FIV Europa(39)
Raspunsuri - Pagina 17
brunadria spune:
oana te asteptam cu beta mare!!!
orchid imi pare rau ca ti e asa rau , dar las' ca trece si e pt o cauza buna! eu nu stiu cat dureaza nu m am confruntat inca cu stari de greata (as vrea eu) cred ca primul trimestru doar !
!
"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."
adria42 spune:
Orchid, sper sa-ti treaca greturile dupa primul trimestru. Stai si tu mai mult la pat, odihnestete si bea multe lichide, mananca fructe.
Pe de alta parte greturile sunt semn ca sarcina merge bine, asa ca nu fii ingrijorata! Pupci!
iulia_adonia spune:
Buna ziua fetelor!
Sunt noua pe forum si ma bucur ca prichindeii mei ( Daria si Bogdan - 8 luni jumate' )imi dau un ragaz sa va scriu.
Ma consider foarte norocoasa ca sunt mamica si am la activ un FIV reusit din prima la clinica Kaali din Debrecen, Ungaria.
Daca aveti nevoie de informatii va stau la dispozitie cu cea mai mare placere.
Sisipisi spune:
Oana felicitari pentru sarcina. Eram sigura ca vei reusi natural. In fond, nu aveati nici o problema.
Mi-a raspuns Ana in fine, dupa al doilea mail. Ce zice ea se bate cap in cap cu ce zice doctorita mea de familie. Doctorita de familie zice ca menstruatia imi este dereglata de la Euthyros, Ana zice ca e altceva, ca sa imi controlez FSH cand mi-o veni ciclul. Tind sa o cred pe doctorita mea pentru ca am citit pe net ca valori scazute ale TSH determina menstuatii neregulate. La mine e foarte aproape de valoarea .
Ana m-a intrebat daca INCA iau DHEA 25 mg/zi. Eu nu am folosit niciodata DHEA. Am impresia ca habar nu are cu cine vorbeste. Desi am la ei dosar de acum 6 luni.
Fetelor, nu mai stiu ce sa fac si incotro sa o apuc. Voi ce ma sfatuiti?
Ralu_mv spune:
sisipisi... imi pare tare rau pt situatia in care esti...
...eu nu pot spune ca ma pricep la chestii hormonale foarte tare decat ca stiu fff clar ca analizele tiroidei ies aiurea in situatii de stres...
te-am tot urmarit din toamna cand ai avut necazul cu tatal tau... si ai avut dupa acea tragedie valorile aiurea... si apoi ti s-a dat medicamentatie...si intre timp tu te-ai mai linistit psihic - unde eu cred ca valorile se intorceau la normal, dar medicam. data a facut sa scada muuult mai rau...
Eu, personal, nu as mai fi luat deloc eutyroxul sau orice medicam pt tiroida, cateva luni... pt ca eu cred ca toata aiureala s-a datorat stresului si tragediei... si totul reintra in normal ca inainte cand eu m-a linisteam...
--------------
MTHFR C677T homozigot, FXIII V34L heterozigot, o sarcina obt. natural in oct. 2008, soe la 7 sapt..
http://www.fertilityfriend.com/home/27f2f9
Sisipisi spune:
Ralu, la sfatul medicului de familie am intrerupt Euthyrox. Am intrebat-o ce sa fac in legatura cu menstruatia si mi-a zis ca cel mai bine ar fi sa astept pur si simplu, sa nu iau progesteron.
Ce ma supara pe mine mai mult este ce se intampla cu cei de la Viena. Cum naiba sa ma intrebe daca mai iau DHEA cand eu nu am luat asa ceva niciodata. In vara Ana imi spunea ca nu vede motivul pentru care vreau sa fac FIV, ca sunt perfect normala si acum ma intreaba daca continuu sa iau DHEA. Mi se pare ca vorbesc cu oameni care habar nu au ce se intampla in cazul meu si asta ma sperie cel mai tare. Pentru ca din cauza acestor oameni m-am apucat sa iau Euthyrox si mi-am dat organismul peste cap. Probabil ca mai bine ma duceam in Belgia sau chiar la medicii din NL decat sa ma duc tocmai in Austria si comunicarea sa fie atat de defectuoasa. In Septembrie hormonii mei erau la limite destul de bune, dar nu au vrut sa imi faca FIV. Acum cine stie cand o sa mai imi vina ciclul sau daca o sa mai imi vina. Ghinionul meu. Poate ar trebui sa imi vad de treaba si sa nu ma mai gandesc la nici un FIV.
Gabi_B spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Sisipisi Oana felicitari pentru sarcina. Eram sigura ca vei reusi natural. In fond, nu aveati nici o problema. Mi-a raspuns Ana in fine, dupa al doilea mail. Ce zice ea se bate cap in cap cu ce zice doctorita mea de familie. Doctorita de familie zice ca menstruatia imi este dereglata de la Euthyros, Ana zice ca e altceva, ca sa imi controlez FSH cand mi-o veni ciclul. Tind sa o cred pe doctorita mea pentru ca am citit pe net ca valori scazute ale TSH determina menstuatii neregulate. La mine e foarte aproape de valoarea . Ana m-a intrebat daca INCA iau DHEA 25 mg/zi. Eu nu am folosit niciodata DHEA. Am impresia ca habar nu are cu cine vorbeste. Desi am la ei dosar de acum 6 luni. Fetelor, nu mai stiu ce sa fac si incotro sa o apuc. Voi ce ma sfatuiti? |
1. consult endocrinologic
2. schimba clinica!!!
Gabi+24
placenta previa centrala
melisa28 spune:
Oana felicitari , inca o data!
Sisipisi, e atat de incurcat ce ti se intampla.Eu cand am fost la clinica am vazut ca sunt f aglomerati si cred ca asta e motivul pt care nu mai stie cu cine vorbeste, iar comunicarea asta prin mail vezi tu, nu e ca cea face to face...
Eu daca as fii in locul tau le-as cere avansul inapoi, sau cel putin as incerca si mi-as cauta o alta clinica.
Orchid, sper ca vei incepe sa te simti mai bine, si eu am 9 saptamani si 5 zile, si am greturi dar la mine e ciudat, am niste greturi de simt ca daca nu mananc in clipa aia inebunesc...E ca si cum mi s-ar face pofta de ceva , si daca nu am atunci langa mine, nu stiu ma ia asa cu o senzatie ciudata de la stomac, si pana ma grabesc eu sa-mi fac repede simt ca nu mai am putere in organism , simt ca vreau sa stau in pat ca mi-e rau, desi nu pot ca trebuie sa-mi fac repejor sa mananc.
Si eu ca si tine abia astept sa revin la normal.
Cred ca iti este f greu dar gandeste-te ca bebele tau e bine, si faci toate astea pt a aduce aceasta minune pe lume.
mada81lina spune:
Fetelor, am vazut pe prima pagina cateva reusite la clinica din Wels. Eu am lucrat o perioada in Wels, am si o prietena care sta la 50 km departare. Mai este cineva printre voi care-mi poate da mai multe informatii despre clinica, costuri, medici etc
Multumesc
Gena PAI 1 homozigot 4G/4G + MTHFR C677T heterozigot + MTHFR A1298C heterozigot