Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (128)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns misssexy spune:

i-ti vine sa-i mananci cat de frumos rad

ALINA 31+ cu ALESSIA
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=alina&year=2011&month=2&day=2&babycount=1"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misssexy spune:

si eu va burtoaselor,ma duc la .Va doresc un somn cat mai linistit

ALINA 31+ cu ALESSIA
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=alina&year=2011&month=2&day=2&babycount=1"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyleeks spune:

Citat:
citat din mesajul lui misssexy

i-ti vine sa-i mananci cat de frumos rad

ALINA 31+ cu ALESSIA

sunt geniali

31 + Kevin Claudiu Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

Eu am gasit o varianta - e drept nu este copierea direct in word dar la final ajungi sa le copiezi in word fara toate emoticoanele si pozele inutile in momentul in care vrei doar informatia. E migalos dar cred ca esti destul de rabdatoare :P sau nu? j/k

Singura varianta acceptabila este sa selectezi versiunea printabila din capitolul tau si sa salvezi fiecare pagina in formatul html undeva pe calculator si apoi sa treci in word. Pasii sunt urmatorii:

1. Selectare varianta printabila "Versiune pentru imprimanta"
2. File>Save Page As> ..... locatia unde vrei sa salvezi. Aici vei avea un fisier .asp "pop_printer_friendly.asp" si un director "pop_printer_friendly.asp_files" cu toate iconitele si fisierele java
3. FOARTE IMPORTANT golesti tot directorul "pop_printer_friendly.asp_files" de toate fisierele si pozele din el
4. rulezi fisierul "pop_printer_friendly.asp" in browser
5. Ctrl+a (pentru select all) in pagina din browser copiezi tot Ctrl+c si apoi treci intr-un fisier word tot ce ai copiat.
6. treci la pagina 2 din versiunea printabila si repeti punctele 2->5

Poate o sa ti se para prea migalos dar varianta de copiere cu versiunea printabila (de daor 3 pagini) este mult mai usoara decat sa stai sa copiezi 20 de pagini pe capitol

Eu am reusit sa trec intr-un fisier word capitolul 1 din cele 128 capitole. Daca vrei pe mail este un fisier .docx de 1,2 MB in dimensiuni.

28+ Darius Alexandru
Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Ce faceti burtici ? v-ati bagat la somnic Au venit nasii in vizita, acum am deschis calc sa downloadez un film si am zis sa va citesc pana se downl.
doloress ce bine imi pare ca esti bine si ai scapat de spital.Sa stea bebe Kevin cat mai mult in burtica

Noapte buna, vorbim maine

carmen
33+ cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

buna dimineata fetelor!
nu va dau inca micul dejun ca mi-e leneeee

doloress, bine ai revenit acasa! iti doresc sa stea bebe-Kevin pana e el pregatit - si iti donez si eu zile cate vrei tu :P

acum ca si asa nu e nimeni la ora asta pe forum, manata de ralu, m-am apucat si eu sa va citesc odiseea de la inceput.
ce frumos! ce haioase sunt inceputurile cu alte DPN-uri, cu indoieli, cu intrebari peste intrebari!
eu am fost intr-o ''odisee'' de aspirante pe un alt site, inca din decembrie trecut, si imi pare rau ca nu v-am prins aici, sa iau startul odata cu voi...

oricum, va doresc un weekend cald si placut. noi cred ca mergem la socri, la pitesti, iar daca nu, revin cu comentarii pe text(ele voastre)

pupicei tuturor si o zi minunata!

sanziana deflaviasi cu felix -> 28s
felix

Mergi la inceput

ce haioase erati!!! nu ca nu sunteti inca...
Zumzu a avut prima postare si din Odisee, si prima ca user pe site...
Ralu facea capitolele noi de pe atunci.. foarte frumos. imi amintesc si eu de inceputurile mele, desi la capitolul la care am ajuns, eu inca nu imi facusem testul revelator.

ce e ciudat e ca pe al meu l-au lasat sa intre la eco transvaginala, nici nu s-a pus problema
oricum, foarte frumoase amintiri. pana ajung la capitolul la care am intrat si eu in ... vorba lui Ralu, nasc

felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

neata

poftiti la o cafeluta cu laptic

+32 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns de_ea spune:

buna dimineata burtici.nu aveti somn,nu?
Poftiti la micul dejun!Avem clatite,biscuiti cu ciocolata(facuti dupa reteta data zilele trecute aici)cereale cu lapte,fructe si tot ce va mai pofteste inimioara.
mirela-multumim de cafea.

Andreea 29+ cu Medeea

Mergi la inceput

neata, fetelor si multumim de mic dejun, eu eram leneee
eu am ramas captivata de capitolele de inceput. mie una nu-mi vine sa cred ca a trecut atat de repede si imi pare si rau... de unde la inceput ma gandeam sa ajung mai repede cu burtoi

fiecare perioada are farmecul ei, si trebuie pretuita si traita intens

felix

Mergi la inceput