Prietene la bine si la greu - 85

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Tocmai am auzit o declaratie a "doamnei Udrea": eu daca as fi mama sigur m-as intoarce la munca in cateva luni!
Pai cum sa nu se intoarca, la ce salarii nesimtite au!!!....si programul, care nu-i ca la bietii bugetari de 8-pana la 10 ore /zi.

fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui dana n.Andre, sa treceti cu bine peste vaccinul de maine. Noi mai mergem pe 17.pacat ca nu aveti si voi Mos Nicolae. Aici este.
Doamne ajuta, multumesc! Las' ca de la anu' vom avea Mos si aici. Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin
Tocmai am auzit o declaratie a "doamnei Udrea": eu daca as fi mama sigur m-as intoarce la munca in cateva luni!Pai cum sa nu se intoarca, la ce salarii nesimtite au!!!....si programul, care nu-i ca la bietii bugetari de 8-pana la 10 ore /zi.
I-am scris azi dupa ce am citit declaratia asta, ca am gandit asta si eu intr-o vreme si ii doresc sa se schimbe asa cum s-a schimbat la mine, dar niste "dragalasi" sa se joace cu viata ei cum se joaca cu ale voastre. Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns padi spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

Tocmai am auzit o declaratie a "doamnei Udrea": eu daca as fi mama sigur m-as intoarce la munca in cateva luni!
Pai cum sa nu se intoarca, la ce salarii nesimtite au!!!....si programul, care nu-i ca la bietii bugetari de 8-pana la 10 ore /zi.

I-am scris azi dupa ce am citit declaratia asta, ca am gandit asta si eu intr-o vreme si ii doresc sa se schimbe asa cum s-a schimbat la mine, dar niste "dragalasi" sa se joace cu viata ei cum se joaca cu ale voastre.

Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult!

Andre, toata stima!!!

Adriana de Laura (08.12.2009)

Mergi la inceput

Monisule Sustin ce zice Ionela, nu poti pune pe prima pagina? Cine stie cand om avea nevoie. Faceam unele chestii instinctiv, adica de la jumatatea baitei reducem la susotit / susurat/iubareala/brate pana la adormit, poate de asta functioneaza bine, desi nu ma gandisem la asta. Uite, de cand e buni aici, cu ea nu doarme deloc, probabil pentru ca nu are ritualul ala? Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Multumesc mult de raspunsurile primite aici si pe privat, dimineata plec sa cumpar

oare Liloasele cand se intorc ?

strigam catalogul:
Alinutza, Flavours, Tinonino, Mitzi, LauraG, Coque, Evy, Mami.Ilinca, Fdaniela, Dienutze, Rgagapie, Natalia, Mihamora, Broscutza, Lumi_calin, lalu, Biara, lauradi, Cristinica09, Mariaandrei, Crlp haideti fetelor spuneti-ne macar ce fac puii, nu-i nevoie sa veniti cu temele facute, sa-u dus vremurile alea ....sper ca nu am omis pe nimeni

Mosule cu zambet drag, Vino si la noi in prag
_
mami de 1 An pt. Remus Andrei(8 nov '09)

in asteptarea lui cu trandafirul in gura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluci_b

Multumesc mult de raspunsurile primite aici si pe privat, dimineata plec sa cumpar

oare Liloasele cand se intorc ?

Trebuia de sambata seara dar din cauza grevei nu au reusit. Azi in jur de 13 erau pe aeroportul din Barcelona, urma imbarcarea

mami de Vlad (29.10.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Citat:

sa vb si cu doctora sa-ti spuna cantitatile de amestecat pentru aerosoli

si pe Alex il incerca m

Lili, mami de Alexandru (18nov'09)
poz(n)e

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lylyana.ion

Citat:

sa vb si cu doctora sa-ti spuna cantitatile de amestecat pentru aerosoli

si pe Alex il incerca m

Lili, mami de Alexandru (18nov'09)
poz(n)e

daca-s doar m limpezi, fara alte balarii, merge cu si doar cu ser fiziologic.

Monis si piticutzul Santiago il asteapta pe Mos Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj

Monisule Sustin ce zice Ionela, nu poti pune pe prima pagina? Cine stie cand om avea nevoie. Faceam unele chestii instinctiv, adica de la jumatatea baitei reducem la susotit / susurat/iubareala/brate pana la adormit, poate de asta functioneaza bine, desi nu ma gandisem la asta. Uite, de cand e buni aici, cu ea nu doarme deloc, probabil pentru ca nu are ritualul ala?

Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult!

punem pe prima pagina, cum nu, doar sa ajung sa termin la un mom dat .
Se prea poate s-o fi deturnat buni de la obiceiurile ei.
Cred ca fiecare facem unele chestii natural, din instinct etc. Cea mai mare greseala insa, pe care am facut-o eu pana acum, a fost ca l-am culcat mult prea tarziu; la 9 il bagam in baie si se facea 10 cand adormea. Dupa ce a inceput sa adoarma greu, se facea 10.30-10.45 . SI din ce am apucat sa citesc in continuare, adormitul la san e un alt lucru important de schimbat....

ziceam in mesajul ala pe care l-am pierdut Ionelei ca Iulian "acela " nu s-a mai intors, am alt Iulian care mananca din mana mea, chiar daca sunt chestii mai lichide. Seara ii mai dau cu furculita... de astea, ca a ramas destul de certat cu lingurita.
si Smaranditei ca perlele de branza arata cam asa si soldateii de paine se fac in casa cu cutitul .

daca imi mai amintesc, revin...

Marga tot pe surse a scris si hotnews cu ceva ore in urma acelasi lucru, ca aparent nu exista resurse pentru mentinerea a 2 ani...

sunt f f curioasa cum s-au distrat Liloasele in vacanta

Monis si piticutzul Santiago il asteapta pe Mos Craciun

Mergi la inceput