Prietene la bine si la greu - 85
Raspunsuri - Pagina 17
miany75 spune:
printre bucatareli..ma infiintez si eu pe aici..
felicitari Bubu!!! si sa scapi repede de M
monis multamim de rezumat ;l-am adaugat la semne de carte..sa citesc cand am vreme..
Ionela ca de obicei,ai mare dreptate..frustratii astia nu gandesc numai pe termen scurt...ooofff
sper ,totusi,sa se ia o decizie cat de cat omeneasca (dar,cred ca sper degeaba)...
lidia felicitari ptr. doctorat..asteptam vesti la fel de bune si de pe celelalte fronturi (cat mai curand posibil)
ionelamaria spune:
Monis, multumim mult pentru rezumat. Indraznesc sa te rog sa-l pui la link-uri pe prima pagina
Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 )
magdaz_ina spune:
Sarbatoritilor zilei
Pupici puiutilor raciti !
proaspetilor mergareti si micilor actori de film cu telefonul !
Medicul i-a vazut pe cei doi pitici ai nostrii, le merge bine tratamentul si continuam tot asa.
Cra-cra: Rares se ridica in picioruse sprijinit din ce in ce mai stabil, busileaza fara sa mai tarasca burtica, se deplaseaza lateral pe langa mobila are 2 dintisori si papa bucatele moi, bea apa din canita cu cioc, papa mai bine daca merg cu lingurita dupa el in timp ce exploreaza, deschide sertare si usi, studiaza jucariile Iarinei, vrea sa pape cartoane si hartii , a descoperit ca daca vrei sa ai mainile libere dar si sa tii o jucarie in acelasi timp, gurita iti este de ajutor , protesteaza vehement atunci cand il intrerupi din activitate (de exemplu daca vrei sa ii scoti degetele prinse in sertar ) cra-cra !
I-a placut jucaria de Mos.
Cra-cra: a invatat sa bata din palme cand ii spunem bravo si sa bata din palme asteptand sa il imitam si sa spunem bravo !
Asteptam decizia cic cu speranta ca va fi una care ne va permite sa stam cat mai mult cu puiutii acasa !
_
*Diferenta dintre rai si iad este una de perceptie si de adaptare*
Magda,mami de topmodel categoria pana Liviu-Rares Andrei 18.11.2009 si Iarina 31.01.2006
miany75 spune:
am uitat..am vazut poze frumoase de la Moldova mall; ce de pitici draguti si jucausi!!! si ce-a crescut Danut(chiar ca iti seamana Dymo)
miany75 spune:
magda nu pot sa zic decat:Bravo!! Bravo!!!Bravo!!!!
monis scz ca te-am facut 'portocalie' in mesajul anterior..nu e o culoare tocmai pe val
dana n. spune:
Salutare!
La multi ani celor ce isi serbeaza astazi ziua numelui!
Raluci, felicitari lui Bubu mergaret.off, iar este bolnavior... multa sanatate ii doresc
Magda, felcitari si fotomodelului tau.
Monis, esti o comoara la casa omului.
Andre, sa treceti cu bine peste vaccinul de maine. Noi mai mergem pe 17.
pacat ca nu aveti si voi Mos Nicolae. Aici este.
Lidia, daca e ceva, da pm. S-ar putea sa vina fratii mei de sarbatori in tara.
Ionela, multumim ptr info si ma bucur ca ai scapat de pitic.
Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009)
raluci_b spune:
fetele care ati luat aparat de aerosoli, merita?
tare m-as baga si eu
Mosule cu zambet drag, Vino si la noi in prag
_
mami de 1 An pt. Remus Andrei(8 nov '09)
in asteptarea lui cu trandafirul in gura
miany75 spune:
meniu
dimineata:paine cu unt si cateva feliute de telemea nesarata;un jumatate de mar si 2-3 felii kiwi
pranz; ciorbita de peste
mancarica de fasole verde+morcov+ardei+piept de pui (de la tara)
juma de piscot facut de mine inmuiat in suc de porto
seara: iaurt+cereale+mango copt(cred)
simina_kin spune:
Citat: |
citat din mesajul lui raluci_b fetele care ati luat aparat de aerosoli, merita? tare m-as baga si eu Mosule cu zambet drag, Vino si la noi in prag _ mami de 1 An pt. Remus Andrei(8 nov '09) in asteptarea lui cu trandafirul in gura |
clar merita ! stiu de la ghiocei
fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
miany75 spune:
fetelor, va las..s-a trezit un pui mic si ne pregatim sa mergem la o petrecere de ..pici....o seara faina!!!!