la anul in primavara am programata curatenie generala cu varuit, schimbat usi, parchet, tevi la caldura, ma ia groaza de pe acum, dar trebuie neaparat facuta. Inca nu m-am hotarat daca ne mutam la soacra mea sau ne inchiriem un apartament ...
Andreea, sper sa va fie bine in Azoree. Si multumesc pentru mail, eu citesc mai rar mail-ul de pe yahoo, am trecut pe gmail. La multi ani si tie!
Cristalina, in umplutura ce ai mai pus pe langa nucile date prin blender. Nici ai mei nu mananca nuca si asa poate, poate.
Gabi, multa sanatate piticilor tai si tie si sa scapati fara febra (au cum apar mucii in familie cum punem in functiune aparatul de aerosoli).
Alice, dar ceva filme mai vesele nu ai vazut in ultimul timp?

kim222 spune:
io mi-s de garda,prima la pediatrie..printre tigani:) ..in camera rezidentilor nu pot sta pentru ca este neancalzita si cu parfum intens de mucegai..stau la asistente,unde fumeaza ca turcii..da..in spital far' de jena
Ioana merci de intrebare..urechiusa nu-i ok deloc,avem tratament 10 zile,dar nu antibiotic ci mai mult pentru desfundarea trompelor care duc spre ureche..deci nu era cupilul nebun!Ioana super ..asa noroc sa-l cunoasca pe Mosu!:)))
Monicule spor la gatit!
azi am fugit putin de la spital si am fost la o arhitecta (Roxi am ajuns pana la urma)..mey ne-a demolat toate ideile..nimic nu-i bine..nici mobilier..nici instalatie electrica..nici culori..am plecat tare dezorientati...asa ca o luam si mai usor de atat..nu mai punem parchet in dining room ci tot parchet..Nu i-a placut deloc bucataria deshisa..au ceva romanii impotriva acestei idei! Si arhitecta care ne-a proiectat casa pana am convins-0!..Ne-a propus sa o inchidem..dar la asta insistam noi, am trait numai asa in USA si a fost f ok cu gatitul..

Andries spune:
Victor stie ceasul, inclusiv fineturi de genul e 8:22, mai avem mai mult de juma de ora pana la ora de germana ;-)
Andreea felicitari pentru Azore, sa va fie bine!!
Eu am bucataria cumva deschisa... dar are si usa nu se simte mirosul. Decorul l-am ales.. cel mai ieftin...lavabil alb de sus pana jos, apoi a avut grija Mircea sa adauge cateva efecte de culoare. Parchetul... e aproape cel mai ieftin laminat gasit, dar arata bine si daca tine 10 ani sunt ultra multumita.
Andries

kim222 spune:
Ioana nici Luca nu stie ceasul cu minute..stie ideea de limba mica si mare si ca limba mica indica ora..el zice de ex :este ora 2 si 7
Andries eu nu vreau alb,vreau o cafea cu lapte..cica nici corpurile de iluminat nu trebuie sa fie la fel..si exact asa vroiam sa fac!..si multe..Suntem constienti ca din design interior poti schimba ff mult look-ul unei case!