FIV Dr.ALBU Dragos 17 Bv Corry, Arabella, Babyblue
Raspunsuri - Pagina 17
flo.flo spune:
valy, se pare ca vom face cam in acelasi timp - daca faci analizele in ian poate te programeaza tot prin feb. Dar poate nu mai e nevoie si vii si tu cu o veste buna asa ca babyblue
uf, nu mai am rabdare pana in feb
Citat: |
citat din mesajul lui valy27 felicitari mamicilor corry si arabella ;sarcina usoara si la termen , sa ne tineti la curent cu toata evolutia sarcinilor...pleaseeee. flo-flo eu am probleme de ovulatie- sotul era ok in vara,vom repeta spermograma in ianuarie,+ toata analizele le vom face in ianuarie-la medlife..ca m-am saturat de drumuri. |
babyblue spune:
buna fetelor, ma bucur enorm ca ne-am cunoscut! sunteti tare dragute si simpatice, amandoua!
eu am facut eco, mi-a zis ca se vede sarcina in uter, sac vitelin si nu mai stiu ce a mai zis si un embrion micut. mi-a zis ca e cam devreme ca sa-i bata inima si de abia pe joia viitoare sa repet o ecografie, ca sa vedem cum ii bate si inimioara. a zis ca ar fi 4 saptamani si ceva.
insa joia viitoare este aproape ajun si eu nu mai sunt in bucuresti, apoi nu mai sunt in tara, asa ca nu stiu cand o sa mai ajung sa mi fac eco! prb dupa 1 ianuarie!
va tin pumnii la toate!
rica, asa cum ti-am promis, ma uit sa vad ce mai am, din flacoane si din pen-uri si vorbim sa le ai si tu!
_
Babyblue va pupa pe toti!!
In asteptarea unui ingeras in viata noastra....
2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010, decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv.
rica69 spune:
Babyblue, bravo am zis noi ca este micut pentru inimioara de la 6s in sus.
Vezi acum cand nu o sa ai timp de nimic si chiar vei calatori o sa fie totul bine. A fost sa fie. Doamne ajuta! Este minunea Domnului cu siguranta.
Mersi pentru tot ne auzim pana sa pleci atunci.
Flo ce tratament ti-a dat? Si daca repeti la ei nu este motiv de ingrijorare ca dif mare nu poate fi. Hai ca stai bine ca esti tinerica ca o floricica.
babyblue spune:
rica, scumpa, sa stii ca nu mai am progesteron.
mai am doar menopur o fiola, sta la rece si e sigur cumparata in septembrie acum.
si mai am intr-un pen, cam 150 de U de puregon. tot la rece a stat. si multe ace pt pen.
dc te ajuta, cu multa placere.
_
2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010, decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv.
rica69 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui babyblue rica, scumpa, sa stii ca nu mai am progesteron. mai am doar menopur o fiola, sta la rece si e sigur cumparata in septembrie acum. si mai am intr-un pen, cam 150 de U de puregon. tot la rece a stat. si multe ace pt pen. dc te ajuta, cu multa placere. _ Babyblue va pupa pe toti!! In asteptarea unui ingeras in viata noastra.... 2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010, decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv. |
Sigur ca ma ajuta ce acum fac si nazuri. Mersi mult.
Sa-mi spui cand sa luam legatura, adica mai exact cand ai tu timp.
babyblue spune:
am timp iubita!
da mi mesaj pe personale sau telefon.
te pup.
_
flo.flo spune:
'neatza fetele
va invit la o cafelutza
rica, antibiotic mi-a dat si inca niste ovule cred ca sunt.....sper cand repet analiza sa-mi iasa bine sa ma apuc de treaba. tie cand iti iese analiza?
babyblue, felicitari inca o data
corry_28 spune:
Imm, ce cafeluta buna.
Multumim Flo.
Ce s-au intalnit ele, dragalasele.
De abia astept sa va sustin si sa se intoarca roata
Adica cand o sa fiti in perioada de asteptare, sa vin si eu cu sfaturi gen: nu mai cauta simptome, mai este un pic
Pe 28 dec m-a chemat la eco.Cred ca asa tarziu, deoarece este posibil sa ii aud si inimioara.O sa va tin la curent.
Babyblue, este doar un bebelus?Eu ma gandeam ca sunt 2
Cum te mai simti?
valy27 spune:
mersi flo de incurajari...dar slabe sanse...-am ovulat luna trecuta(minune)dar nu s-a prins nimik...
-in 3 ani am avut doar 2 ovulatii naturale si 3 prin stimulare -inseminari si degeaba.
valy27 spune:
flo pt ce iei antibiotic? am pierdut sirul...si la voi ce probleme sunt? sotul parca....?