Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (128)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

eu am niste carne de porc la dezghetat si cred c o pun pe grill
si o salata orietanta dupa ploaie cu oua, ceapa si masline
si cam atat ca am niste degete pe care nu le pot indoi

+32 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

BUNA GAGICI
Atata ati scris ca nush cum recuperez...nu prea pot sta pe mana stanga ca mai am branula acolo.
Am primit 2 flacoane de perfuzie cu gynipral si injectii cocktail de 3x pe zi in poponetz.
Acum e un alt medic de garda...cica nu trebuie sa mai iau perfuzii..sa trec inapoi de medicamente.....

Astept sa merg acasa

sper ca sunteti bine

Tunde 29 saptamaniSonia-Diana si mami de ursulet Mario 04.03.2004

da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturas2010 spune:

mirela..si eu tot de vreo 2 sapt nu imi pot indoi degetele, si am mainile bustean, am crezut ca e de la circulatie...dar nu..e de la ficat, pancreas..

mami a pus sa faca 2 feluri de prajituri, una cu crema caramel si alta cu crema de vanilie cu lamaie///nu prea dulci...

fluturas 30EMANUEL MIHAI+ MARIA CLARA

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui florintunde

BUNA GAGICI
Atata ati scris ca nush cum recuperez...nu prea pot sta pe mana stanga ca mai am branula acolo.
Am primit 2 flacoane de perfuzie cu gynipral si injectii cocktail de 3x pe zi in poponetz.
Acum e un alt medic de garda...cica nu trebuie sa mai iau perfuzii..sa trec inapoi de medicamente.....

Astept sa merg acasa

sper ca sunteti bine

tunde ...tu cum simti exact contractiile?
spasme regulate ca un secundar timp de cateva minutele??sau cand se intareste burta cateva secunde apoi se relaxeaza???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

fluturas;am din amandoua..dar dureri nu am deloc..
Si acuma ma intreaba dr ''-va mai doare burtica?le-am zis de 10 ori ca n-am dureri...au memoria slaba

FUG LA MASA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

flori, poi daca le ai trecute in foaia de observatie ar trebui sa ti le faca

fluturas pe mine ma dor cumplit, ia noapte doare toata mana
ref la contractii la mine se intareste burta in toate formele, dar nu tine mult, cateva secunde, nu doare foarte tare, dar e inconfortabil
plus ca nu ma mai tin picioarele
sunt ca o baba cu artroza

+32 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Raluca depinde ce peste ai... eu am pastrav, am fiert 3 trunchiuri de peste, l-am dezosat(bine ca se desface repede); l-am facut cu mana cubulete-feliute si am pus peste el: salata verde; castravete;rosie ridiche; masline... sare si ulei...am mancat ca sparta..., sper sa-i mai ramana si lui Radu.

Noi cumparam mai mult pastrav... il pun in tava, cu foi de dafin, putin usturoi, sare piper, si dintr-o cutie de rosii in bulion amestec cu putina apa, pun peste peste il tin la cuptor pana este gata (cam o ora) pun putin patrunjel verde deasupra si gata...
Sper ca ti-am dat ceva idei.. dar depinde de ce peste ai.

Fluturas sa ne dai si noua retetele...daca nu sunt prea dulci..

Poze ..

Stefanel cel mititel este un nazdravanel...
34+

Mergi la inceput

referitor la intarirea abdomenului profu mi-a repetat ca tb sa inteleg ca sunt 2 bb si ca e normal...dar cica nu asta ar fi contractie///eu sunt si oarecum micuta, burta mea nu e deloc mai mare decat la gravi cu un bb si e poate normal sa ma tina cand isi pun ei curutu in diferite pozitii, si intradevar ma tine, imi vine sa fac pisu,nu e confortabil....si asta daca e contractie..pastile de gynipral nu au avut nici un efect nici dupa 6 sapt de utilizare....

tunde, ai dreptate, parca sunt si surzi si etc, etc...intre timp noi ne imbolnavim de stres,,,si numai bine nu e pt bb

reteta o sa o scriu cand o sa stau in capul oaselor...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Citat:
citat din mesajul lui fluturas2010

referitor la intarirea abdomenului profu mi-a repetat ca tb sa inteleg ca sunt 2 bb si ca e normal...dar cica nu asta ar fi contractie///eu sunt si oarecum micuta, burta mea nu e deloc mai mare decat la gravi cu un bb si e poate normal sa ma tina cand isi pun ei curutu in diferite pozitii, si intradevar ma tine, imi vine sa fac pisu,nu e confortabil....si asta daca e contractie..pastile de gynipral nu au avut nici un efect nici dupa 6 sapt de utilizare....

tunde, ai dreptate, parca sunt si surzi si etc, etc...intre timp noi ne imbolnavim de stres,,,si numai bine nu e pt bb

reteta o sa o scriu cand o sa stau in capul oaselor...

Si eu stiam la fel ca atunci cand se misca bebe si se intareste burta numai intr-un sg loc(acolo unde se impinge el) nu e contractie, ci atunci cand ti se intareste toata burta. Si bebe meu se misca de imi intareste burta mai ales pe laterale, dar in rest e moale ca o pipai.

Laura

34+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ache spune:

Sunt tare incantata, pitiul meu a adormit, cu plastilina in mana
N-am mai avut norocul de un somn de amiaza de vreo luna.

Fluturas, eu astept retet cu crema de vanilie si lamaie.

Si ideea cu pomul de craciun e grozava, il fac diseara, sa ma bucur cat mai mult de el, chit ca e artificial si afara e vreme de plaja.

Tunde, contractiile nedurereoase nu-s normale? Adica de ntrenament pt. nastere. Pe tine de ce te tin internta atata, scuze , dar chiar nu stiu.

Sanatate la toate!

Adam (22 mai 2008) si 35+ Noah

Mergi la inceput