FIV Dr.ALBU Dragos 17 Bv Corry, Arabella, Babyblue

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexa1986 spune:

Cory iti multumesc tare mult de raspuns, esti o scumpa.

D-zeu ne iubeste!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_B spune:

pt fetele nerabdatoare, in perioada de asteptare...(stiu cum e!)

Eu la al 3lea FIV am fost pe Clexane dupa ET, si mi s-a recomandat sa fac hemograme repetate, ca sa nu apara trombocitopenie (adica sa scada trombocitele ca reactie adversa autoimuna la Clexane, de care nu mai facusem pana atunci). Asa ca am facut vreo 3 hemograme in perioada de 2 saptamani dupa ET. Si surpriza! trombocitele erau normale, in schimb leucocitele (WBC=white blood cell) tot cresteau, am avut 10000, apoi 12 000/mmc, asta fara sa am febra, vreo raceala, vreo infectie!
E stiut faptul ce leucocitele astea sint f sensibile, si cresc imediat in orice situatie, asa ca cresterea lor e extrem de nespecifica, tb interpretata in context clinic. Cresc si in sarcina, desigur.

Asa ca atunci cand am facut beta, a fost doar o confirmare, eram sigura ca e pozitiv!!! si a fost

Gabi+23
placenta previa centrala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

corry,alexa...in general la primul Fiv toate fetele sunt vorbaretze si dornice sa impartaseasca simptome,stari cu celelalte colege de suferinta.
lucrurile incep sa se schimbe dupa FIV2,FIV3...devii ,nu mai pesimista,nu-i corect spus...insa devii mai "realista" sa zicem...ajungi sa accepti si sa intelegi ca Fivul este o loterie dureroasa.
speranta ramane nealterata in sufletul fiecareia dintre noi...ca doar ea ne face sa ne ridicam si ne ajuta sa incercam iar si iar pana tragem lozul norocos.
asadar...inveti in timp sa nu mai cauti semne sau retete universal-valabile pentru reusita in FIV...pentru ca pur si simplu ele nu exista.
iarasi...in marea lor majoritate,fetele care sunt inca la aspirante....sunt cu "state vechi" in razboiul asta crunt cu infertilitatea...deci ele au "invatat" pe propria piele ca o durere de burta,un san tensionat,un ovar intepator etc etc nu sunt semne nici ca esti gravida dar nici ca nu esti gravida.
eu va doresc tutror fetelor aflate la inceput de drum...sa ramaneti novice la capitolul asta...sa va reuseasca sarcina de la primul FIv ...sa nu capatati experienta.
asadar...nu judecati gresit fetele care nu mai sunt la prima incercare si care sunt mai "zgarcite" in detaliile pe care le cautati voi acum...nu se intampla asta nu pentru ca sunt "rele" si nu vor sa imparta cu voi cine-stie ce secrete minune menite sa aduca reusita...incercati sa intelegeti doar ca noi am depasit etapa asta.
iar atitudinea mai rezervata vine din faptul ca am acceptat ca sansele de reusita in FIV sunt destul de reduse,ca nimeni nu-ti poate garanta reusita...ca in unele momente nimeni nu-ti poate explica esecul.
sper ca nu am deranjat pe cineva cu postarea mea

3 SARCINI EXTRAUTERINE,
FACTOR V LEIDEN-POZITIV HETEROZIGOT-GENA1691A,
URMEAZA FIV 3 LA BUDAPESTA-DR. KOVACS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexa1986

Mirela tu ai ramas insdarcinata de la primul FIV?Tu ce probleme aveai?

D-zeu ne iubeste!!!

asta a fost FIV 3
problema a fost una bucata sot care fumeaza de rupe si de aici lipsa de spermatozoizi
am avut noroc cu cativa amarati care i a gasit geneticiana

+33 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999)

AMR 19z, cu voia lui DD poate rezistam mai mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo.flo spune:

Buna dimineatza fetele
O cafelutza?

Eu sunt pe aici in fiecare zi, va urmaresc nunmai ca nu scriu ca nu am ce. Dr Albu mi-a dat sa fac toate analziele si abia acum le-am terminat pe toate.

Dar sa stiti ca ma rog pentru fiecare si in special pentru cele care acum asteapta sa faca beta. Va tin pumnii fetele si sa dea DD sa vi se implineasca visul acum in prag de sarbatori .

Eu am sunat aseara sa fac programare la dr Albu si nu mai are nimic liber luna asta . Mi-a zis fata de la receptie ca daca este urgent sa-l sun pe dr si sa-l intreb daca ma poate primi printre celelalte programari - numai ca eu nu am nr lui si nici adresa de e-mail. Poate cineva sa mi le dea pe PM va rog mult?

Voi cum procedati cand vreti sa mergeti la el si nu mai are nimik liber? Trebuie neaparat sa ajung mai ales ca analizele nu mi-au iesit toate tocmai bune.

Va multumesc mult!

Zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corry_28 spune:

Flo, buuuna cafeluta.
Stii ce pofta mi-ai facut?Am evitat sa beau cafea, in perioada asta.Tanjesc dupa o ceasca de cafea
Uite, intrucat nu reusesc sub nicio forma sa-mi activez PM-ul, o sa-ti dau numarul aici.Nu vad care ar fi problema - 0721 961 020.
Cand preconizezi ca vei incepe procedura?
Fetelor, va doresc o zi minunata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo.flo spune:

Multam fain Corry - cred ca poti sa-l stergi acum - adresa de e-mail o ai?

Nu poti sa bei nici fara cofeina? macar un pic asa de pofta?

Procedura nu cred ca o sa o incep prea curand - nu mi-a iesit papa nic foarte bine - cred ca sunt racita sau ceva - scrie acolo ca se recomanda tratament cu antiinflamatorii dupa care se repeta analiza. D'asta vreau sa ajung neaparat luna asta,sa vad ce zice si sa fac un tratament cat mai curand sa pot sa incep procedura sper eu din ian.

Din fericire mi-au iesit celelalte analize bune - AMH -ul este 7.5 .... spermograma sotului buna.... sper sa fie de bine si sa nu mai fie si alte probleme....

tu, am retinut bine? faci beta luni? Doamne imi dau seama ce emotii trebuie sa ai.... simptome, ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valy27 spune:

mersy cory pt raspuns. bafta multa si noroc.ce a spus samirra mi se pare f o.k.; in disperarea de a avea un bebe ne agatam de orice raspuns,informatie...ne hranim cu asa ceva...dar cred ca dupa esecuri..nu-ti mai arde de comentat..devenim mai apatice.
am vazut ca acum se fac trombofiliile si la medlife: deci cred ca voi face analizele acolo.
flo-flo tu unde ai facut analizele????
va citesc in fiecare zi, va tin pumnii...si sper cand m-oi apica si eu de fiv(prin martie) sa fiti alaturi si de mine...cred ca incurajarile ne mai ridica moralul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valy27 spune:

FIV- O LOTERIE DUREROASA! SUNA CRUNT-DAR ADEVARAT. EU AS SPUNE SI FOARTE SCUMPA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corry_28 spune:

Flo, procedezi bine ca te duci acum.Te tratezi si incepi FIV-ul mai repede.
Referitor la simptome, nu am.Nici macar durerea de CM.
Decat sanii tensionati( dar este de la hormoni).
Ce ma ingrijoreaza este ca daca stau intinsa pe partea dreapta , ma doare in zona ficatului.Poate dau in altele
Aaaa, acum sunt balonata
D-astea, fac eu...!!!

Mergi la inceput