FIV Europa(39)
Raspunsuri - Pagina 12
brunadria spune:
offf elena imi pare tare rau pt nereusita!
dar nu te lasa , incearca sa treci peste si sa o iei de la capat!
stiu ca doare al naibii de tare , dar din pacate asta e lupta noastra si trebuie sa castigam!
iti doresc multa putere sa treci peste si sa vi cat mai repede cu un beta mare
"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."
aadina spune:
Am inceput si eu stimularea. Ieri, am fost la o ecografie. Dupa 2 zile de Fostimon, deci in a 5 a zi a ciclului, aveam vreo 4 foliculi pe ovarul stang, si 4 pe ovarul drept, iar cel mai mare avand 4.58 mm, restul in jur de 3 mm. Cum vi se par? nu sunt prea mici? sau prea putini?
Gabi_B spune:
Citat: |
citat din mesajul lui brunadria adria o sa fie bine la dublu test! cand trebuie sa l faci? doamne ajuta sa treci de primul trimestru sa poti fi mai linistita! eu inca mai citesc despre dr recomandat insa nu mi prea inspira incredere, dupa cele relatete de alte fete care au fost la el! deci, nu stiu sunt in aceeasi ceata! "Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir." |
draga brunadria,
la un moment dat m-am gandit si eu sa fac FIV3 in Franta, asa c a am rugat o prietena care e doctorita la Strasbourg sa se intereseze de un centru cu rezultate f bune. Si mi-a recomandat aici:
92 HOPITAL ANTOINE-BECLERE
site internet : centre clinico-biologique
157 RUE PORTE DE TRIVAUX
92141 CLAMART CEDEX
Intre timp am ales Austria din motive de distanta, pret etc
Gabi+24
placenta previa centrala
Gabi_B spune:
aadina, mi se pare f bine pt inceputul stimularii!! ai putintica rabdare, sigur o sa mai creasca!
elena, imi pare rau!!! stiu cum e! dar totusi, ce rapuns bun la stimulare la FSH 36!!!!ai sanse mari in continuare, sa nu renunti, a fost doar o incercare! si mai ai si puiuti la frigider...
adria
te pregatesti de dublu test? pe mine m-a stresat acest DT, pt ca mi-a iesit riscul biochimic (adica free betaHCG) mai mare decat riscul de varsta...asa ca am citit o gramada si am aflat ca asa iese la sarcinile prin FIV si FET. Sa ne tii la curent!
Ralu, sa nu ne parasesti! sintem aici, cu sfaturi si idei, "austriaca" noastra simpatica
Gabi+24
placenta previa centrala
elena74 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Gabi_B aadina, mi se pare f bine pt inceputul stimularii!! ai putintica rabdare, sigur o sa mai creasca! elena, imi pare rau!!! stiu cum e! dar totusi, ce rapuns bun la stimulare la FSH 36!!!!ai sanse mari in continuare, sa nu renunti, a fost doar o incercare! si mai ai si puiuti la frigider... adria te pregatesti de dublu test? pe mine m-a stresat acest DT, pt ca mi-a iesit riscul biochimic (adica free betaHCG) mai mare decat riscul de varsta...asa ca am citit o gramada si am aflat ca asa iese la sarcinile prin FIV si FET. Sa ne tii la curent! Ralu, sa nu ne parasesti! sintem aici, cu sfaturi si idei, "austriaca" noastra simpatica Gabi+24 placenta previa centrala |
Nu vreau sa se inteleaga gresit , sotul meu are FSH 36, de 3 ori limita superioara, dar totusi am reusit sa avem embrioni fara punctie testiculara.
elena
Sisipisi spune:
Fetele mele update. Dupa 7 saptamani de Euthyrox 50 minunatul meu TSH a continuat sa coboare vertiginos. Acum 7 saptamani aveam 0,26, acum a ajuns 0,03.
Eu nu mai pricep nimic. Poate aveti voi o idee?! Deci, reduc doza, cu 25 micrograme mai putin pe zi si el ce face????? ei bine, scade. INCREDIBIL.
Am scris iar cu jalba la Viena. Ciclu ioc. Am iar 44 de zile. Imi trebuie nervi de otel.
adria42 spune:
Elena, im pare rau de rezultat, dar nu trebuie sa te dai batuta! Ai pierdut doar prima batalie, nu si razboiul! Ai raspuns f.bine la stimulare si poate urmeaza FET cel norocos!
elena74 spune:
Multumesc de incurajari
Sper ca omuletii mei de zapada sa fie niste luptatori si sa reusim un viitor Fet!
Mergem inainte, toate pe rand...
Elena
adria42 spune:
Aadina, ecografia este ok, ai rabdare sa creasca foliculii! Bafta in continuare!
Sisi, tare incurcata treaba cu tiroida ta, numai un endocrinolog bun poate sa o descurce!
Gabi, maine fac 12 sapt si m-am gandit sa fac luni eco si apoi dublu test. De fapt ginecologul meu mi-a spus ca ar fi indicat sa fac direct amniocenteza, dar inca mai oscilez cu amnio, parca nu-mi vine sa o fac...Asa simt eu, e ceva irational, poate frica sa nu se intample ceva rau...sau de rezultat...Pup burticuta!
Bruni
Balanta, tu ce mai faci?