Prietene la bine si la greu - 85
Raspunsuri - Pagina 7

lylyana.ion spune:
Neata!
Lidiutz, felicitari! asteptam vestile celelalte cat mai repede
Ionela, ma bucur tare ca Mihnea e mai bine si ca a papat orez. si lui Alex ii place, din pacate se cam constipa de la el
vazut pozici de la Iasi si Piatra, Ancutz, pai Sabi unde este? vreau s-o vad in zapada!!!!
Monis, daca e sa vin la o cafea pe bune, te sun
Shtephy, multu de am mai pus si eu un ibric pe foc
Simina, deliciosi cozonaci cred ca ai facut
baietii isi fac somnul de frumusete, si eu bucataresc
cred ca se impune o iesire
Lili, mami de Alexandru (18nov'09)
poz(n)e

ariadna33 spune:
oricum eu am inceput sa le pun un praf de sare in mancare si le mai dau si ou intreg, nu am vazut ca aiba vreo alergie la albus.

Cory_B spune:
HellooInvidiez fetele care se bucura de zapada
Poate vine si pe la noi sa mergem cu piticii la derdelus
Am luat si noi cateva fructe si biscuitei pt bubu mic de Mos Nicolae...asa,nu a ar constientiza el,dar ne bucuram noi ca e primul Mos cu el mai maricel
plus ca este si ziua lui de nume(Nicolas)
De Mos Craciun i-am luat un laptop
dar am gasit la Real o promotie si a costat 78 RON
Este si in lb romana,are muzica etc. Numa' bun pt cat butoneaza el
Am vazut fulgusori superbi la Moldova Mall
toti niste scumpi
Dankutza - si eu am cautat cascaval fara sare si pt ca nu am gasit i-am luat unul de la Hochland - Light (are mai putin sare si mai putine grasimi fata de cel normal) Andrei papa cascaval,e fan. Paine ii mai dau cand papa ceva gen somon,branza perle cu smantana...am ales sa-i dau paine integrala(oricum papa putina)Iar vestea cea mare despre noi este ca Andrei a inceput sa manance cam de vreo saptamana. Pur si simplu s-a hotarat el singur sa faca asta,m-a bucurat enorm. Mi-am dat seama ca mai bine k nu m-am stresat ...cand a simtit el ca tb sa manance...a facut-o! Are 3 mese de solide /zi. tzitzi papa dar parca nu mai vrea asa des,ceea ce e super(avand in vedere faptul ca din ianuarie JOB scrie pe mine
) Azi:Dimi papa un mar,o para si jum banana+BVPeste vreo 3 ore cand trage de bluza ii dau un iaurt bio de la Andecheser pe care il rade tot(150 gr)II mai dau tzitzi la culcare la pranzSpre dupa-amiaza-Somon cu broccoliPe la 19.00-cateva guri de br perleSi,of course,tzitzi tot la cerere...dar mai rarut.EDIT:Smara
felicitari mami
revin, s-a trezit

lylyana.ion spune:
despre somn: metoda cu lumina stinsa, liniste mormantala, o aplicam si noi de vreo saptamana, cateodata adoarme exemplar in 10 minute, altadata dupa o ora. faza proasta e ca invariabil la 40-45 de minute se trezeste si plange dupa tztz. am incercat toate variantele, nu vrea sa readoarma, trage de bluza sa ii dau
pana ieri s-a trezit la fiecare ora in ultima vreme, dar azi-noapte a avut un somn fara intreruperi de 4 ore (dupa ce s-a trezit dupa cele 45 de min), iar apoi s-a trezit cam la 1 ora - 1 ora jumate.
despre masa: vrea neaparat sa manance singur, orice. bucatele de paine cu branza si le ia singur de pe masa, nu deschide gura sa-i dau eu, fructe nu mai vrea deloc pasate, numai bucati, si in special numai banane , iar supele/ciorbele/piureurile, trebuie sa ia el cu lingurita sa bage in gura.
pentru moment ii directionez eu mana cumva, insa dureaza o gramada masa si se mai si raceste mancarea pana se satura am citit in schema medlife 12-18 l pusa de gabitza
la documente, de pui la gratar. ati dat careva? ma gandesc ca este vorba de acel gratar de aragaz in care se pune apa si are capac deasupra...
Lili, mami de Alexandru (18nov'09)
poz(n)e

Cory_B spune:
Lyly - eu i-am dat la gratar nu doar pui ci si :peste,vitaSi pe gratar in casa(normal,nu cel cu apa) si pe gratar afara.

monis5 spune:
fetele, nu vreau sa va deturnez de la obiceiurile voastre, dar vroiam sa va zic de Delaco ca e una din cele mai mari porcarii de pe piata. Nu exista producator de lactate Delaco, e un gogu care cumpara lactate de pe te miri unde, le impreuneaza si ambaleaza cub numele lui si atat. Dupa cum si reclama, gogu asta "sta bine pe cascaval" si nimic in plus. Si asta din sursa verificata. Acum fiecare papa ce vrea, am vrut doar sa stiti .
Licurici merci de link
Many imi pare rau ca inca nu s-a schimbat nimic. Dar e vreme, ai vazut ca nimic nu tine f mult la copilasi la varsta asta.
Ionela ce ma bucur ca a papat Mihnea
Lylyana mergem in P-ta Victoriei, daca vii sa ma suni te rog
Cory felicitari pt bebe mancacios

Cory_B spune:
subscriu la ce a spus Monis despre Delaco.e cah,porcarie...probabil atrage pretul dar incercati o reorientare,gagicile cu delaco,pt puiuti

ralu_seby spune:
Si eu stiu acelasi lucru despre Delaco..cineva din familie a lucrat la ei, nu fac altceva decat sa ambaleze niste produse si sa le revanda.
poponitzu' meu Matei-Andrei noi te iubim, si
impodobim
Te-asteptam la cuminti, ca sa ne faci fericiti!!!