Prietene la bine si la greu - 85

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
citat din mesajul lui lylyana.ion

Stiam ca am uitat ceva
Dankutza, paine i-am dat initial fara sare, normala de la magazin, acum ii dau de care mancam si noi, iar cascavalul nu-i place, am incercat de la Delaco-Sofia, care nu mi se pare f sarat

Lili, mami de Alexandru (18nov'09)
poz(n)e

Idem si noi.....paine normala , cascavalul=cahh

La multi ani Iustin.Sa cresti mare si sanatos!!! si pt mami Stefy

Va las pe bancuta, felii de cozonac acu scos din cuptor si vin rosu

Noapte buna

fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

La multi ani pt Iustin

Simino mi-ai facut o pofta cu cozonacul tau...

Am citit doar pagina asta, n-am reusit sa va citesc din urma.

Fetelor a comandat cineva medicamente de pe ebay? Am citit pe net ca ar fi probleme la vama cu ele.

Va fac cinste cu tone de sampanie si tort cu martipan, ciocolata sau frisca, fiecare cum ii place. Si pizza si bere pe saturate. Am terminat cu doctoratul. Acum mai am de rezolvat problema asta cu stafilococul si la treaba dupa aia pt bebe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Smara acum este randul meu sa te incurajez. Sa stii ca mie nu mi se pare ca a fost traumatizant intarcatul ptr. Vlad, repet cu mine a fost foarte greu si inca nu sunt vindecata. La mine trebuia facut dintr-o data, voi aveti posibilitatea sa o faceti treptat. Avantajul nostru a fost ca Vlad cocheta cu bibe si a acceptat relativ usor,greu imi este mie sa ma ridic la 6,30 dimineata sa fac bibe . Imi mai era teama ca nu va dormi ziua fara tzitzi, e bine doarme si doarme bine cum nu o facea inainte, adica un singur somn dar de 2,30 - 3 ore. Acum trebuie sa te vitaminizezi, sa te odihnesti si cred ca la Timi vor veni lucrurile de la sine. Si te rog fi pozitiva. Vreau sa-ti vad noua semnatura
Repede o si pe Lidiuta, sa-i multumesc de cinsteala si sa o felicit.
Atat pot si fizic si psihic, parol
NB

mami de Vlad (29.10.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grigore_tina spune:

V-am citit dar pana acum nu am reusit sa raspund.
Aseara am adormit langa Geo vreo 30 min si cand m-am trezit cu gandul sa calc a inceput sa ma doara capul.
Am calcat pana acum.Piciul da semne de trezire.
So
Monis e a doua seara cand Geo doarme mai devreme datorita metodei tale.Si eu aplicam ceva asemanator dar greseam mult undeva(stiu unde).Aseara la 21.30 nani azi la 21.00 nani.
Ionela Geo cand a avut rosu in gat a vomat asa.Apoi a inceput sa nu manance decat san,pe urma a inceput tusea.Si acum mai tuseste dimineata un pic dar in rest e ok.
Smara totul va fi bine.Nu te necaji.
Simina pap si io de la tine.Am reusit ieri sa ma pensez,azi sa ma epilez si sa ma cantaresc:49 kg fix,seara inainte de baie.Deci pot sa pap bine de sarbatori.
Laurici face niste chestii divine.Am luat o coronitza de la ea si e .Am facut poze dar inca nu le-am descarcat.Daca reusesc pun maine poze.
usor.

votati gri-1 si gri-2 www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=13" target="_blank">aici
de George-Stefan (15.11.09)
Stam si il pandim pe ce il iubim.
Vrem ghetute pline ochi pentru bebe mergaret ,pentru mami,pentru tati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grigore_tina spune:

Sa nu uit:
La multi ani,Iustin.Sa fii fericit alaturi de parinti si surioara,sa cresti mare si voinic!

votati gri-1 si gri-2 www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=13" target="_blank">aici
de George-Stefan (15.11.09)
Stam si il pandim pe ce il iubim.
Vrem ghetute pline ochi pentru bebe mergaret ,pentru mami,pentru tati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

buna seara, ne-am intors din pribegii...am reusit sa ne vedem cu Ariana, Andra, Danut si Annabelle... fetele, exact cum le stiam, niste dragute, le pup si le multumesc din suflet ca si-au rupt din timpul lor si pt noi , Ionela imi pare tare rau ca nu ati reusit sa ajungeti, sa fie el Mihnea sanatos ca o sa mai avem ocazii...ii multumesc frumos Luminitei ca a venit in vizita sa ne vada, chiar daca nu a stat cu noi din cauza mucisorilor Anabellei , e un gest pe care l-am apreciat tare mult ...de copii ce sa va spun? Ariana este , dupa parerea mea, cel mai cuminte fulgusor, si sigur nu gresesc cand spun asta, e asa linistita, nu-i auzi mai deloc gurita si zambeste mereu, te topesti dupa ea...Andra este o fetita foarte hotarata si perseverenta care stie exact ce vrea , dupa cum am vazut-o eu, o sa deschida si inchida multe usi in viata ,aaa, si are un perisor lung, superb... Danut este un adevarat cavaler si a crescut tare frumos, seamana leit cu mami...Annabelle ar fi vrut mititica si ea la joaca, pot sa va spun cu mana pe inima ca arata extraordinar de bine, este maricica si bolfosica, nici nu zici ca o chinuie pe mami cu (ne)mancatul.

noi ne-am intors azi de la Iasi si era sa ramanem inzapeziti, a nins foarte tare si stratul de zapada de pe carosabil plus poleiul a lasat multe masini pe marginea drumului, utilajele erau probabil in garaje pt ca iar au fost prinse pe nepregatite autoritatile

oricum orasul arata ca in basme, a nins toata ziua cu fulgi maaariii, maine o scot pe Sabi la zapada, azi nu am avut cand pt ca am serbat un Andrei intarziat

a'propos de sarbatorit, iti spun si aici dragul meu Iustinut , La multi ani, sa ai o viata minunata, fara griji, plina doar de bucurii, sa fii sanatos, sa ai parte de tot ce e bun in lumea asta si sa nu duci lipsa de nimic...sper ca ati petrecut frumos...va imbratisez cu drag

o sa incerc sa recuperez ceva din urma si revin... edit: revin dimineata cred, acum m-a luat somnul rau de tot, noapte buna

pozici de la locul de joaca aici

pupici tuturor

Anca, mamica fericita de Sabina Ioana (03 nov 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui lylyana.ion
Dankutza, paine i-am dat initial fara sare, normala de la magazin, acum ii dau de care mancam si noi, iar cascavalul nu-i place, am incercat de la Delaco-Sofia, care nu mi se pare f sarat

Mersi de raspuns.
Painea pe care o mancam noi are in compozitie sare iodata. Asta-i buba! Pentru mine e buna. AM problema cu tiroida. DAr un om sanatos, de ce ar trebui sa manance sare iodata? Mai ales un copil?
Cred ca o sa-i dau paine fara sare. LA cat mananca ea, o jumatate de felie, ar trebui sa fie suficient.
Mai astept raspunsuri. Sa vedem, poate gasesc o alta solutie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Lidia FELICITARI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Dragele mele ,va multumesc din suflet pentru urarile atat de frumoase .M-au bucurat foarte tare .
Azi am umblat dupa cadouri de Mos Nicolae ,iar apoi am iesit la masa in Predeal .Avem noi un loc unde ne petrecem de obicei .Tot aici am tinut si botezurile copiilor .Acasa nu mai tinem vreodata vreo petrecere .

Sa va auda Doamne Doamne si sa nu faca picii varicela .Nu de alta ,dar avem treaba .Maine mergem in Sinaia ,iar apoi vrem sa ajungem in Bucuresti ,avem programare la chirurgie sa vedem ce facem cu ousorul necoborat . Cred ca ne reauzim pe marti ca n-as mai cara laptopul dupa noi .

Smarandita ,cand am ramas insarcinata cu Iustin ,o alaptam inca pe Stefi .Sugea putintel ,e drept .Doar la somnul de pranz ,la cel de seara si uneori dimineata cand se trezea . Si pe mine ma dureau sfarcurile ,iar in a 12-a saptamana am ramas fara picatura de lapte ,iar durerile de sfarcuri erau groaznice .Am rezistat tostusi sa o mai las inca doua luni la san 1-2-3- minute ,pana cand nu a mai cerut deloc . Din fericire mie alaptatul nu mi-a produs contractii . In cazul tau ,nu stiu ce as face .Totusi ,probabil nu as intarca brusc ,brusc . Uf ,dar e complicat pt ca ai un avort spontan in trecut . Sper sa te sfatuiasca bine ginecologul si sa luati cea mai buna decizie pt toti . Gandurile negre ,alunga-le te tog ,primesti multa energie pozitiva de la mamicile de fulgusori ,asa ca totul va fi bine .

Lidia felicitari pt doctorat ,bafta in lupta cu stafilococul .Abia astept sa ne dai si vestea aia cu doua liniute .

pe toata lumea .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

neata
vad ca se doarme pe aici ,va las multa .
o duminica frumoasa ! la noi e de vis peisajul ,a nins tare frumos

Mergi la inceput