Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (128)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

SOMNIK USOR

me soooomn tare tare

Tunde 29 saptamaniSonia-Diana si mami de ursulet Mario 04.03.2004

da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Buna seara! Ce liniste a fost astazi pe aici. Eu am fost plecata toata ziua si nu prea i-a convenit lui Bobita. Se tot suceste prin burtica. Am ajuns la cumparaturi in Auchan si vreau sa va spun ca la hainute de bebei stau foarte bine: multe, colorate, de buna calitate si ieftine. Nasa mea mi-a recomandat ca in primele 3 luni sa nu folosesc body-uri cu 2-3 capse (doar intre picioare), ci cu 6 capse (care au capse si pe o laterala), pentru ca bebe e mic si moale, eu neexperimentata si mi-ar fi foarte greu sa le bag pe cap. O sa ii iau din-acestea ca era plin la Auchan, doar ca sunt un pic mai scumpe decat cele cu 2-3 capse. La celelalte capitole (bibe, suzete, cadite, jucarii bebe etc) oferta foarte slaba, fata de Cora, de ex.
Maine ma duc la Debenhams ca zicea Zumzu ca sunt reduceri.

31+ cu si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

'neata fetele!

va servesc de pe acum micul dejun si fug sa caut niste colinde frumoase. incepem sa punem colinde in loc de tv... e mai bine

ieri am fost pana la pitesti si inapoi si pe drum (pe ploaia aia deasa) mi s-a facut burta piatra, si la dus si la intors, si de frica si de zdruncinaturi.
asa ca am decretat ca urmatorul drum al meu va fi spre spital

acum, va pup, va doresc o zi buna si va astept cu masa pusa:

(ok, am gresit unele smileyuri dar.. e ora! :))) )

sanziana deflaviasi cu felix -> 28s
felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Neata burticute!
Ziki nici tu n-ai somn a?
Multumim de tratatie... dau si eu cafeluta , cioco calda, capuccino, ceaiut... ca sa fie treaba treaba!

Si eu si sotul "misunam" prin casa de vreo 2-3 ore, ca aseara am adormit pe la 9 , asa ca de unde atata somn?!?
Nici pisicile nu s-au trezit la ora asta... au facut o fata cand ne-au vazut ca aprindem lumina... , si s-au culcat la loc!

Irina ~ 35+ cu Patrick Cristian
AMR 29 zile

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

hop si eu ca sa incheiem triolul somnambulelor

iri buna cafa
ziki buna si tratatia ta

in aushan am gasit si eu niste salopetele superbe, am rascolit ceva dupa ele in cosul respectiv, ca unele erau foarte mari, dar am gasit unele marimea 60, ar fi bune dupa o luna si ceva, sunt din cele catifelate

poate daca mai pot poate ma mai duc, dar nush cum l oi convinge pe tata urs

+32 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

'neata, vad ca sunteti matinale nu gluma
raportez si eu intoarcerea de la dr ( ieri), cu vesti bune, bb ok, 2.2 kg si ...spre surprinderea mea nici o vizita pana dupa revelion. Cu alte cuvinte ne vedem inainte de nastere, undeva cam pe 8 ian, daca totul este ok. Sper sa nu fie nevoie sa-l sun mai devreme. Nu de alta dar eu fiind din alt oras decat medicul....in caz de ceva ( Doamne fereste!) nu stiu cat de repede ajung ( distanta e de 125 km intre noi). Doamne ajuta sa fie totul bine la toata lumea!
pupici

gabi, mamica lui Albert Mihai, 10.05.2007 si 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Neata Mirela! Deci asa... si tu "trebaluiesti" dimineata, a?
Vedem noi care mai de care o sa ne plagem de somnic cand vor veni bb. Abia astept!

Gabi felicitari pentru vestile bune de la dr! Tine-o tot asa! Las' ca n-o sa trebuiasca nici sa vorbesti nici sa-l vezi pe dr pana la anul pe 8 ianuarie!!!

AMR 29 zile

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

irinuka

gabi, mamica lui Albert Mihai, 10.05.2007 si 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Irinukaaa

Neata Mirela! Deci asa... si tu "trebaluiesti" dimineata, a?
Vedem noi care mai de care o sa ne plagem de somnic cand vor veni bb. Abia astept!

Gabi felicitari pentru vestile bune de la dr! Tine-o tot asa! Las' ca n-o sa trebuiasca nici sa vorbesti nici sa-l vezi pe dr pana la anul pe 8 ianuarie!!!

AMR 29 zile

Shhhht! Cresc...

hihihi
atunci o sa vrem sa i avem in burta

+32 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

neata burtici

_
23 saptamani minunea data de dumnezeu

Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."

Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?

Mergi la inceput