Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (128)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Multumesc Andreea (si implicit Lori) pentru reteta de biscuitei. azi n-am avut timp sa fac, dar maine sigur o sa-i incercam. In loc de amidon punem 250g faina?
Sanatate tatalui!!!

Imi pare rau de vestile rele fluturash. Nu stiu ce sa zic... o fi stiind el profu cum e mai bine... zic si eu...
Ma bucur ca ai vesti bune despre bb, asta e f important!
Din ce oras esti, ca nu am retinut...?!?
Si eu am contractii nedureroase, dar tin pana intr-un minut... nu 5 cum zici tu.... Si maini unflate de numai pot purta inelele de rfeo saptamana ...
Cand se intareste doar intr-o parte... e de la fundul lui bb!

Irina ~ 35+ cu Patrick Cristian
AMR 30 zile

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

la mine nici nu ploua, nici nu ninge..., oricum eu n am iesit din casa de marti...
au fost nasii la noi, mi au adus o sacosa de hainute toate alb, roz, rosu, ca noi super frumoase si de calitate...am hainute sa mi pun si in cap....

31+ Eva Maria
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=lucia&year=2011&month=2&day=1&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

si la sinaia ploua de rupe de vreo 4 zile

_
23 saptamani minunea data de dumnezeu

Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."

Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

DE 2 ORE VA CITESC

Bebelu ceaiul de la milupa f bun..iar pentru colici este milupa fenchel..granulat..faci un-doi cu apa..si acela e bun si pt mamici

Abramburika..cunoscuta povestea ta m-am muls 5 luni cu pompa electrica..suna ca o locomotiva..si vecinii stiau cand ma mulg..
Mario fiind prematur n-a avut putere sa suga

Doloress ma bucur ca esti acasa..si poti sta cu Patrick.Si mie mi-e tare dor de Mario..e ff trist cand vine la mine.. a zis ca daca imi da drumul acasa nici la gradi nu merge numai sa stea cu mine sa ne dagostim..lasa ca trecem noi si peste asta..macar 7-8 saptamani daca ar mai sta buba in burta..si asa e mare lucru

dangabriela mie imi place DAN ANDREI SEBASTIAN,SAU ANDREI OCTAVIAN...SAU DAN ANDREI LUCIAN,ANDREI AURELIAN

Ache m-au internat ca am antecedente...am avut deja o nastere prematura,acu am f cerclata la 17 sapt..si mi-e tare burta..dar acu dupa gynipral parca nu mai e asa tensionata.. e tare dar nu simt discomfort

Tunde 29 saptamaniSonia-Diana si mami de ursulet Mario 04.03.2004

da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen

Mergi la inceput

fetelor am papat sarmalute de m-ammi-au iesit super faine

_

Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."

Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

buna
am revenit...mama cat ati scrisvrednicute tare sunteti
eu am fost la cumparat cadouri pt finutii mei de mos Nicolae..si mi-am luat si eu o rochitarosiesunt franta de picioare ma bag la pat..dar am intrat sa va salut

Angie +31

bebe jucaus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

aaaa..am pus si o poza cu burtoaia de ieri

Angie +31

bebe jucaus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyleeks spune:

buna
Laura ...arunca mi si mie macar o sarma cu prastia.

31 + Kevin Claudiu Daniel

Mergi la inceput

babyleeks trimit un colet cu jumate de oala
suficient?dar posibil sa inghete pana la u

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

ce facet burtici? liniste a mai fost azi in casuta noastra...eu sunt cam plictisita. nu am chef de nimic.

Laura

34+ cu

Mergi la inceput