Bazar umanitar *** 56 ***
Raspunsuri - Pagina 43
alex_andra spune:
am primit pachetul de la ducky
gecuta e tare draguta si bonusul la fel
Multumesc frumos
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
mihaela77O spune:
confirm plata facuta de honeybaby de 32 ron pt
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=10048.
multumim frumos!
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
kid spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mihaela77O confirm plata facuta de honeybaby de 32 ron pt http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=10048. multumim frumos! MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003) Blogul lui Mihaita Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT A&M Viata... |
Am confirmat.
mikaeela spune:
Buna dimineata fetelor.
Va invit sa serviti cafeaua.
Ellax,sa sti ca pietre am la fiere si stiu ca nu voi scapa de operatie,dar imi e tare frica,crede-ma.
Fetelor am vb cu parintele de la Parohia Glodeanu sa-mi dea adresa ,sa trimit copiilor din fam aceia numeroasa ,bradutul si mi-a dat o veste f trista.Mi-a spus ca doi dintre acei copilasi sunt internati ca li s-au facut operatie de hernie si unuia din ei i s-a depistat ca are leucemie
Bazar umanitar Ajutor ptr Ionela
cris_82 spune:
mikaeela fi barbata,ai as vezi ca o sa treci cu bine peste operatieP.S eu lesin la propriu de cate ori vad o seringaasa ca mai panicoasa decat mine nu poti fi
brotacul tero-sectoristMIRUNICA TERORICA
A VENIT IARNA
BAZAR
mikaeela spune:
Si eu Cris,sunt tare fricoasa,dar stiu ca nu am incotro si va trebui sa ma operez.
Ellax,uite masurile la flanelul acesta:http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=12281&n=FLANEL-POLAR-BAIETI-PTR-4-5-ANI
lungime-44cm
lungime maneca de la umar in jos-44cm
Bazar umanitar Ajutor ptr Ionela
EllaX spune:
Buna dimineata!
Cafeaua e buuna. Multumim, mikaeela! Si te rog sa ma crezi ca operatia laparoscopica e cu totul altceva decat cea clasica - deranjeaza mai tare balonarea de 1-2 zile de dupa decat cicatricile. Incerc si eu sa-ti fac curaj...
Vad ca dicirstea a fost mai harnica decat mine si a licitat polarelul albastru-verde. No, asa ca-i frumos?
Maine are Ana serbare. Am emotii - emotii bune, ca nu-mi pasa daca stie sau ba poezia sau daca sta in pozitie "corecta" pe scena. Daca s-ar relaxa si educatoarele, ce bine ar fi! In vara, de 1 iunie, mi-a placut mai mult ce a fost pe langa serbare: picioruse care stateau cum apucau (confortabil urcate pe scaun), rochite cu poalele in cap, ca sa fie scarpinate burtici, emotii, dat in spectacol...
edit: eu prin "polar" inteleg materialul tip fleece (sintetic, pufos, calduros, se usuca usor)
Dodo-pui spune:
dragelor,
prin zona suntem.... cu ceva ploaie la Navodari si mai frig dar inca nu-i iarnadar sunt convinsa ca-ntr-o ora o sa ma satur si de iarna(si asta din cauza vantul puternic )
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Dodo-pui spune:
Las si cafa
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
pooh spune:
Neata!!!!Fetelor,nu aveti de pus la bazar un costum de iepuras?Fica mea va fi iepure-mama la serbare(zici ca se apropie pastele),si nu am gasit de inchiriat nimic....Daca nu,improvizez eu cevaPooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)