Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (128)
Raspunsuri - Pagina 12
mirela2 spune:
da de unde somn
m am uitat la ultimel episoade din csy ny![]()
+32 cu motaneii
Razvan si
Robert si mami de Vlad (12.12.1999) 
de_ea spune:
Multumim Irina si Ziki pt cafea si micul dejun.eu am servit o cana de lapte si cozonac.
Andreea
30+ cu
Medeea
ache spune:
Neatza!
Tunde, multa sanatate si un bb la termen iti doresc!
Eu sunt geloasa pe zapada voastra
...rau de tot.
Si DPN-ul meu e 8 Ianuarie. Ziki, cum sunt capricornii de ianuarie? Astept numai de bine
.
Sunteti vreuna din voi pasionata de tricotat?
Am cumparat cateva carti la discount cu multe modele de bb, numai ca la noi e cam cald pt. majoritatea. Cautam ceva modele vestute, hanorace cu fermoar, nasturei.

Noah
monika_bt spune:
"Baieti si fetite lustruiesc de zor
Cizme si ghetute, fara ajutor.
Si cu graba mare, rosii in obraji,
Pun cu totii-acum, ghetele la geam.
Vine de departe, oamenii o spun,
Caci el este frate chiar cu Mos Craciun.
Si cu bucurie il vom astepta -
Sacul plin sa-i fie, tare mult am vrea."

Din voia Domnului, a Fecioarei Maria si cu mijlocirea Parintelui Arsenie Boca voi fi mamica.
28+
aditzaC spune:
neata
gaby
felicitari pt vestile bune ....si mie mi.a zis la fel dr ca ne vedem pe 6 ianuarie sa stabilim pt cezariana
si eu ma gandeam ca este cam tarziu , dar daca nu voi avea prb si ma voi simti bine nu cred ca il mai deranjez pana atunci , vom vedea.
noi am dormit bine ...de ceva timp pisoiul meu ma lasa sa dorm ..doar mersul la buda ma termina
pupici tuturor si o duminica placuta

D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu 
aditza
34+
mihai
aditzaC spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui angieangie gabiuce putin mai e ![]() ![]() Doamne ajuta ca am niste emotii...numai cand ma gandescAngie +32![]() bebe jucaus deci ...vom fi mai multe in perioada aia ..f tare ...ar fi misto sa nastem si in aceeasi zi |

D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu

aditza
34+
mihai
mirela2 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ache Neatza! Tunde, multa sanatate si un bb la termen iti doresc! Eu sunt geloasa pe zapada voastra Si DPN-ul meu e 8 Ianuarie. Ziki, cum sunt capricornii de ianuarie? Astept numai de bine Sunteti vreuna din voi pasionata de tricotat? Am cumparat cateva carti la discount cu multe modele de bb, numai ca la noi e cam cald pt. majoritatea. Cautam ceva modele vestute, hanorace cu fermoar, nasturei. Adam (22 mai 2008) si 35+ ![]() Noah |
http://www.knitting-and.com/wiki/Baby_Surprise_Jacket
uite asta am lucrat eu cat m au tinut mainile
am inceput sa fac si o marime mai mare, dar ma dor cumplit mainile si nu pot tine andrelele in maini

+32 cu motaneii
Razvan si
angieangie spune:
da Aditzacar fi super..ne-ar lega si mai mult

eu va parasesc putin..ies la plimbarica
e un soare afara de zici ca vine primavara..nu vreau sa-l ratez

ne vedem mai pe seara

Angie
+32
bebe jucaus
ache spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mirela2
http://www.knitting-and.com/wiki/Baby_Surprise_Jacket uite asta am lucrat eu cat m au tinut mainile am inceput sa fac si o marime mai mare, dar ma dor cumplit mainile si nu pot tine andrelele in maini ![]() ![]() ![]() ![]() +32 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999) ![]() |
Super, merci mult
...acum sa vad de-i dau de capat modelului.Asa am fost si eu la prima sarcina, maini si picioare umflate, cu dureri. N-au trecut decat dupa nastere, si nu mancam sarat.

Noah
mirela2 spune:
ache uite aicihttp://picasaweb.google.com/inka.ince/BabySurpriseJacket#5371239866343153330
nu mananc sarat, o sa treaca dupa nastere![]()
+32 cu motaneii
Razvan si